Tallinnan Kaubamaja Ilumaailm kosmetiikkamyymälä

Kaubamaja tavaratalon operoima Kaubamaja Ilumaailm kosmetiikka- ja kauneusmyymälä toimii Viru Keskus ostoskeskuksen tiloissa Tallinnassa, osoitteessa Viru väljak 4/6.

Yksittäisenä myymälänä Kaubamaja Ilumaailm on Viron parhaimman kauneus- ja kosmetiikkatuotteiden valikoiman omaava kauppapaikka.

Kaubamaja Ilumaailm kosmetiikkamyymälä Tallinna.

Myymälässä asioidessasi voit ostaa eksklusiivisesta valikoimasta maailman johtavia tuotemerkkejä, mukaanlukien Chanel, Christian Dior, Lancome, Armani Cosmetics, Clinique, Estee Lauder, M.A.C, ja monia muita.

Laajan hajuvesien, hiustenhoidon tuotteiden, sekä meikkaustuotteiden ja ihonhoidon tuotteiden valikoiman ohella myymälä sisältää mm. oman osion miesten kosmetiikalle ja kauneustuotteille…

Kaubamaja Ilumaailm kauneusmyymälä Virukeskus Tallinna.

…luksus parfyymihuoneen huolella valituille kokoelmille hajuvesiä, kauneudenhoitosalongin ja henkilökohtaista kauneudenhoidon neuvontaa, kulta- ja korutuotteita, rannekelloja, kuin myös suuri valikoima muotiasusteita.

Kaubamaja Ilumaailm Virukeskus
Viru väljak 4/6, 1. kerros, Viru Keskus
10111 Tallinna
www.kaubamaja.ee

Kaubamaja Ilumaailm kosmetiikka- ja kauneusmyymälän virallinen Facebook sivu sijaitsee osana Kaubamaja tavaratalon Facebook sivua, osoitteessa www.facebook.com/kaubamaja.

Facebook-sivulle tulee tietoja muun muassa tavaratalon ja sen kosmetiikkakaupan tarjouksista, uusista tuotteista, tapahtumista, ja paljon muuta.