Tallinnan Lasering levy- ja elokuvakauppa (SULJETTU)

Levy- ja elokuvakauppa Lasering operoi aivan Tallinnan ydinkeskustassa, Viru Keskus kauppakeskuksen 1. kerroksessa. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Myymälässä on kaupan erinomainen valikoima musiikkia ja elokuvia (CD, DVD, Blu-ray, vinyyli), kuin myös PC sekä konsolipelejä.

Lasering levy- ja elokuvakauppa Viru Keskus TallinnaLisäksi myynnissä on korvakuulokkeita, t-paitoja, tyhjiä CD- ja DVD-levyjä, lahjatavarapaketteja, ja muita oheistuotteita.

Paikan päällä voi kuunnella levyjä ja etukäteiskatsella tuotteita, sekä tilata erilaisia katelogeja.

Jos asioit paljon vuonna 1994 perustetussa Lasering-myymälässä, sinun kannattaa tutustua kaupan kanta-asiakkuuteen, jolla saa 7% alennuksen kaikista tuotteista.

Myymälän tuotteisiin ja niiden hintoihin voi tutustua Lasering-verkkokaupan (www.Lasering.ee) kautta, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2002 saakka.

Tuotekategorioihin musiikin suhteen lukeutuvat muun muassa alternative/indie, country, dance/electronic, virolainen musiikki, filmimusiikki…

…hip-hop/R&B, jazz/blues/soul, joulumusiikki, metalli/hardrock, pop/rock, maailmanmusiikki/new-age, kokoelmat, klassinen musiikki, sekä lastenmusiikki.

Filmikategorioihin lukeutuvat komediat, draamat, fantasiat, jännitys, kauhu, dokumenttifilmit, virolaiset elokuvat, venäläiset elokuvat, lastenfilmit, TV-sarjat, venäläiset TV-sarjat, ja 3D-elokuvat.

Lasering Viru Keskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.lasering.ee

Lasering elokuva- ja levykauppa on sijoitettu Virukeskuksen tiloissa paikan 1. kerrokseen.

Täsmälleen määriteltynä myymälä on Klick elektroniikkakaupan ja Elisa palvelupisteen välisessä liiketilassa.