Tallinnan Karusnaha Maailm myymälä & ompelimo-pesula

Turkistuotteisiin erikoistunut Karusnaha Maailm operoi Tallinnan alueella sekä myymälää että ompelimo-pesulaa.

Kuten yhtiön nimikin (suomeksi “turkismaailma”) kertoo, Karusnaha Maailman tarkoituksena on tarjota mahdollisimman monipuolisesti erilaisia palveluita luonnollisiin turkiksiin liittyen.

Karusnaha Maailm myymälä TallinnaPohjoisissa oloissa turkikset ovat lämmin ratkaisu talven kylmien kausien varalle, keväällä ne tarvitsevat puhdistusta liasta ja pölystä, kuin myös korjauksia, ja kesästä syksyyn olosuhteiltaan optimaalisen säilytyspaikan.

Näitä tarpeita paikkaavat sekä WW-Passaaz kauppakeskuksessa (Aia 3) oleva turkisten myyntipiste että turkisateljee (ompelimo-pesula) Läänemere ostoskeskuksen tiloissa (Läänemere tee 30).

Vuodesta 2013 avoinna olleesta myyntipisteestä löydät turkisvaatteet (mukaanlukien yli 100 erilaista turkishattua), nahkakäsilaukut, vyöt, korut, ja muita turkistuotteita.

Karusnaha Maailm turkistuotteet TallinnaAteljee hoitaa omalta osaltaan kaikenlaisiin luonnollisiin turkiksiin liittyvät ompelutyöt ja korjaukset.

Voit tuoda turkistuotteesi Karusnaha Maailma ateljee-toimipisteeseen myös käsinpuhdistamista tai kuivapesua varten. Pesulapalveluiden hinnasto on luettavissa yhtiön nettisivujen (www.k-m.ee) kautta.

Karusnaha Maailm palveluvalikoima sisältää lisäksi turkistuotteiden säilyttämistä varten olevan Karusnaha Külmakambris -palvelun.

Karusnaha Külmakambris on olosuhteiltaan täysin kontrolloitu turkisten varastointi-kylmähuone, jonka tarkoituksena on pidentää huomattavasti turkisten käyttöikää ja pitää ne upeassa kunnossa.

Turkisten hoitoon niiden käytön aikana löytyy toisaalta myös tarvikkeita Karusnaha Maailm myymälästä.

Tallinnan Karusnaha Maailm toimipaikat

Karusnaha Maailm WW-Passaaz Kaubanduskeskus
Aia 3 / Vana-Viru 10, 1. kerros
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-19:30
www.k-m.ee

Karusnaha Maailm ateljee (ompelimo-pesula) Läänemere Kaubanduskeskus
Läänemere tee 30, 1. kerros
12014 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 14-18, la klo 10-15
www.k-m.ee

Hyvä tapa seurata Karusnaha Maailm myymälään tulevia uusia tuotteita ja ajankohtaisia kampanjoita on yhtiön Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/KarusnahaMaailm.