Kuldsõrme Kullaäri – koru- ja kultaliike Tallinna

Kuldsõrme Kullaäri koru- ja kultaliike Tallinna operoi keskeisellä paikalla vanhaakaupunkia, osoitteessa Väike-Karja 8.

Trendikkäisiin italialaisiin 18 ka (750 ‰ kultapitoisuuden) koruihin erikoistunut ja niitä itse maahantuova myymälä on ollut toiminnassa vuodesta 1993.

Liikkeestä löytyy laaja valikoima valkoisen ja keltaisen kullan koruja sekä jalokivillä että ilman niitä. Lisäksi ostettavissa on suuri valikoima hopeoituja ja kullattuja lahjatavaroita, kuten valokuvakehyksiä, albumeita, hopeisia aterimia, kelloja, jne.

Kuldsõrme Kullaäri kultaliike Tallinna.

Yhtiö valmistaa myös omalla työpajallaan jalokivellisiä koruja käsityönä.

Firma on edustanut lokakuusta 2006 Stefan Hafner ja IoSi merkkien tasokkaita koruja, sekä vuodesta 2011 Lenti Villasco sekä Davite&Delucchi tuotteita.

Näistä Stefan Hafner on bolognalainen, vuonna 1967 perustettu eksklusiivinen koruvalmistaja, joka tunnetaan ns. “New Classic” tyylisuunnan tuotteistaan.

Koruliike Tallinna - Kuldsõrme Kullaäri.

Kuldsõrmen myymät timantit on varustettu kansainvälisillä sertifikaateilla.

Kokonaisuudessaan tuotekategorioina Tallinnan myymälästä löytyy sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja, riipuksia, ja rannekoruja sekä lahjatavaratuotteita.

Kuldsõrme Kullaäri – koru- ja kultaliike Tallinna
Väike-Karja 8
10140 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-16
goldfinger.ee

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Kuldsõrme Kullaäri koru- ja kultaliike Tallinna myymälästä on seurata sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Goldfinger.ee/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen myymälän tarjoustuotteisiin, uutuustuotteisiin, aukiolojen muutoksiin, sekä paljon muuta.