Tallinnan Lee Wrangler vaatekauppa (SULJETTU)

Lee Wrangler vaatekauppa sijaitsee Ülemiste Keskus ostoskeskuksessa, Suur-Sõjamäe kadun varrella lähellä lentokenttää. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Tuotemerkkeinä Lee ja Wrangler ovat ikonisia amerikkalaisia brändejä, ja kuuluvat maailman parhaiden farkku-ja denim-muodin valmistajiin.

Lee Wrangler vaatekauppa Ülemiste Keskus TallinnaVaikka kyseessä on kaksi erillistä yhtiötä, ne kuuluvat samaan VF Corporation konserniin, joka on mahdollistanut Viron yhteisen myymälän.

Wrangler, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1904, on legendaarinen nimi denim vaatetuksen alalla.

Vuodesta 1940 käytössä ollut “Wrangler” (suomeksi “karjapaimen”) tulee nimenä siitä, että yhtiö oli yksi alkuperäisistä amerikkalaisten karjapaimenten farkkuvaatettajista.

Lee-tuotemerkki on puolestaan maailman vanhimpia ja arvostetuimpia farkkumerkkejä.

Sen historia uloittuu aina vuoteen 1889 saakka, kun H. D. Lee perusti työpajan työvaatteiden valmistamista varten Kansasin osavaltiossa Yhdysvaltoja.

Kuten monet muutkin pioneereina toimineista farkkubrändeistä, Lee-vaatteet olivat alusta alkaen huippusuosittuja rautatietyöläisten, karjapaimenten, sekä maanviljelijöiden keskuudessa.

Lee farkkuja käyttivät kaikki, jotka tarvitsivat kestävää ja suojaavaa vaatetusta.

Nykyisin näitä farkkuja valmistetaan useammassakin eri kokoelmassa.

Jos haluat aidon, alkuperäisen Lee tuotteen, sinun kannattaa tutustua Lee Originals mallistoon, joka edustaa näitä perinteitä ja alkuperäisiä tyylejä.

Lee Wrangler Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.facebook.com/LeeWranglerUlemiste

Lee Wrangler vaatekauppa sijaitsee Ülemiste ostoskeskuksen tiloissa rakennuskompleksin 2. kerroksessa.

Tarkalleen määriteltynä kauppapaikka on Levi’s farkkukaupan ja Napapijri vaateliikeen välisessä tilassa.

Ülemiste Keskus on Viron merkittävimpiä kauppakeskuksia, sisältäen yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 neliömetrin kokoisella alueella.