Tallinnan Live&Fight vaatekauppa (SULJETTU)

Live&Fight vaatekauppa on Rotermannin kauppakorttelissa, osoitteessa Rotermanni 5, Tallinna. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Vaateliike myy aktiivista elämäntyyliä viettäville asiakkaille trendikkäitä, korkealaatuisia, ja huomiota herättäviä vaatteita.

Live&Fight vaatekauppa Rotermann TallinnaValikoimiin kuuluu liikunnan ja vapaa-ajan vaatteita, kenkiä, sekä asusteita.

Naisia varten hyllyiltä löytyy mm. hattuja, t-paitoja, toppeja, housuja, shortseja, sekä takkeja.

Miesten kokoelmat miehet sisältävät puolestaan esimerkiksi hattuja, t-paitoja, poolopaitoja, takkeja, housuja, farkkuja, ja shortseja.

Asusteista ja oheistuotteita kaupassa on kategorioissa kengät, sheikkerit, aikakauslehdet, kuin myös korsetit.

Live&Fight kaupan edustamiin tuotemerkkeihin lukeutuvat Live&Fight, Olimp, Biancaneve, Biogenix, Ipanema, ja Muscle&Fitness.

Näistä Olimpin valmistama Live&Fight kokoelma on New Yorkissa suunniteltua ja kaupungin katumuodin inspiroimaa vaatetusta. Laadukkaat & käyttömukavat vaatekappaleet sopivat koviinkin treeneihin ja kuntoilijoille.

Puolalainen Olimp on ollut toiminnassa vuodesta 1990, ja perustettiin tukemaan urheilijoita heidän kurinalaisuutta vaativissa harrastuksissaan, panostuksella itseilmaisuun.

Yhtiö valmistaa myös yhdysvaltalaisten GMP standardien mukaisia korkealaatuisia lisäravinteita, joita on tuotettu mm. BIOGENIX tavaramerkin alla vuodesta 2004 saakka.

Muista myymälän tuotemerkeistä Biancaneve edustaa suomalaista ja pohjoismaalaista laatua ja designia, joissa heijastuu ainutlaatuisuus ja tyylien tuoreus.

Biancaneve valikoimiin kuuluvat etenkin fitness-bikinit ja erikoisasusteet näytöksiä sekä kilpailuja varten.

Näitä hyvin istuvia luksusasusteita suosivat arkikäyttäjien ohella monet maailman huippu-urheilijoista esimerkiksi voimistelussa, taitoluistelussa, ja kehonrakennuksessa.

Live&Fight Rotermann (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Rotermanni 5
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-16
www.liveandfight.ee

Voit tutustua Live&Fight tuotevalikoimiin ja tuotteiden hintoihin myymälän verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.LiveAndFight.ee.

Verkkokaupan sivuilla esitellään myös vaatteiden ohella myynnissä olevat lisäravinteet.