Tallinnan Kikka Kõrts ravintola

Perinteistä virolaista ruokaa maalaisteemaisissa puitteissa tarjoava Kikka Kõrts toimii Norde Centrum kauppakeskuksessa, lähellä Tallinnan sataman D-terminaalia.

Kikka Kõrts on yksi Tallinnan monipuolisimmin paikallista ruokakulttuuria edustavista buffet-ravintoloista, sillä paikka tarjoilee päivällisruokailijoille yli 50:n kansallisruoan valikoiman.

Kikka Kõrts virolainen ravintola Norde Centrum TallinnaMenuun sisältyy monipuolisesti linnun-, sian-, ja naudanlihasta, kuin myös lampaasta toteutettuja ruokalajeja, varmistaen ruokailijoille tukevan aterian.

Vaihtoehtoihin Kikka Kõrtsissä lukeutuvat lisäksi laaja valikoima pataruokia, vuokaruokia, salaatteja, sekä grilliruokia.

Ruokailun päätteeksi valittavana on kattavasti erilaisia herkullisia jälkiruokia.

Kohokohtiin kuuluvat myös tuoreesti puristetut mehut ja ruoanlaitossa hyödynnetyt kotipitoiset raaka-aineet, jotka ovat osaltaan olleet tekemässä ravintolasta suosittua niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa.

Kikka Kõrts ravintolassa on kaiken kaikkiaan 180 asiakaspaikkaa, plus toiset 48 paikkaa baarin puolella. Kesäaikaan avoinna on ulkoilmaterassi.

Virolainen ravintola Kikka Kõrts
Lootsi 7 (Norde Centrum)
10151 Tallinna
www.kikka.ee

Norde Centrumin Kikka Kõrts ravintola toimii erinomaisella paikalla etenkin risteilymatkustajien kannalta, lähellä etenkin Tallinkin käyttämää sataman D-terminaalia.

Muita ruokaa ja välipaloja myyviä paikkoja Norde Centrumisssa ovat Hesburger, Rimi, Silk Sushi Baar, Wayne’s Coffee, sekä Yo! jugurttibaari.