Tallinnan Krabi Bowling keilahalli

Keilahalli Krabi Bowling operoi osana Idakeskus kauppakeskuksen toimintoja, Tallinnan Lasnamäen kaupunginosassa, osoitteessa Punane 16.

Krabi Bowling on yksi monipuolisimmista keilahalleista Tallinnassa, sisältäen 12 Brunswick keilailurataa ja biljardisalin kahdeksalla pöydällä (5 x pool, 2 x snooker, 1 x venäläinen biljardi).

Krabi Bowling keilahalli Idakeskus TallinnaTiloista löytyy lisäksi air-hockey pöytä, peliautomaatteja, baari ja ravintola, lastenhuone, lounge, sekä tupakointihuone.

Krabi Bowlingin viihtyisään sisustukseen kuuluu LCD televisioita, DJ varusteet, akustiset järjestelmät, DVD soittimia, SAT –TV (NTV+ paketti) Sky+ kanavilla, kuin myös mikrofoneja.

Keilailu on hinnoiteltu edullisimmin arkipäiväpelaamista varten (ma-to klo 12-18). Voit vuokrata paikan päältä pelaamista varten keilailukengät ja -sukat.

Krabi Bowling biljardisali Idakeskus TallinnaMyös biljardin pelaaminen on halvempaa päivävuoron puitteissa, ma-la klo 12-18.

Krabi Bowling ravintola aloittaa tarjoilun päivittäin lounasruokailun aikaan (klo 12-16), jota varten voimassa on oma, päivittäin vaihtuva lounasmenunsa.

Pääruokalista sisältää kylmät alkupalat, lämpimät välipalat, keitot, salaatit, à la carte pääruokia, grillimenun, lisukkeita, sekä jälkiruokia.

Voit tutustua keilailun ja biljardin pelaamisen hintoihin, ruokalistoihin, ja ajankohtaisiin tapahtumiin paikan nettisivujen kautta, osoitteessa www.krabibowling.ee.

Keilahalli (1800 m²) on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksia ja yritystapahtumia varten, maksimäärän juhlijoita ollessa: tavalliset juhlat (max. 100 ihmistä), juhlat buffet-pöydällä (max. 200 ihmistä), ja muodollinen illallinen (max. 500 ihmistä).

Krabi Bowling voi toteuttaa tapahtuman organisoinnin suhteutettuna osallistujien lukumäärään, sisältäen erikoisruokalistan ja kaikki tarvittavat tekniset laitteet.

Krabi Bowling Idakeskus
Punane 16
13619 Tallinna
Aukioloajat (keilahalli): su-to klo 12-00, pe-la klo 12-01
Aukioloajat (ravintola): su-to klo 12-23, pe-la klo 12-24
Aukioloajat (lastenhuone): ma-su klo 12-21
www.krabibowling.ee

Hyvä tapa pitää silmällä Krabi Bowling ajankohtaisia aktiviteetteja ja lounasmenun sisältöä on keilahallin Facebook-sivut (www.facebook.com/krabibowling).

Jos käyt usein Krabi Bowlingissa, sinun kannattaa tutustua paikan kanta-asiakkuuteen, jolla saa (perustasolla) mm. 10% alennuksen bowlingin ja biljardin pelaamiseen.