Tallinnan Ku:lsa:l Bowling & Piljard keilahalli

Keilahalli Ku:lsa:l Bowling & Piljard palvelee lähellä Tallinnan satamaa, Mere puiestee kadun puitteissa keskustaa.

Ku:lsa:l sisältää 12 laadukasta AMF keilarataa, jotka on sijoitettu kahteen kerrokseen.

Kuulsaal Bowling & Piljard keilahalli TallinnaKerrallaan bowling-tiloihin mahtuu pelaamaan 72 ihmistä kerrallaan.

Lisäksi keskuksessa on biljardisali, kahdeksalla biljardipöydällä (amerikkalainen biljardi & venäläinen biljardi), sekä pöytäjalkapallopeli, Air Hockey pöytä, ja tikkapeli.

Vuonna 2002 avattu Ku:lsa:li on nykyisin suosittu keskustan vapaa-ajan viettopaikka, jonka viehätykseen kuuluu paikan omaperäinen sisustus.

Keilahalli on rakennettu historialliseen Roseni Waba Aja Wabrikus tehdasrakennukseen, jonka silmäänpistävä arkkitehtuuri on peräisin vuodelta 1876.

Molemmista Ku:lsa:lin kerrokseista löytyy asiakkaiden iloksi keilaratojen oheen rakennettu baaritila. Tiloissa kävijöitä palvelevat myös ystävällinen muu henkilökunta ja rataohjaajat.

Ku:lsa:l Bowling & Piljard keilahalli TallinnaKeskuksesssa bowlingin (ja biljardin) pelaaminen on halvinta, jos käyt paikan päällä arkisin (ma-pe) päivävuoron aikaan, kello 11-18. Voit vuokrata Ku:lsa:lista pelaamista varten kengät ja sukat.

Ku:lsa:l soveltuu tiloina myös erilaisiin tapahtumiin, kuten vaikkapa syntymäpäivien viettoon tai yritystilaisuuksiin, joita varten tarjolla on on erilaisia valmiita juhlapaketteja.

Tiloissa myynnissä oleviin ruokatuotteisiin kuuluvat menun puitteissa jäätelöt, välipalat, pizza, lämpimät välipalat, hedelmät, kevyet ateriat, keitot, pasta, sekä pataruoat.

Kuulsaal Bowling & Piljard
Mere pst 6
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 11-23, pe klo 11-02, la klo 10-02, su klo 10-23
www.kuulsaal.ee

Pelaamisen hinnasto, ajankohtainen ruokalista, ja palvelutarjoukset löytyvät Ku:lsa:lin verkkosivuilta (www.kuulsaal.ee)

Voit varata ajan pelaamiseen mm. joko keskuksen nettisivuilla olevalla varauslomakkeella tai soittamalla paikan palvelunumeroon.