Lillede Villa kukkakaupat Viro – Tallinna, Tartto & Viljandi

Lillede Villa kukkakaupat Viro toimipisteitä on maan alueella kolmen kaupungin puitteissa, mukaanlukien kaksi kauppapaikkaa Tallinnan alueella.

Kukkakaupat ovat puutarhamyymälä Nurmekon eksklusiivisia myyntipisteitä laadukkaille tuotteilleen Virossa, sisältäen tuotevalikoiman, johon kuuluu laaja ja värikäs valikoima kukkia, kasveja, sekä monipuolisesti erilaisia oheispalveluita.

Löydät myymälöistä Nurmekon oman tuotannon ohella kukkatuotteita kaikkialta maailmasta, mukana eksoottisiakin vaihtoehtoja.

Lillede Villa kukkakaupat Viro - Tallinna - Sikupilli.

Tallinna – Sikupilli.

Leikkokukkien lisäksi voit ostaa muun muassa kukka-asetelmia (syntymäpäivät, häät, hautajaiset, jne), ruukkukukkia, sisustuskeramiikkaa, multaa, lannoitteita, ja muita kasvien hoidon tuotteita, kukkien ja kasvien siemeniä, sekä kukkasuunnittelun sarjoja.

Palveluiden puolesta tarjolla on erilaista neuvontaa liittyen kukkiin ja sisäkasveihin, aina lyhyistä konsultaatioista istutuksiin ja päivittäisiin / viikoittaisiin toimistokukkien hoitoihin saakka.

Kukkakauppa Tallinna - Lillede Villa.

Kukkakaupan kukkia ja sisäkasveja on myös vuokrattavissa esimerkiksi myymälätiloihin tai julkisiin tiloihin soveltuvina paketteina. Tilauksen kautta yhtiö voi toteuttaa lisäksi sisätilojen maisemasuunnittelun.

Lillede Villan palveluihin kuuluvat näiden ohella kukkapalvelut erilaisiin tapahtumiin, kuten syntymäpäiväjuhlat, hääjuhlat, jne.

Tallinnassa löydät ketjun liikkeitä kahden suositun kauppakeskuksen tiloista – Magistrali Keskus ja Sikupilli Keskus.

Lillede Villa kukkakaupat Viro – Tallinna, Tartto & Viljandi

Tallinna – Magistrali Keskus
Sõpruse pst, 1. kerros, Magistrali Keskus
13411 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18
lilledevilla.ee

Tallinna – Sikupilli Keskus
Tartu maantee 87, Sikupilli Keskus
11412 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tartto – Raadi Maxima
Narva mnt 112, Raadi Maxima
50303 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-20, sunnuntai 9-18

Viljandi
Tallinna 41, UKU Keskus
71020 Viljandi
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-19, sunnuntai 9-16

Voit saada lisätietoja Lillede Villa kukkakaupat Viro ketjusta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/lilledevilla/.

Nurmiko

Kukkakauppaketjun taustalta löytyvä puutarhamyymälä Nurmiko (nurmiko.ee) on yksi Viron vanhimmista (perustettu vuonna 1989) ja suurimmista alan yrityksistä.

Nurmikon päätoimintaan kuuluvat kukkakauppojen operoinnin ohella kukkien kasvattaminen sekä kukkien, kasvien, ja kukkakaupan & puutarhan hoidon tuotteiden maahantuonti sekä tukkumyynti.

Puutarha-alan yrityksenä Nurmiko panostaa vuosi vuodelta kasvavaan maan sisäiseen kukkien kasvattamisen toimintaan.

Yhtiö kasvattaa tulppaaneja, joulutähtiä, esikkoja, krysanteemeja, alppiorvokkeja, ja erilaisia kesäkukkia sekä roikkuvia ruukkukukkia.

Tuotantoalue näiden kasvattamiseen sisältää noin 15 800 m2 verran kasvihuonetilaa, josta kotimaisen myynnin lisäksi tuotteita menee vientiin Suomen ja Latvian asiakkaille.

Noin 30% Nurmikon liikevaihdosta on peräisin näissä kasvihuoneissa kasvatetuista omista tuotteista.

Omien myymälöiden ohella Nurmikon maahantuomia ja kasvattamia tuotteita myydään kukkakaupoissa ja supermarketeissa kautta Viron.