Tallinnan Lush kosmetiikkakauppa

Kosmetiikkakauppa Lush toimii Foorum ostoskeskuksen tiloissa Narva maantee kadun varrella Tallinnan ydinkeskustaa.

Lush tunnetaan tuoreesta, useimmiten käsintehdystä kosmetiikastaan, joiden valmistuksessa materiaaleina on luonnonmukaisia raaka-aineita.

Lush kosmetiikkakauppa Foorum Keskus TallinnaTuotteiden tuoreudesta kertoo se, että kussakin tuotepaketissa on valmistuspäivä ja viimeinen käyttöpäivä, joka on ainutlaatuista kosmetiikkateollisuuden puitteissa.

Lushin tuotteet valmistetaan suurelta osaltaan huolellisena käsityönä, ja jokaisen näin valmistetun tuotteen yhteydestä löytyy tekijän nimi ja kuva.

Yhtiön tuotevalikoima on suunnattu etupäässä naisille, jotka pitävät huolen itsestään, jotka välittävät ympäristöstään sekä siitä, mitä he laittavat iholleen.

Valikoimista löytyy tuotteita kuitenkin koko perheen tarpeisiin.

Tarjolla ovat mm. shampoot, balsamit, kasvovoiteet, käsivoiteet, vartalovoiteet, tuoreet naamiot, hiusnaamiot, jalkanaamiot…

…kylpyhuoneen tuotteet, suihkutuotteet, huulibalsamit, erilaiset ihonkuorintatuotteet, hiusvärit (henna), parranajovoiteet, puhdistusaineet jne.

Lush kosmetiikkatuotteet TallinnaVoit ostaa myös tuotteita myös kategorioissa aurinkovoiteet, hajuvedet, sekä upeasti käärityt lahjatuotteet.

Yhtiön filosofiana on valmistaa tehokkaita tuotteita tuoreista orgaanisista hedelmistä ja kasviksista, hienoimmista eteerisistä öljyistä ja turvallisista synteettisistä aineksista.

Raaka-aineet tuotteisiin tulevat ainoastaan yhtiöiltä, jotka eivät osallistu eläintesteihin.

Lush kehittää omat kosmetiikkansa ja hajuvetensä, tehden ne tuoreesti käsin ilman säilöntäaineita & pakkauksia tai vähäisellä määrällä niitä, käyttäen vain kasvisainesosia ja kertoen asiakkailleen miten tuotteet on valmistettu.

Yhtiö uskoo pitkiin kynttilöiden valaisemiin kylpyihin, hierontoihin, maailman täyttämiseen parfyymillä, ja oikeuteen tehdä virheitä, menettää kaiken ja aloittaa uudestaan alusta.

Lush Foorum Keskus
Narva mnt. 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-19
www.lush.ee

Lush yhtiönä

Lush kosmetiikkatuotteetLush perustettiin vuonna 1995 tiimin toimesta, jolla oli ollut jo tuolloin 20 vuoden kokemus kosmetiikan valmistamisesta.

Inspiraationa uudelle yritykselle olivat juustokaupat, saksalaiset kasvisravintolat, sekä tuoreita kaloja myyvät kaupan tiskit.

Kuten ruokakaupan tiskilläkin, Lush myymälöiden ryhmittely kehottaa ostajia valitsemaan henkilökohtaisesti houkuttelevia kosmetiikkatuotteita, aina shampoopalloista ja -paloista kylpyvaahtoihin sekä tuoreisiin kasvonaamioihin saakka.

Lushin tavoitteena organisaationa on tehdä mahdollisimman luonnonmukaista kosmetiikkaa, välttäen synteettisten säilöntäaineiden käyttöä tuotannossa.

Siten kukin Lushin tuote edustaa parasta mahdollista laatua ja orgaanisesti kasvatettuja ainesosia: yrttejä, hedelmiä, ja eteerisiä öljyjä.

Lushilla on myös tärkeä ympäristöllinen viesti: suurin osa tuotteista käyttää vähän tai ei ollenkaan paketointeja, ja firman kehitystiimi luo jatkuvasti uusia tuotteita joita ei tarvitse laittaa pulloihin.

Kaikki käytetyt tuoteosat on helppo tarkistaa, ja ne löytyvät listattuna jo Lushin verkkosivuilta (www.lush.ee) kunkin tuotteen kuvauksen yhteydestä.

Yhtiö ei käytä eläintestejä, ja hankkii raaka-aineensa vain toimittajilta, jotka myöskään eivät turvaudu eläintesteihin.

Kaikkiaan Lush myymälöitä löytyy eri puolilta maailmaa nykyään yli 700 kappaletta.