Tallinnan Kuninga Apartments huoneistohotelli

Huoneistohotelli Kuninga Apartments tarjoaa majoitusta Tallinnan vanhankaupungin puitteissa, osoitteessa Kuninga tn. 1-9.

Kuninga Apartmentsilla on viiden erilaisen huoneiston valikoima, kaikki vanhankaupungin historiallisen Kuninga-kadun varrella olevassa talossa.

Kuninga Apartments huoneistohotelli TallinnaHuoneistot ovat: Vanha kappeli (82 m2), Vinttihuoneisto (77 m2), Piispan huone (38 m2), Tallikamari (26 m2), ja Munkin kamari (18 m2).

Huoneistoista on vain minuuttien kävelymatka raatihuoneentorille ja läheltä löytyy myös muitakin historiallisia monumentteja, ravintoloita, kahviloita, yökerhoja, sekä teattereita.

Vaihtoehdoista Vanha kappeli on monikerroksinen huoneisto. Vuonna 1461 rakennettu huoneisto edustaa keskiaikaista tyyliä ja sisältää aidon gotiikantyylisen takan. Tiloissa on varusteluna mm. keittiö, TV, ilmainen internet, kuin myös sauna.

Vinttihuoneistolta, joka on osa keskiaikaista kauppiasrakennusta, on puolestaan näkymät yli vanhankaupungin kattojen. Vintillä on kohokohtana alkuperäinen vipupyörä, jonka avulla nostettiin aikanaan tavaroita ullakkokerroksen tasolle. Varusteluina ovat esimerkiksi keittiö, TV, ilmainen internet, ja sauna.

Piispanhuone on tyyliltään romanttinen kolmen sängyn studiohuoneisto parvekkeelta. Tilan vuosisatoja vanha puukatto ja massiiviset lattialankut vievät takaisin keskiajan ilmapiiriin. Huoneistosta löytyvät mm. keittiö, TV, ja ilmainen internet.

Kuninga Apartments huoneistohotelli Piispanhuone Tallinna

Kahden sängyn kokoinen Tallikamari studiohuoneisto omaa 1400-luvulta peräisin olevan puisen ovenraamin hienona yksityiskohtana tiloihin tultaessa. Huoneisto on sisustettu selkeään skandinaaviseen tyyliin, joka sopii yhteen keskiaikaisten puitteiden kanssa. Tallikamarissa on varusteluna sängyt (tuplasänky tai kaksi yhden hengen sänkyä), suihku, avoin keittiö, sekä TV.

Munkkikamari sijaitsee katutasolla. Kamarin ominaisuuksiin lukeutuva korkea holvikatto antaa huoneistolle hengellisen ilmapiirin. Kahden sängyn studion varusteluina ovat kahden hengen sänky, varavuode, suihku, ja avoin keittiö.

Voit tarkastaa huoneistojen tarkat kuvaukset & tilojen kuvat, varaustilanteen, sekä ajankohtaiset hinnat Kuninga Apartmentsin verkkosivuilta (www.kuninga.com).

Kuninga Apartments
Kuninga tn. 1-9
10146 Tallinna
www.kuninga.com

Voit tehdä varauksen asuntoihin suoraan Kuninga Apartmentsin nettisivujen kautta, osoitteessa, www.kuninga.com (“Reservations” linkki).

Lisäksi, jos olet kiinnostunut huoneistohotellin rakennuksen historiasta, siitä löytyy informaatiota samaan tapaan paikan verkkosivuilta.