Tallinnan Kodubutiik sisustusliike (SULJETTU)

Vintage-tyylisten sisustustavaroiden Kodubutiik myymälä operoi lentokentän lähellä olevassa Ülemiste ostoskeskuksessa, paikan 1. kerroksessa. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Myymälä on erikoistunut kauniisiin, vintagemaisiin kodin design sisustustuotteisiin, joilla on helppo lisätä romanttinen kohokohta arkipäiväiseen elinympäristöön.

Kodubutiik TallinnaTuotevalikoimaan kuuluvat käyttö-ja sisustustuotteet kuten huonekalut, valaisimet, tuotteet kylpyhuoneeseen, hyllyt, naulakot, verhot, keittiön ja makuuhuoneen tekstiilit, kellot, ruokailuvälineet, maljakot, tekokukat, jne.

Voit ostaa tuotteita myös pihalle ja puutarhaan.

Kodubutiik onkin erinomainen shoppailupaikka, jos etsit kauniita tuotteita kodin sisustamiseen tai ikimuistoisia lahjatavaroita perheellesi tai ystävillesi.

Mikäli et löydä täsmälleen haluamanlaistasi tuotetta Kodubutiikin verkkokauppaa (www.Kodubutiik.ee) selaamalla tai paikan päällä myymälässä, kaupan henkilökunta voi auttaa sinua löytämään paremmin soveltuvia vaihtoehtoja heidän tavarantoimittajiensa tuotekatalogien kautta.

Kodubutiik Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.kodubutiik.ee

Ülemiste kauppakeskuksen tiloissa toimiva Kodubutiik sisustusliike on sijoitettu rakennuskompleksin ensimmäiseen kerrokseen.

Täsmälleen määristeltynä löydät myymälän kerroksen puitteissa Familon myymälän viereisestä liiketilasta.

Ülemiste Keskus on Viron suurimpia ostoskeskuksia, sisältäen yhteensä yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2 kokoisella pinta-alalla.