Tallinnan Konplott korukauppa (SULJETTU)

Luxemburgilainen korukauppaketju Konplott on Tallinnassa yhdellä myymälällä, joka toimii Solaris ostoskeskuksen 1. kerroksessa. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Kaikki Konplott korut ovat pikkutarkasti käsinvalmistettuja pienissä tuotantoerissä muotisuunnittelija Miranda Konstantinidoun tekemien designien pohjalta.

Konplott Solaris Keskus TallinnaVuosien yli Miranda Konstantinidou on luonut merkittävän määrän maailmanlaajuisia muotikorujen trendejä, mahdollisesti enemmän kuin kukaan muu yksittäinen designer.

Konstantinidoun tausta on yhtä värikäs kuin korunsakin, sillä hän syntyi Thessalonikissa (Kreikka), kasvoi Saksassa ja opiskeli muotisuunnittelua Bolognassa (Italia) sekä Trierissä (Saksa), perustaen muotifirmansa Luxemburgiin, ja työskennellen nykyisin Cebusta (Filippiinit) käsin (jossa myös firman tuotantotehdas sijaitsee).

Hänen tavoitteenaan on luoda koristeita jokaiselle naiselle kaikkiin tilanteisiin, ilman kohderyhmiä tai kauneusihanteita, pyrkien korostamaan jokaisen naisen yksilöllistä kauneutta.

Konstantinidoun elämänohje on toteuttaa koruja, jotka ovat vapaita materiaalisista rajoitteista, johtaen iloisen epätavallisiin yhdistelmiin värejä ja materiaaleja.

Konplott kokoelmat tehdään käsityönä ja niitä on tarjolla vain rajoitetuissa tuotantoerissä.

Korujen materiaalit tulevat eri puolilta maailmaa, ja ne yhdistellään eksklusiivisesti kutakin yksittäistä kokoelmaa varten.

Konplott työskentelee materiaalien kuten keramiikan, nahan, puun, luun, kiven, lasin, nupulakiven, kristallistrassin, sekä helmien kanssa.

Konplott Petit Glamour d'Afrique rannekoruYhtiö suunnittelee vuosittain noin 12 kokoelmaa sekä joukon oheistuotteita.

Kokoelmille annetaan aina leikkisiä, yksityiskohtia painottavia, tai mielikuvituksellisia nimiä, kuten vaikkapa “Pirates in Paris” ja “Spirit of Sparta”.

Konplott (jonka nimi tulee juonnettuna designer Miranda Konstantinidoun ja hänen entisen liikekumppaninsa sukunimistä) perustettiin vuonna 1986.

Ensimmäinen Konplatt myymälä perustettiin noin kymmenen vuotta perustamisen jälkeen (Trierin kaupunkiin), ja nykyisin ketjuun kuuluu noin 60 toimipaikkaa.

Konplott / Miranda Konstantinidou kauppoja löytyy löytyy Tallinnan ohella useista maailman tärkeimmistä muotikeskuksista, kuten Pariisi, Madrid, Berliini, ja Peking.

Miranda Konstantinidou suunnittelee myös vaatteita oman nimensä alla (www.mirandakonstantinidou.com).

Paras paikka pitää silmällä uusien Konplott korumallistojen julkistamista on yhtiön virallinen Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/Konplott.

Tallinnan Konplott myymälät (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Konplott Solaris Keskus
Estonia pst 9
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-21
www.konplott.com

Konplott myymälät muualla Virossa (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Konplott Tartu Tasku Keskus
Turu 2
51014 Tartto
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 10-18
www.konplott.com

Osana Tasku Keskus kauppakeskusta oleva Konplott koruliike sijaitsee 1. kerroksen puitteissa.

Tarkemmin määriteltynä löydät kauppapaikan Eagle Vision optikkoliikkeen ja Seppälä vaatekaupan välisestä tilasta.