Tallinnan kylpylät

Voit valita Tallinnan kylpylät valikoimista vaikkapa ylellisen SPA-hotellin tai jonkin monipuolisia palveluita tarjoavista erillisistä päivä-SPA paikoista.

Terveyskylpylät ovat tuoneet vierailijoita Viroon aina varhaiselta 1800-luvulta saakka, mutta maa – etenkin Tallinnan osalta – on vasta viime vuosina kokenut todellisen SPA-kohteiden buumin.

Tallinna Grand Meriton Aqua Sauna Center

Nykyään Tallinnasta löytyy yli tusina erilaista kylpylää, tarjoten terveys-ja kauneuspalveluita aina kuumakivihieronnoista suklaakääreisiin ja kasvohoitoihin saakka.

Mikäli harkitset kylpylähotellia, nämä SPA-hotellit tyypillisesti tarjoavat 2-6 päivän paketteja, joihin kuuluu majoitus, ateriat, ja muita palveluita, kuin myös hoitoja.

Päiväkylpylät tarjoavat tätä vastoin pelkästään hoitoja.

Valitset kumman tahansa näistä kahdesta päävaihtoehdosta, etukäteisvaraukset ovat kaikissa paikoissa oleellinen osa toimintaa.

Aloe Spa
Roseni 11
10111 Tallinna
Aukioloajat: ti-pe klo 12-20, la klo 10-18
www.aloespa.ee

Aloe Spa on viihtyisä, pienikokoinen päiväkylpylä, ammattimaisilla kosmetologeilla.

Paikka tarjoaa kaikkia klassisia kauneushoitoja: kasvo-ja vartalohoitoja, manikyyrejä sekä pedikyyrejä, depilaatioita, ja pysyviä meikkauksia.

Aloe Spa:n hoidoista löytyy myös klassisia hierontoja, terveyskotelo hoitoja, sekä vartalohoitoja 24k kullalla.

Aqua Spa
Sadama 11a
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-22
www.tallinkhotels.com

Aqua Spa kylpylä Tallinna

Tallinnan matkustajasataman vieressä sijaitseva Spa-hotelli tarjoaa kaikki viimeisimmät hoidot palveluvalikoimissaan, mutta myös uniikit pariskunnille ja nuorille perheille suunnatut Aqua Spa -paketit.

Tilojen puolesta Aqua Spasta löytyy erilaisia saunoja ja altaita, mukaanlukien suolavesiallas sekä ulkoilma-allas (joka on avoinna vuoden ympäri).

Voit käyttää lisäksi allasbaaria ja Aqua Spa kauneuskeskuksen palveluita.

Babor Spa
Rävala pst 3
10145 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.baborspa.ee

Babor Spa kylpylä Tallinna

Tämän keskustan eksklusiivisen päiväspan tiloista löytyy joukko rentouttavia ja virkistäviä hoitoja.

Hoitovalikoimat kattavat joukon kasvo-ja vartalohoitoja, kuin myös pakettihoidot, joihin kuuluu erilaisia palveluita, myös kevyillä aterioilla ja samppanjalla.

Hera Salon (Tallink City Hotel)
A. Laikmaa 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 9-20, su klo 9-17
www.herasalongid.ee

Tässä Tallink City Hotel hotellin yhteydessä toimivassa korkealaatuisessa salongissa ovat tarjolla mm. vartalohoidot, kasvohoidot, käsihoidot, jalkahoidot, sekä erilaiset muut kauneuspalvelut.

Päiväkylpylä-ja hierontapaketteja on valikoimissa sekä naisille että miehille.

Hera Salon (Tallink Spa & Conference Hotel)
Sadama 11A
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8-20
www.herasalongid.ee

Tämä korkealaatuinen, Tallink Spa & Conference hotellin yhteydessä toimiva kylpylä tarjoaa sekä päiväspa- että hierontapaketteja, naisille ja miehille.

Voit tilata myös yksittäisiä palveluita valikoimasta vartalo-, kasvo-, käsi-, ja jalkahoitoja, kuin myös erilaisia kauneushoitoja.

City Spa
Rävala pst 4
10145 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.cityspa.ee

City Spa Tallinna kylpylä

City Spa on yksi Tallinnan suuremmista päiväkylpylöistä, tarjoten kuntosalin, altaan, hoitohuoneen, ja jopa loungen, jossa voit nauttia kevyen aterian.

Paikan luovat paketit sisältävät puhdistavia detox-hoitoja, hoitopaketteja tuleville äideille, sekä mm. ‘luksus suklaahoidon’, muiden ohessa.

Day Spa
Vana-Posti 4
10146 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.dayspa.ee

Tallinnan keskiaikaisen vanhankaupungin ytimessä oleva Day Spa on suosittu kylpylä.

Day Span kohokohtiin kuuluvat kaunis ja moderni ympäristö, koulutettu ja ystävällinen henkilökunta, kuin myös kaupungin edistyneimpiin lukeutuvat SPA-palvelut.

Tämä pienikokoinen, viihtyisä paikka soveltuu paremmin yksittäisten asiakkaiden käyttöön kuin ryhmille.

Elemis SPA (Hotel Telegraaf)
Vene 9
10123 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 7-22
www.telegraafhotel.com

Elemis Spa kylpylä Tallinna

Täydellisen rentoutumisen ja hyvänolon tunne ovat tämän kylpylän palveluiden tavoitteita, tarjoten asiakkailleen tervetulleen tauon muutoin kiireisiin aikatauluihin.

Elemis Spa (Hotel Telegraafin yhteydessä) on ystävällinen toimipaikka, josta löydät kaikki palvelut rentoutumista varten: valikoiman hierontoja, 3×10 metrisen altaan, täysikokoisen jacuzzin, saunan, ja höyrykylvyn.

Kylpylän hoidoissa pistäytyminen onkin täydellinen tapa rentoutua vaikkapa työpäivän päätteeksi.

Harmoonikum
Pargi tee 8
74001 Harjumaa
Aukioloajat: ma-su klo 12-18
www.harmoonikum.ee

Tämä orgaaninen päiväkylpylä ja kauneussalonki tarjoaa monipuolista valikoimaa kauneushoitoja, jotka toteutetaan tuoreesti valmistetuilla, 100%:sti luonnonmukaisilla kosmetiikoilla.

Eksklusiivisiin hoitovaihtoehtoihin kuuluvat koko vartalon hoidot, kattavat kasvohoidot, käsi-ja jalkahoidot, kuin myös pitkä lista hierontoja sekä terapioita.

Harmoonikum operoi lisäksi viihtyisään orgaanisten tuotteiden kahvilaa, joka on täydellinen paikka ruokailulle hoidon jälkeen.

Kalev SPA vesipuisto
Aia 18
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 6:45-21:30, la-su klo 8-21:30
www.kalevspa.ee

Kaikenikäiset lapset, taaperoista teineihin, löytävät tekemistä Tallinnan suurimmasta sisävesipuistosta, joka sijaitsee kätevästi vanhankaupungin laitamalla.

Vierailijat voivat valita kolmesta vesiliukumäestä, täysipituisesta altaasta, lasten altaasta, sekä viettää hetken hiljaisemmassa ympäristössä saippukuplakylvyssä tai saunoissa.

Vesipuiston lisäksi tiloista löytyy tyylikäs kuntosali, jonka palvelut kattavat erilaiset treenaukset, mukaanlukien vesiaerobicin.

Laulasmaa Spa
Puhkekodu tee 4
76702 Laulasmaa
Aukioloajat: ma-su klo 9-20
www.laulasmaa.ee

Laulasmaa Spa kylpylä Viro

Tämä moderni spa-lomakeskus sijaitsee kauniilla, hiekkaisella rannalla Laheperen lahdella, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta.

Kylpylä on rakennettu keskelle mäntymetsää, meren vierelle, joka tekee kohteesta erinomaisen paikan kenelle tahansa rentoutumista, terveellistä ajanviettoa, romantiikkaa, tai perheen hauskanpitoa hakevalle.

Tilavalikoimiin täällä sisältyy 150-huoneinen hotelli ja vesipuisto, kaikkiaan kuudella erilaisella altaalla.

Meriton Grand Conference & SPA Hotel
Paldiski mnt 4
10137 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.meritonhotels.com

Tämä tilava kylpylähotelli Tallinnan keskustassa tarjoaa asiakkailleen täydellisen tasapainon perinteistä mukavuutta ja viimeisimpiä tiloja.

Löydät paikasta muun muassa täysikokoisen vesikeskuksen, solariumin, suolakammion, sekä infrapunasaunan, kuin myös hierontahuoneita ja kauneussalongin, jacuzzeja, sekä paljon muuta.

Mikäli et halua ottaa valmiita spa-paketteja, tarkista myös vaihtoehtoiset päiväkylpylä-tarjoukset.

Olive Spa
Narva mnt. 59
10154 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 10-20, su klo 10-18
www.olivespa.eu

Olive Spa kylpylä Tallinna

Olive Spa on huippulaatua edustava kauneus-ja rentoutumiskeskus, joka sijaitsee Kadriorgin kaupunginosassa – Tallinnan kaikkein arvovaltaisimmalla alueella (josta löytyy mm. Viron presidentinlinna).

Kun sisäänkäyt keskukseen, löydät itsesi vieraanvaraisesta ympäristöstä, jossa ilmapiiriä kuvaavat rauhallisuus sekä erittäin hieno sisätilojen suunnittelu.

Pirita TOP SPA
Regati pst 1
11911 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 7-22, la-su klo 8-22
www.tallinkhotels.com

Pirita TOP SPA, ainutlaatuisen arkkitehtuurin omaava merenrantahotelli- ja SPA-kompleksi, on ideaali paikka rentoutua, jättää huolet taakse, sekä palauttaa ruumiin luonnollinen tasapaino.

Kylpylästä löytyy valikoima terapioita, mukaanlukien suolakammio, kuin myös kauneushoitoja, saunoja, 25-metrinen uima-allas, kuntosali, ravintola, kahvila, ja myymälöitä.

Pürovel Spa & Sport (Swissôtel)
Tornimäe 3
10145 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 7-22, la-su klo 9-21
www.purovel.com

Viiden tähden Swissôtel-hotellin 11. kerroksessa sijaitseva Pürovel Spa & Sport on yhdistelmä kylpylää ja kuntokeskusta, jonka palvelut on kohdistettu niille, jotka haluavat kokea terveellisen elämäntyylin palveluita tyylikkäässä, nykyaikaisessa ympäristössä.

Kasvohoidoissa, hieronnoissa, ja muissa kylpylähoidoissa käytetään orgaanisesti Sveitsissä tuotettuja eteerisiä öljyjä.

Reval Day SPA
Pikk 7
10123 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.tallinnspa.eu

Vanhankaupungin ytimestä löytyvä, moderni Reval Day SPA tarjoaa hoitopaketteja, joissa asiakkaita hemmotellaan yrttiteellä, hedelmillä, tuoreilla kotitekoisilla kasviskeitoilla, ja jopa samppanjalla.

Täällä yhdistellään huolellisesti ajan myötä hyviksi todettuja perinteitä ja tekniikoita sekä viimeisimpiä korkealaatuisia tuotteita, lopputuloksena ollessa parhaat mahdolliset ihon-ja vartalonhoidon palvelut.

Spalife Shnelli: Day Spa
Toompuiestee 37
10412 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18
www.spalife.ee

Kaikki viimeisimmät kauneushoidot, ja paljon muuta, on tarjolla tämän kylpylän tiloissa, joka sijaitsee vanhankaupungin laitaman yhteydessä, Go Hotel Shnellin vieressä.

Kylpylän koko mahdollistaa myös – maksimissaan kahdeksan henkilön – ryhmien palvelemisen.

Palveluvalikoima kattaa monipuolisesti hoitoja aina hieronnoista ja vartalohoidoista vyöhyketerapiaan, selluliittihoitoihin, sekä IPL-ja laserhoitoihin saakka.

Zen SPA (Kreutzwald Hotel Tallinna)
Endla 23
10122 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-20
www.kreutzwaldhotel.com

Tämä pienikokoinen hotelli-spa (osana Kreutzwald hotellia) on erikoistunut yhdistelemään ikivanhaa aasialaista ZEN filosofiaa moderneihin teknologioihin.

Paikka tarjoaa kiinteyttäviä ja muotoilevia vartalohoitoja, hierontoja, sekä hyvinvoinnin jalkahoitoja.

Kylpylän tiloihin kuuluu kaksi tuplahoitohuonetta, kaksi yksityistä saunaa, juhlahuone jacuzzilla, sekä erinomaisesti varusteltu kuntosali.

Hoitohuoneissa käytetyt tuotteet ovat eko-ystävällisiä, orgaanisia, ja luonnonmukaisia.

Zen SPA (von Stackelberg Hotel Tallinna)
Toompuiestee 23
10137 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-20
www.vonstackelberghotel.com

ZEN Spa on kompaktikokoinen hotellikylpylä osana von Stackelberg hotellia, yhdistellen muinaista aasialaista ZEN-filosofiaa moderneihin teknologioihin.

Kylpylästä löytyy kolme hoitohuonetta, mukaanlukien yksi tuplahoitohuone, sauna, sekä allas.

Hoidoissa käytetyt tuotteet ovat eko-ystävällisiä, orgaanisia, ja luonnonmukaisia.

Tallinn Viimsi SPA
Randvere tee 11
74001 Harjumaa (Viimsi)
Aukioloajat: ma-la klo 8-20, su klo 8-17
www.spatallinn.ee

Tallinn Viimsi Spa kylpylä

Tämä moderni SPA-kompleksi tarjoaa monipuolisen valikoiman terveys-ja kauneushoitoja.

Löydät kylpylästä täysikokoisen altaan, kaksikerroksisen lasten keskuksen, sisätila-luisteluradan, jacuzzeja, suola-höyryhuoneen, luonnollisen suolakiven saunan, katajasaunan, allasbaarin terveellisillä naposteltavilla, ja monta muuta listalta löytyvää hoitoa.

Viimsi Spa sijaitsee aivan Viimsin niemimaan alkupuolella, tehden siitä täydellisen päivämatka-lomakohteen koko perheelle.

Thai Rose Spa
Aia 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 9-21, su klo 9-20
www.thairose.ee

Thai Rose Spa on aito itämainen keidas keskellä Tallinnaa, tarjoten laajan valikoiman eksklusiivisia hoitoja.

Kokeneet, ammattimaiset thaimaalaiset hierontamestarit suorittavat perinteisiä Thai-hierontoja, Thai-aromi-ja öljyhierontoja, Thai-jalka-akupainantahierontoja, sekä monia muita ainutlaatuisia terapioita.

Muiden hierontojen lisäksi valikoimista löytyy mm. kosmeettisia hoitoja, kampaamopalveluita, manikyyrejä, sekä pedikyyrejä.