Tallinnan Kreutzwaldin Silmäkeskus

Kreutzwaldin Silmäkeskus toimii Tallinnan keskustan alueella, vain 850 m Viru väljak aukiolta.

Yksityinen silmäklinikka tarjoaa palveluina silmäsairauksien ennaltaehkäisyt, diagnostiikat, sekä silmäsairauksien hoidot.

Kreutzwaldin Silmäkeskus TallinnaKeskeisen sijaintinsa ansiosta paikka on suosittu etenkin mukavuutta ja ajansäästöä arvostavien asiakkaiden keskuudessa.

Silmäkeskus pystyy tutkimaan ja hoitamaan niin pieniä kuin suurempia silmien toiminnan ongelmia, moderneilla alan teknologioilla toteutettuina.

Kreutzwaldin Silmäkeskuksen silmälääkärit ovat erittäin kokeneita osaajia, jotka läpikäyvät jatkuvasti täydennyskoulutuksia alan kehityksen mukana.

Keskus on panostanut toiminnassaan myös silmälääkäriensä asiakaskäyttäytymiseen, jossa potilaille annetaan aikaa – potilasta kuunnellaan, hänen huoliinsa perehdytään, ja hänelle selvitetään kaikki tarpeellinen hoidon suhteen.

Kreutzwaldin Silmäkeskus TallinnassaKategorioina silmähoitojen suhteen tarjolla ovat silmälääkärien vastaanottojen ja optikkojen näöntarkastusten ohella mm. silmäpassi, skannaava laserpolarimetria…

…silmän sisäisen paineen mittaaminen, silmänpohjan kuvaaminen funduskameralla, silmien näkökentän tutkimus tietokoneperimetrillä, pakymetria, OCT-tutkimus, Heidelbergin retinaalinen tomografia, angiografia, ja tutkimukset.

Hinnasto hoitoihin löytyy keskuksen nettisivuilta (www.silmaarstid.eu). Voit sopia ajan vastaanotolle soittamalla keskuksen palvelunumeroon.

Kreutzwaldin Silmäkeskuksella on samojen omistajien pyörittämä sisarklinikka Mustamäellä (Mustamäen Silmäkeskus, www.silmaarstid.ee).

Kreutzwaldin Silmäkeskus
Fr.R. Kreutzwaldi 3
10120 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 8-18
www.silmaarstid.eu

Kreutzwaldin Silmäkeskus sijaitsee Narva-maantien ja Kreutzwaldi-kadun kulmassa, modernissa, lokakuussa 2013 valmistuneessa liiketalossa.

Voit saada lisätietoa silmäkeskuksen toiminnasta paikan Facebook-sivujen kautta, osoitteessa www.facebook.com/kreutzwaldisilmakabinet.