Levi’s myymälät Tallinna, Pärnu & Tartto – 7 liikettä

Voit valita seitsemästä Levi’s myymälät Tallinna, Pärnu & Tartto vaihtoehtoehdosta, mukaanlukien neljä liikettä Viron pääkaupungin alueella.

Amerikkalainen, farkkumuodistaan tunnettu ketju markkinoi ja jakelee Kalifornian San Franciscossa päämajaansa pitävän Levi Strauss & Co. tuotemerkin vaatteita.

Näistä vaatteista tunnetuimmat ovat Levi’s brändin alla julkaistut kokoelmat, jotka ilmentävät klassista amerikkalaista tyyliä parhaimmillaan.

Levi's myymälät Tallinna - Ülemiste Keskus.

Tallinna – Ülemiste Keskus.

Tuotteita kuvaavat niiden korkea laatu, tyylikkyys, ja funktionaalisuus.

Kunkin myymälän hyllyiltä löytyy farkkuja, päällystakkeja, paitoja, alusasuja, sekä paljon muuta naisille ja miehille.

Toimipaikoissa ostettavissa olevaan ja Levi Strauss & Co. konsernin omistamiin tuotemerkkeihin kuuluu Levi’s brändin lisäksi Dockers sekä Signature by Levi Strauss & Co.

Levi's liikkeet Pärnu - Port Artur 2.

Pärnu – Port Artur 2.

Näistä suosituin kautta aikain on ollut Levi’s farkkumuodin perusmallisto.

Kun Jacob David ja yhtiön perustaja Levi Strauss patentoivat keksintonsä niitatuista vaatteista vuonna 1873, Levi’s farkuista on tullut maailman tunnistetuimpia ja imitoiduimpia vaatteista – kaapaten uskollisten asiakkaiden mielikuvituksen sukupolvien ajan.

Ja vaikka patentti on jo aikoja sitten erääntynyt, yhtiön tuotemerkkiportfolio jatkaa kehittymistään jatkuvan innovatiivisen hengen kautta, joka on vertaansa vaikka vaatetusteollisuudessa.

Levi's myymälät Tallinna - Rocca al Mare.

Tallinna – Rocca al Mare.

Tästä innovatiivisuudesta hyvänä esimerkkinä on yhtiön omistama Dockers-tuotemerkki, joka on edustanut aitoja khaki-huosuja vuodesta 1986.

Markkinoille tulostaan saakka Dockers tuotemerkin alla on kehitelty tuotteita kohti täydellisiä khaki-housuja – ja niihin liittyviä oleellisia asusteita – sekä naisille että miehille kautta maailman.

Levi’s tunnetaan kaikkien tuotemerkkiensä suhteen tinkimättömästä laadusta. Pelkästä monipuolisesta, oleellisesta tyylistä.

Yhtiö on ottanut kestävän, arvostetun tuotemerkin, ja tehnyt siitä vahvemman. Enemmän tyylejä. Uusia muotoja. Rohkeita värejä. Brändi on ottanut kehittämänsä tuotekategorian ja uudelleenluonut sen nykyaikaa varten.

Tallinnan puitteissa voit löytää tuotemerkin liikkeitä etenkin suurten kauppakeskusten tiloista (Kristiine Keskus, Rocca al Mare, Ülemiste Keskus) sekä yhden outlet-myymälän osoitteesta Järveotsa tee 50C.

Levi’s myymälät Tallinna, Pärnu & Tartto – osoitteet & aukioloajat

Pärnu – Port Artur 2
Lai 11, 2. kerros, Port Artur 2
80010 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18
levis.ee

Tallinna – Järveotsa (Outlet-myymälä)
Järveotsa tee 50C
13520 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-16

Tallinna – Kristiine Keskus – Levi’s myymälät Tallinna
Endla 45, 2. kerros, Kristiine Keskus
10615 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Rocca al Mare Keskus
Paldiski maantee 102, 1. kerros, Rocca al Mare Keskus
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe tee 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tartto – Lõunakeskus
Ringtee 75, 1. kerros, Lõunakeskus
50501 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tartto – Tartu Kaubamaja
Riia 1, Tartu Kaubamaja
51013 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Signature by Levi Strauss & Co. ja Denizen

Levi’s julkaisi vuonna 2003 Signature by Levi Strauss & Co. tuotemerkin, tarjoten hintatietoisille asiakkailleen korkealaatuisen, edullisen, ja muodikkaan farkkumuodin ja vapaa-ajanvaatteiden kokoelman.

Kokoelmaan kuuluu valikoima miesten, naisten, ja lasten tuotteita, jotka on suunniteltu korkealaatuisilla valmistusmenetelmillä sekä käsityöläistaidolla, jotka ovat tehneet Levi Strauss & Co. yhtiöstä kuuluisan.

Kukin farkkuhousu on huolellisesti viimeistelty vuosikerta-inspiroimilla yksityiskohdilla, sekä vahvistettu kolmiotikkauksella ja metalliniiteillä pitkäaikaista tyyliä varten.

Kesällä 2011 Levi’s julkaisi eksklusiivisen Denizen (virallisesti dENiZEN) tuotemerkin Yhdysvalloissa, tarjoten hienon näköisiä, hyvin istuvia, ja erinomaisesti valmistettuja farkkuja Target-hypermarkettien kautta.

Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia kankaita ja viimeistelyjä, erilaisissa muodoissa koko perheelle, Denizenin edustaessa laadukasta käsityöläistaitoa ja aitoa Levi’s tyyliä.

Denizen farkut ovat täydellinen vaihtoehto nykyaikaisille aktiivisille perheille, tarjoten tasapainon tyylin ja arvon välillä.