Koltsi Kaminad – takkakauppa Viro

Koltsi Kaminad takkakauppa Viro toimii Laagrin alueella Harjumaan maakuntaa, osoitteessa Pärnu mnt 499.

Takkoihin ja kamiinoihin erikoistunut yhtiö myy ja asentaa sisätakkoja, rakentaa ja suunnittelee ulkoisia tulisijoja, sekä myy ja asentaa luonnollisia ja koristeellisia kiviä.

Firman palveluihin lukeutuvat lisäksi energiaa säästävien hormien, savutorvijärjestelmien, ja takkakoteloiden myynti sekä asennus.

Koltsi Kaminad takkakauppa Viro.

Tuotemerkkien suhteen yhtiö, jolla oli aikaisemmin toimisto myös Tallinnan kaupungin alueella, edustaa alan brändejä kuten Romotop, Invicta, Laude,l Skamol, Cebud M-design, Schmid, Nordpeis, Steko, Dovre, ja Vilpra.

Voit tutustua koko tuotevalikoimaan ja tuotekuvauksiin valokuvineen paikan virallisten verkkosivujen kautta, josta löytyy myös Koltsi Kaminadin toteutettujen referenssitöiden kuvagalleria sekä tuotteiden asentamisen ja toiminnan taustoja selittäviä (vironkielisiä) videoita.

Takkakauppa Viro - Koltsi Kaminad.

Koltsi Kaminad takkakauppa Viro omaa yhtiönä yli 20 vuoden historian alalla, jonka puitteissa firma on toimittanut ja asentanut asiakkailleen yli 2 570 takkaa ja tulisijaa.

Mikäli oma takkaprojektisi sisältää erikoisvaatimuksia toteutuksen suhteen, sinun kannattaa olla yhteydessä yhtiöön sen kontaktitietojen kautta, tarkistaaksesi niin mahdollisuuden visiosi toteutukseen kuin projektin hinnoitteluunkin liittyen.

Koltsi Kaminad – takkakauppa Viro
Pärnu mnt 499
76401 Laagri, Harju maakond
Aukioloajat: maanantai-perjantai avoinna sopimuksen mukaan
koltsikaminad.ee

Voit saada lisätietoja yhtiön palveluista ja tuotteista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/koltsikaminad/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen uutuustuotteisiin, tarjoustuotteisiin, tapahtumiin, sekä paljon muuta.