Lindex myymälät Viro – Tallinna, Tartto, Pärnu & Rakvere

Stockmann konsernin operoimaan Lindex myymälät Viro ketjuun kuuluu yhteensä kahdeksan liikettä kaupungeissa Tallinna, Tartto, Pärnu, ja Rakvere.

Ketjun kauppojen tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman tuotteita, mukaanlukien alusvaatteita, naisten vaatetusta, lasten vaatteita, sekä kosmetiikkaa.

Alunperin ruotsalainen ketju tunnetaan edullisista kokoelmistaan, jotka on mietitty yksityiskohtia myöten ja joita on helppo yhdistellä toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Lindex myymälät Viro - Tartto - Tasku Keskus.

Tartto – Tasku Keskus.

Lindex haluaakin tarjota asiakkailleen mahdollisuuden pukeutua inspirationaalisella ja edullisella tavalla.

Kustakin Tallinnan ja muun Viron alueen myymälästä löytyy monipuolinen valikoima alusvaatteita, naisten vaatetusta sekä lastenvaatteita, joita voit ostaa myös yhtiön Viron verkkokaupan kautta.

Lindex myymälät Viro – Tallinna, Pärnu, Rakvere & Tartto

Pärnu – Kaubamajakas
Papiniidu 8/10, Kaubamajakas
80042 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20
Kategoriat: alusvaatteet, naisten vaatteet, lasten vaatteet
lindex.com/ee/

Pärnu – Pärnukeskus
Aida 7, Pärnukeskus
80011 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18
Kategoriat: alusvaatteet, naisten vaatteet, lasten vaatteet

Rakvere
Haljala tee 4
44415 Rakvere
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20
Kategoriat: alusvaatteet, naisten vaatteet, lasten vaatteet

Tallinna – Lindex De La Gardie
Viru 13/15
10140 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-17
Kategoriat: alusvaatteet, naisten vaatteet, lasten vaatteet

Tallinna – Rocca al Mare
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
Kategoriat: alusvaatteet, naisten vaatteet, lasten vaatteet

Tallinna – Ülemiste
Suur-Sojamäe 4, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
Kategoriat: alusvaatteet, naisten vaatteet, lasten vaatteet

Tartto – Lõunakeskus
Ringtee 75, Lõunakeskus
50703 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21
Kategoriat: alusvaatteet, naisten vaatteet, lasten vaatteet

Tartto – Tasku Keskus
Turu 2, Tasku Keskus
51014 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-18
Kategoriat: alusvaatteet, naisten vaatteet, lasten vaatteet

Voit saada lisätietoja Lindex myymälät Viro – Tallinna, Tartto, Pärnu & Rakvere toimipaikoista ketjun virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/Lindex/.

Kauppaketjun valikoimien kokoamisessa yksi keskeisistä tekijöistä on yleiskuva. Kokoelmiin kuuluukin niin huippumuotia edustavia vaatteita kuin vaatekappaleita arkiseen peruspukeutumiseen.

Muotikokoelmat kattavat monipuoliset asiakkaiden maut, ja tarjolla olevia vaatekappaleita tulisi olla helppo yhdistellä toisiinsa.

Kaikki yhtiön toiminnassa on tarkoitettu tekemään mahdolliseksi yksilöllisyytesi ilmaiseminen, ja henkilökohtaisiin tarpeisiisi vastaaminen.

Myymälöiden laajaa valikoimaa uudistetaan jatkuvasti, ja ketju haluaa inspiroida asiakkaitaan kokeilemaan uusi tyylejä ja yhdistelmiä.

Kukin liike edustaa inspiroivaa designia, laajaa valikoimaa trendikästä muotia, ja ainutlaatuista konseptia, tuoden asiakkaille maailmanluokan muodinostamisen kokemuksen.

Lindex myymälät Viro edustavat leimallisen ainutlaatuista ja naisellista luonnetta, jossa esiin tulevat ketjun muotikonseptit, inspiroiden asiakkaita.

Jatkuvasti uudistuvan valikoiman esillepano on mietitty erittäin tarkkaan, painotuksena haluamiesi tuotteiden helppo löydettävyys.

Myymälöitä, yhteensä noin 450 kappaletta, löytyy Viron ohella muista Baltian maista, Ruotsista, Suomesta, Norjasta, Tsekin tasavallasta, Slovakiasta, Puolasta, Venäjältä, Bosnia-Herzegovinasta, sekä Lähi-Idästä.

Tarjolla on kaikkea aina suurista lippulaivamyymälöistä pieniin konseptiputiikkeihin saakka.

Oli kyseessä mikä tahansa ketjun myymälöistä, yhtiön pyrkimyksenä on haastaa ja yllättää asiakkaansa. Shoppailun Lindexissä tulisikin olla inspiroivaa ja aisteja stimuloivaa.

Muoti, inspiraatio, naisellisuus, ja mielihyvä ovat tärkeitä ketjun toimintaa ohjaavia mottoja, joilla pyritään luomaan kilpailijoista poikkeava maailmanluokan shoppailukokemus.

Operaation ytimenä ovat firman myymälät, paikkana, jossa Lindex kommunikoi tunteensa muodin suunnasta.

Koska muoti muuttuu nykyään erittäin vauhdikkaasti, kukin myymälä saa hylleilleen uusi muotivaatteita useita kertoja viikossa, ja myymälät myös jatkuvasti kehittävät kokoelmiensa esittämistapoja.

Näiden myymälöiden ulkonäkö ja design ovat yksi tärkeistä tekijöistä sen suhteen, miten Lindexin muotia havaitaan.

Luodakseen yhtenäisen kokemuksen, joka selkeästi korostaa ketjun muotia, yhtiö on kehittänyt uuden myymäläkonseptin.

Tässä konseptissa modernit sisätilat korostavat vaatekappaleita uudella tavalla.

Yksi tämän korostamisen taustatekijänä on pyrkimys tehdä asiakkaille vaatteiden löytäminen putiikin sisältä mahdollisimman helpoksi.

Lindex on tätä varten kehittänyt uusia ratkaisuja vaatteiden korostamiseen inspiroivilla tavoilla, jotta et joutuisi etsimään haluamiasi tuotteita.

Yksi avainsana tässä suhteessa myymälöiden disainia on valaistus. Käyttämällä erilaisia valaistuksia ja värikombinaatioita, myymälän sisälle on luotu erilaisia valaistuja sektioita ja taskuja.

Tämän ohella löydät eroja myös Tallinnan myymälöiden välillä, jossa kussakin on pyritty painottamaan muotityylejä hieman eri lailla. Siten vaikka yleiskonsepti on sama, kukin myymälä on hieman erilainen toisistaan.

Olemukseen vaikuttavat tämän konseptin ohella myös myymälän koko sekä maantieteellinen ja strateginen sijainti, jotka vaikuttavat tarjolla olevien tuotteiden määrään ja esitystapaan.

Mikäli et pääse käymään yhdessä näistä Lindexin vähittäiskaupoissa, voit asioida tammikuusta 2011 auki olleessa Lindex Shop verkkokaupassa, joka operoi 24/7 pohjaisesti.

Lindex on rakentanut verkkokauppansa fyysisten myymälöiden täydentäjäksi, josta löytyy suurin osa ketjun katalogin tuotteista. Myös nettikauppa on rakennettu inspiroivaksi ja helppokäyttöiseksi muodin ostopaikaksi.

Verkkokauppa on helppo navigoida, se on selkeä, ja kukin tuote sisältää inspiroivia kuvia. Voit valita myös useista kätevistä vaihtoehdoista maksamisen ja toimitustapojen suhteen.

Nettikaupasta löytyvät samat hinnat ja promootiot kuin Lindex myymälät Viro toimipaikoista.

Voit valita pakettisi toimitettavan kotiovellesi, tai valita haun mistä tahansa Lindexin myymälästä (maissa, jossa on toiminnassa ketjun fyysisiä kauppoja).