Kingituste Kiirabi – lahjatavarakauppa Tartto

Kingituste Kiirabi lahjatavarakauppa Tartto sijaitsee kaupungin puitteissa suositun Lõunakeskus kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Ringtee 75.

Lahjatavaroihin ja design-esineisiin erikoistuneen myymälän valikoimat kattavat mielenkiintoiset, käytännölliset, huumoripitoiset, sekä ainutlaatuiset lahjatuotteet, joita on mukava antaa ja kiva myös itse saada.

Suosittuihin tavarakategorioihin kuuluvat esimerkiksi design-tuotteet, kodin ja toimiston tavarat, matkamuistot, taontatuotteet, käsityöt, sytyttimet, korut, pelit, keramiikka, kuin myös puu-, nahka-, ja lasituotteet.

Tuotteita myydään lisäksi erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen, lahjapaketointien ollessa asiaankuuluvan hyvännäköisiä.

Useisiin lahjatavaroihin kuuluu mukaan taustatarina, esimerkiksi sen käyttötarkoituksesta tai historiasta, joka tekee lahjan antamisesta ja saamisesta aina mielenkiintoisempaa.

Kingituste Kiirabi lahjatavarakauppa Tartto - Lõunakeskus.

Myymälän tavoitteena on tarjota asiakkailleen mielenkiintoisia tuotteita, joiden mukana siirtyy antajalta saajalle myös onnen tunnetta.

Design-lahjatuotteiden suhteen voit ostaa muun muassa käyntikorttikotelot, taskumatit, ruoanlaittovälineet, viinitarvikkeet, termosmukit, pokerisetit, toimisto-apuvälineet, piiput, sytyttimet, tuhkakupit, viinalasit, korttipelit, taskulamput, korulaatikot, avaimenperät, rahapidikkeet, taskuveitset, jääkaappimagneetit, jne.

Käsityöt, suosittu kategoria tuotteita, sisältää Viron matkamuistot, olutpullon avaajat, kenkälusikat, korut, leikkuulaudat, rahalaatikot, löylykauhat, puuastiat, olutkannut, sarvet, sekä lahjalaukut.

Lahjatavarakauppa Tartto.

Aidosta nahasta valmistetut virolaiset tuotteet kategoriasta löytyvät esimerkiksi salkut, kansiot, kukkarot, käyntikortinpidikkeet, luottokorttitaskut, housuvyöt, avaimenperät, nahkatuotteet, turkistuotteet, ja paljon muuta.

Tarton myymälän valikoimissa on kaikkiaan yli 1 000 erilaista tuotetta. Yhtiöllä oli aiemmin liike myös Tallinnassa, mutta nykyään vain Tartossa.

Kingituste Kiirabi Tartto Lõunakeskus
Ringtee 75, Lõunakeskus
50501 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21
kingitustekiirabi.ee

Voit saada lisätietoja Kingituste Kiirabi lahjatavarakauppa Tartto myymälästä seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/KingitusteKiirabi/.

Kingituste Kiirabi yhtiönä

Kingituste Kiirabi perustettiin vuoden 2002 keväällä, ja myymälän taustalla operoi virolainen perhefirma Maine OÜ.

Yhtiö perustettiin tarjoamaan asiakkaille hauskoja, käytännöllisiä, yllättäviä, kauniita, kuin myös Virossa valmistettuja lahja-ja design-tuotteita.

Firman toimintaa suunnitellessa perustajat hahmottelivat myymälää nopeaksi ja käteväksi ratkaisuksi lahjatavaroiden hankinnoille, vaikka viime hetken hätätilaostoina, mistä johtuu nimi myymälän nimi (suomennettuna) “Lahjatavara-ambulanssi“.

Yhtiön ensimmäinen myymälä avattiin Tarton E-Kaubamajan puitteisiin elokuussa 2002, josta toiminta on sittemmin kaupungin sisällä siirtynyt Lõunakeskuksen tiloihin.

Myymälästä löytyy suuri valikoima alkuperäisiä, käytännöllisiä, ja aidoista materiaaleista valmistettuja tuotteita laajalla hintaskaalalla, joita on mukava antaa ja saada lahjaksi.

Toimipaikka on sijoitettu strategisesti hyvien parkkeeraustilojen yhteyteen sekä lähelle kukkakauppoja.