Tallinnan Magistral kauppakeskus

Noin 5 km päässä Tallinnan keskustasta sijaitseva monipuolinen Magistral kauppakeskus sisältää 56 myymälän valikoiman, kuin myös viikonloppuisin kulttuuritarjontaa.

Mustamäen kaupunginosaa oleva ostoskeskus on suomalaisen Cityconin pyörittämä paikka, jonka muihin shoppailuparatiiseihin Tallinnassa kuuluvat Kristiine Keskus ja Rocca al Mare.

Magistral kauppakeskus Tallinna

Vuonna 2000 rakennettu ja Cityconin paikan vuonna 2007 hankinnan jälkeen (syyskuu 2011- toukokuu 2012) peruskorjattu Magistral on kooltaan 11 700 m2.

Vuosittain paikassa vierailee noin 2,7 miljoonaa asiakasta, joita houkuttelevat paikalle etenkin “ankkuriyrityksinä” Rimi, Koduextra, Rademar, Tiimari, ja Seppälä.

Suurimmat tilat Magistralissa on hypermarketti Rimillä, joka toimii keskuksessa uudella konseptilla, tilavammassa ja kauniimmassa ympäristössä, paremmalla valikoimalla.

Viikonloppuisin keskukseen tuo kävijöitä myös sen atriumissa järjestettävät konsertit ja esitykset, joista osa on toteutettu yhteistyössä Mustamäe Kultuurikeskus KAJA:n kanssa.

Mustamäe, jossa kauppakeskus sijaitsee, on Tallinnan toiseksi suurin kaupunginosa (noin 64 000 asukasta) ja tutustumisen arvoinen alue ostoskeskuksessa vierailun ohella.

Paikalle on helppo päästä eri puolilta kaupunkia, ja jos käytät omaa autoasi, Magistralista löytyy yhteensä 200 ilmaista parkkipaikkaa (osa parkkipaikoista on rakennuksen kattokerroksen yhteydessä).

Julkisista kulkuneuvoista busseista paikalle tulevat linjat nro. 11 (Kunstiakadeemia – Kadaka), 13 (Väike-Õismäe – Seli), 20 (Reisisadam D-terminal – Pääsküla), 20A (Kunstiakadeemia – Laagri), sekä 28 (Veerenni – Väike-Õismäe).

Myös johdinautoja (trollibusseja) kulkee kauppakeskuksen kautta. Voit käyttää johdinautoista linjoja nro. 2 (Estonia), 3 (Kaubamaja), 4 (Balti jaam), tai 9 (Kopli).

Lähin bussipysäkki suhteessa ostoskeskukseen on “Lepistiku”.

Tallinnan Magistral ostoskeskus

Magistral kauppakeskus
Sõpruse pst 201/203
13419 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8-23, Rimi ma-su klo 9-22
www.magistral.ee

Kaikki Magistral kauppakeskuksen myymälät ja palvelut

Armonti
www.armonti.ee

Muodin ketjukauppa Armonti on myynyt vaatteita naisille ja miehille vuodesta 1996. Firman päätavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita edullisiin hintoihin. Jatkuvasti uudistuvaan mallistoon kuuluu kausikohtaisten kokoelmien ohella laaja valikoima aina ajankohtaista naisten ja miesten vapaa-ajan pukeutumista.

Concept

Putiikki myy Concept nahkatuotteita ja turkisvaatteita ja -somisteita, kuin myös tuotteita muilta tunnetuilta eurooppalaisilta ja amerikkalaisilta nahkatuotteiden valmistajilta.

Edustetut tuotemerkit: Concept.

Denim Dream Soodusmüük
www.denimdream.com

Denim Dream myymälä kauppaa edellisen kauden vaatekokoelmia, -40% aina -70% alennettuihin hintoihin saakka, tunnetuilta kansainvälisiltä muotimerkeiltä.

Edustetut tuotemerkit: Guess, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, Desigual, Silvian Heach, Pierre Cardin, Mustang, Lee Cooper, Tom Tailor.

Incanto

Incanto myymälä tarjoaa sukkahousutuotteita tunnetuilta italialaisilta ja puolalaisilta valmistajilta (Pierre Cardin, MURA Collant, Donna BC ja Gabriella). Lisäksi Incanton valikoimat sisältävät alusvaatteita sekä miesten alushousuja ja yöpukeutumista eri valmistajilta. Kaikki vaatteet ovat viimeisimpien maailman muotitrendien mukaisia.

Isan Trade

Putiikista löytyy laaja valikoima alennushintaisia vaatteita koko perheelle. Korkealaatuisia vaatteita on tarjolla miehille, naisille, sekä eri-ikäisille lapsille.

Edustetut tuotemerkit: Di Maggio, MasCara, Finn Flare, Nordik.

Kotid Prospene

Prospene on naisten, miesten, ja lasten urheilukasseja myyvä kauppa. Paikka tarjoaa lisäksi lompakoita, aurinkolaseja, vöitä, matkalaukkuja, selkäreppuja, sateenvarjoja, sekä hansikkaita. Tuotteet tulevat myymälään eurooppalaisilta tehtailta.

Edustetut tuotemerkit: David Jones, Albatross, Gussaci, Bodenschatz, Sominta, Messori, Doppler.

Marat
www.marat.ee

Marat vaatteet tekevät upean olon niin kotona, toimistossa, kuin kuntosalillakin. Myymälässä on tarjolla luonnonmukaista kotipukeutumista, yöasuja, alusvaatteita, sekä urheiluvaatetuotteita niin lapsille kuin aikuisillekin, edullisiin hintoihin.

Marilyn
www.marilyn.ee

Marilyn on Viron suurin naisten alusvaatteiden jälleenmyyjä, joka pyrkii tarjoamaan kaikille naisille kauniita, hienoja, ja trendikkäitä alusasuja edullisiin hintoihin. Valikoimiin kuuluvat alusvaatteet, sukat, sukkahousut, sukkanauhat, sekä erilaisia bikineitä ja rantapukeutumista.

Edustetut tuotemerkit: Consay, Fantasy, Kris Line, L&D, Veneziana.

Mosaic
www.mosaic-fashion.com

Mosaic on kansainvälinen muotibrändi naisille ja miehille jotka tietävät arvonsa. Myymälä tarjoaa fiksuja, muodikkaasti muodollisia ja elegantteja vaatteita töihin, vapaa-aikaan, sekä erikoistapahtumiin. Mosaic suunnittelee korkealaatuisia, hyvinsopivia vaatteita, jotka soveltuvat kattavasti erilaisille vartalotyypeille ja kokoluokille. Designit tuodaan elämään tarkkaan valikoiduilla kankailla, muodikkailla väreillä, sekä hyvällä maulla toteutetuilla yksityiskohdilla. Kaikki tarjolla olevat vaatekappaleet on suunniteltu siten, että ne on helppo yhdistellä yhtäältä kokoelman muiden osien sekä asiakkaiden olemassaolevien vaatteiden kanssa.

Nadin

Nadin tarjoaa tyylikkäitä naisten vaatteita. Kaupasta löytyy valikoima vaatteita kokoluokissa 38-58, joissa viihtyy sekä työtilanteissa että vapaa-ajalla. Valikoimissa on myös somisteita: hattuja, huiveja, käsilaukkuja, jne. Paikan tavoitteena on yhdistää korkeaa laatua sekä kohtuullisia hintoja.

Sabo
www.sabo.ee

SABO kenkäkauppa tarjoaa erittäin laajaa valikoimaa erilaisten jalkinevalmistajien tuotteita miehille, naisille, ja lapsille.

Seppälä
www.seppala.ee

Seppälä myy kansainvälistä muotia naisille, miehille, ja lapsille. Seppälän vaatteet ja somisteet suunnitellaan talonsisäisten muotidesignereiden toimesta. Ketjulla on yhteensä yli 200 toimipaikkaa Suomessa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, sekä Liettuassa.

Edustetut tuotemerkit: Seppälä Woman, Seppälä Men, Great Girls, By Seppälä, Link, Seppälä Men, Lil Missy, Kil Baz, Seppälä Kids.

Sidonas

Sidonas on ideaali kauppa koko perheelle. Paikasta löytyy vaatteita ja somisteita naisille, miehille, sekä lapsille. Valikoimat sisältävät lisäksi alusvaatteita, yöasuja, sekä kylpytakkeja.

Edustetut tuotemerkit: Sidonas.

Takko Fashion
www.takko-fashion.com

Takko Fashion on lapsi-ystävällinen, edullinen muotikauppa. Myymälä sisältää mukavaa ja muodikasta arkivaatetusta miehille, naisille, sekä lapsille. Valikoima sisältää lisäksi somisteita: vöitä, käsilaukkuja, hiuskoristeita, koruja, jne. Takko Fashion tunnetaan trendikkäistä mutta edullisista vaatteistaan.

Valerio Maestri

Valerio Maestri tarjoaa italialaista alkuperää olevia vaatteita ja somisteita naisille ja miehille. Valerio Maestri on suunnattu naisille, jotka arvostavat laatua ja haluavat olla elegantteja sekä viehättäviä, kuin myös miehille, jotka uskaltavat poiketa kaavamaisista käsityksistä ilmaistakseen yksilöllisyyttään.

Edustetut tuotemerkit: Valerio Maestri, Paola Moris, Everis, Mivite, Roberta Ranieri, Eiki, Navigare, Walter Babini, Polbot.

Victoria Garderoob
www.facebook.com/pages/Victoria-Garderoob/197598040308020

Victoria Garderoob täyttää jokaisen naisen unelman kodikkaasta vaatekaapista täynnä monipuolisesti erilaisia trendikkäitä ja klassisia vaatteita. Paikka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden luoda tyylin jota he rakastavat, oli kyseessä sitten arkivaatteet tai juhlallisemmat tilaisuudet. Victoria Garderoobin tavoitteena on myös tehdä shoppailukokemus miellyttäväksi, laajalla tuotevalikoimalla sekä henkilökohtaisella lähestymistavalla. Putiikki myy vaatteita, somisteita, ja alusvaatteita.

Walking
www.walking.ee

Walking tarjoaa käytännöllisiä, kauniita kenkiä koko perheelle – aina isoäideistä teineihin sekä perheen nuorimpiin saakka. Valikoimista löytyy tuotteista kaikista hintaluokista.

Eesti Optik
www.optika.ee

Silmälasikauppa Eesti Optik tarjoaa laajaa valikoimaa silmälasien kehyksiä, silmälaseja, aurinkolaseja, sekä piilolinssejä parhailta optikkotuotteiden valmistajilta. Myymälästä löytyvät modernit näöntarkastuksiin tarkoitetut laitteistot. Lisäksi voit hyödyntää tarjolla olevat silmälasien korjauspalvelut sekä ilmaiset videokonsultaatiot.

Edustetut tuotemerkit: Air Force, Alessandro Dell Aqua, Benetton, Byblos, Calvin Klein, Costa, Davidoff, Dunhill, Exte, Ferre, Firenze, Fishbone, Jaguar, John Richmond, Laura Biagiotti, Le Tanneur, Longiness, Mandarina Duck, Mercedes-Benz, Monte, Nasareno Corsini, Opera, Persol, Rafting, Redwoods, Romeo Gigli, Ted Lapidus, Think Pink, Trussardi, Vivienne Westwood, Vogue, Xenith.

Expressions
www.expressions.ee

Expressions myymälät tarjoavat laajaa valikoimaa trendikkäitä muotikoruja, hiussomisteita, kelloja, huiveja, vöitä, ja käsilaukkuja. Valikoimat kattavat muotisomisteet kaikkiin tarpeisiin: arkikäyttöön, juhliin, sekä erikoistapahtumiin. Paikka soveltuu kelle tahansa naiselle, joka haluaa lisätä pukeutumiseensa uniikin kosketuksen.

Goldtime
www.goldtime.ee

Goldtime on Viron suurin korukauppojen ketju, jonka tarjoamat tuotteet vaihtelevat kulta-, hopea-, ja muotikoruista kelloihin saakka. Voit tilata tuotteita ketjun katalogeista sekä hankkia lahjakortin (summille 10, 24, 50, ja 100 EUR). Kaupasta löytyvät lisäksi kellosepän palvelut.

Edustetut tuotemerkit: Emporio Armani, DKNY, Diesel, Fossil, Skagen, Michael Kors, Certina, Calvin Klein, Ti Sento, Pandora, Misaki, Frederique Constant, Gant, Tommy Hilfiger, Thomas Sabo, Adidas, Swatch, Casio, Lorus, Seiko, Q&Q, Breitling, Tag Heuer, Raymon Weil.

Ideaal Kosmeetika
www.ideaalkosmeetika.ee

Ideaal Kosmeetika kauppa tarjoaa laajan valikoiman kynsi-, hius-, ja ihonhoidon tuotteita, sekä oheistuotteita. Myymälästä löytyy lisäksi kattava valikoima hajuvesiä/parfyymeitä.

Edustetut tuotemerkit: Elisabeth Arden. Elite, Escada, Esprit, Evita Peroni, Feraud, Ferrari, Ferre, Galliano, Garnier, Giorgio Armani, Givenchy, Guess, Halle Berry, Hugo Boss, Iceberg, John Frieda, La Perla, Lacoste, Basi, Lamborghini, Laurence Dumont, Laurence Dumont, Loreal, Lumene, Max Factor, Maybelline, Mexx, Make UP Factory, Natural Code, Paco Rabanne, Pikenz, Playboy, Pupa, Rimmel, Sergio Tacchini, Sally Hansen, Trussardi.

Ilusalong Lõvilakk
www.lovilakk.ee

Kauneussalonki Lõvilakk tarjoaa laajan valikoiman kauneushoitoja. Paikka käyttää korkealaatuisia salonkituotteita ja heidän kosmetologinsa lisäkouluttautuvat säännöllisesti uusimpiin tarjolla oleviin tekniikoihin. Salonki lähestyy kutakin asiakasta yksilöllisesti, tarjoten heille parhaita ratkaisuja, ammattimaista sekä miellyttävää palvelua.

Edustetut tuotemerkit: Cutrin, Tahe, Macadamia Natural Oil, Gatineau, Anesi, Dr Irina Eris, OPI, Essie, Angel Nails, Depile, Lash Food, Lashes.

Instrumentarium
www.instru.ee

Instrumentarium silmälasikaupasta löydät soveltuvat silmälasit, piilolinssit, sekä aurinkolasit. Silmiä tutkitaan ja laseja määrätään käyttöön paikan optikkojen sekä silmälääkärien toimesta. Myymälän ystävälliset asiakaspalvelijat sekä laadukkaat tuotteet odottavat sinua viihtyisässä ympäristössä.

Kullatükk

Kullatükk tarjoaa laajaa valikoimaa kulta-ja hopeatuotteita, mukaanlukien tuotteita hyvintunnetuilta merkeiltä kuten Elle, Zinzi ja Giorgio Martello, mutta myös designer-hopeatuotteita sekä uniikkia jalokivillä koristeltua kultakorujen kokoelmaa.

Edustetut tuotemerkit: Citizen, Clyda, Elite, Elle, Giorgio Martello, Lorus, Police, Q&Q, Seiko, Zinzi, Casio.

L-Cosmetics

L-Cosmetics tarjoaa laajaa valikoimaa kosmetiikkatuotteita, hygieniatuotteita, ompelutarvikkeita, pesu-ja siivousvälineitä, ja paljon muuta.

Edustetut tuotemerkit: Natura Siberica, Organic Shop, Phyto Expert, Princessa, Чистая Линия, Чёрный Жемчуг, Ушастый Нянь, Лесной Бальзам, Cмешарики, Маленькая Фея.

Minx

Minx tarjoaa laajaa valikoimaa meikki-, ihonhoito-, kynsi-ja hiushoitotuotteita, kuin myös muuta kosmetiikkaa naisille ja miehille.

Edustetut tuotemerkit: Bielenda, BYS, the Balm, Basic Care, China Glaze, Gigi, Disney, Essie, Attirance, Tweezerman, BeSave, Ardell, Bye-Bye Blemish, 5Second, Esteemia, Seche, Mades.

Päikesekiir päevituskeskus
www.paikesekiir.ee

Päikesekiir on Viron toiseksi suurin solarium-salonkiketju. Solarium palveluiden ohella salongista löytyy auringonotto-kosmetiikkaa. Paikan asiakaspalvelijat ovat käytettävissäsi ammattimaista neuvontaa varten – suosittelemaan oikeanlaisia solarium-hoitoja tai kosmetiikkatuotteita perustuen tarpeisiisi ja ihotyyppiisi.

Edustetut tuotemerkit: AG, CT, SB, Supre, EB, Matahari, CG.

Rademar
www.rademar.ee

Magistral kauppakeskuksen Rademar sisältää parhaimman valikoiman urheilu- ja vapaa-ajanvieton tuotteita koko perheelle. Paikka edustaa maailmankuuluja ja laadukkaita liikunta-alan brändejä. Kaupan isot ja avarat tilat on tehty miellyttäväksi shoppailuympäristöksi. Voit kääntyä lisäksi paikan pätevän ja ystävällisen henkilökunnan puoleen tuotteisiin liittyvien kysymysten suhteen.

Edustetut tuotemerkit: Trek, Bontrager, Nike, adidas, Columbia, DC, Five Seasons, Icepeak, Puma, Reebok, Salomon, Polar, Speedo, Arena, Kettler, Lacoste.

Spantal Sport
www.spantal.ee

Spantal urheilukauppa tarjoaa kaikkea mitä tarvitaan liikuntalajien harrastamiseen, myyden laajaa valikoimaa erilaisia huippulaatuisia tuotteita aina uimahousuista extreme-lajien välineisiin saakka. Vaatteiden ohella Spantal myy lisäksi kenkiä ja muita urheiluvälineitä.

Edustetut tuotemerkit: Fashy, GinTonic, Highroad, Iguana, Lackner, Sunflex, Timezone.

Patito
www.patito.ee

Patio on myymälä josta saat ostettua lasten jalkineet ja oheistuotteet, kuin myös äitiysvaatteita, vauvanvaatteita, jne. Suurin osa myymälän tuotteista on peräisin Kroatiasta tai Saksasta. Paikka on suosittu sekä jo vanhempina toimivien tai tulevien lasten vanhempien keskuudessa.

Edustetut tuotemerkit: Froddo, Boogaloo, Reima.

XS Mänguasjad
www.anvol.eu

XS Mänguasjad (“XS Lelut”) on lelukauppaketju, jolta löytyy toimipaikkoja Virosta, Latviasta, ja Liettuasta. XS Mänguasjad on myymälä, josta löydät laajan valikoiman erilaisia poikien ja tyttöjen leluja. Paikka palvelee maailman parhaita asiakkaita – lapsia!

Edustetut tuotemerkit: Baby Born, Monster High, Nikko, Littlest Pet Shop, My Little Poni, Nerf, Furby, Sylvanian Families.

Accenta Mööbel OÜ
www.accenta.ee

Accenta Moodulköögid OÜ valmistaa tilaustyönä tehtyjä laadukkaita keittiökalusteita, lastenhuoneen kalusteita, toimistokalusteita, olohuoneen kalusteita, ruokakomeroita, vaatekaappeja, liukuovia, jne. toiveidesi mukaisesti.

Arutech
www.arutech.ee

Arutech on Viron markkinoiden johtava muovi-ikkunoiden valmistaja. Yritys tarjoaa oheispalveluina myös mm. ikkunoiden asennukset sekä sisä-ikkunoiden karmien jatko-osien viimeistelyt. Myynnissä on lisäksi metallisia turvaovia, koristeellisia ja suojaavia rullaverhoja, sekä hyttysverkkoja. Arutechin toimintaa profiloivat ystävällinen henkilökunta, laadukkaat tuotteet ja palvelut, kuin myös kohtuulliset hinnat ja toimitusajat.

Edustetut tuotemerkit: Arutech, Gealan.

Arvutitark
www.arvutitark.ee

Arvutitark OÜ on vuonna 2013 perustettu yritys, joka myy tietokoneisiin liittyvää teknologiaa sekä sähkölaitteita. Firman monipuolinen tuotevalikoima viimeisintä teknologiaa sisältää jokaiselle jotakin – yrityksistä arkikäyttäjiin sekä ammattimaisiin pelaajiin saakka. Arvutitarkin pääasiallinen toiminta on tietokonetuotteiden (ml. pöytätietokoneet, monitorit, printterit, digitaaliset kamerat, sekä komponentit ja varaosat) myynti ja huolto.

Expert
www.expert.ee

Expert Eesti OÜ on kodinkoneiden ja elektroniikan jälleenmyynnin ketju. Paikka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita kaikille budjeteille sopivasti. Valikoimista löytyvät tuotteet aina TV-seteistä, jääkaapeista, ja pesukoneista muistikortteihin sekä tyhjiin CD-levyihin saakka. Myymälästä löytyy laaja valikoima IT-teknologia tuotteita.

Edustetut tuotemerkit: Samsung, LG, Sharp, Brandt, Philips, Electrolux, Panasonic, Sony, Kenwood, JVC, Teka, Schaub Lorenz, Bomann, Funai, DeDietrich, Lenco, Trekstor.

Gzheli portselanipood

Gzhel Portselan on paikka, josta löydät kauniita posliini-ja keramiikkatuotteita sisustamiseen sekä yksilöllisiksi lahjatavaroiksi. Kauppa myy etupäässä kuuluisia italialaisia ja venäläisiä tuotemerkkejä.

Karvapall
www.karvapall.ee

Karvapall myymälän valikoimat kattavat nahka-ja villatuotteet, mukaanlukien mattoja, peitteitä, sisäjalkineita, päällysvaatteita, päähineitä, hansikkaita, lemmikkieläin-tuotteita, ja paljon muuta.

Koduekstra
www.koduekstra.ee

Koduekstran toiminta perustuu sen suoraan kommunikaatioon valmistajien kanssa, jonka takia useat myymälän tuotteista ovat edustettuja vain täällä. Tuotevalikoimaan sisältyvät kattavasti kodintarvikkeet, kodinkoneet, kodin kunnossapidon välineet, laadukkaat tekstiilit, sekä kausiluontoiset tuotteet.

Edustetut tuotemerkit: BaByliss, Ballarini, Brita, Hackman, Lotus, Luminarc, Montana, Nordy, Philips, Tescoma, Value Ceramic, Vileda.

Pärlipood
www.parlipood.ee

Pärlipood eli “helmikauppa” myy kattavan valikoiman tuotteita käsitöiden tekemiseen. Myymälästä löydät helmiäisiä, helmiä, polymeerisavea, sekä korumateriaaleja. Tarjolla on lisäksi tuotteet mm. neulontaan, virkkaamiseen, koruompelemiseen, ja ompelemiseen, mukaanlukien langat, silkit, sekä virkkuu-ja ompelukierteet. Myynnissä ovat myös leikekirjan pitämisen ja saippuoiden & voiteiden tekemisen tuotteet.

Sõbralt Sõbrale
www.sobraltsobrale.ee

Sõbralt Sõbrale (“Ystävältä ystävälle”) on sosiaalinen yritys välittäville ihmisille, tuoden iloa lahjatuotteiden antajalla ja vastaanottajalle. Paikan tuotevalikoima sisältää huonekaluja, vaatteita, kirjoja, jalkineita, leluja, kodinkoneita, pöytäkalustoja, ja paljon muuta mielenkiintoista.

Universaal Universum
www.eksootika.ee

Universaal Universum sisältää Viron parhaimman valikoiman eksoottisia musikaalisia instrumentteja. Paikka tarjoaa myös laajimman valikoiman vesipiipputupakkaa Egyptistä, edustaen kansainvälisesti tunnettua alan valmistajaa, Nakhlaa. Myymälästä löytyy lisäksi suitsukkeita ja laaja valikoima sisustustavaroita ja erikoisia, yksilöllisiä tavaroita. Myytävillä oleva tuotteisto vaihtuu jatkuvasti, ja sitä täydennetään ostomatkoilla Thaimaasta, Nepalista, Turkista, ja Egyptistä. Universaal Universum kauppaa erittäin eksklusiivisia tuotteita, jotka edustavat pääasiassa uniikkia käsityöläistaitoa.

Edustetut tuotemerkit: Nakhla Tobacco, Aladin.

Valguskoda
www.valguskoda.ee

Valguskoda myymälä edistää terveellistä elämäntyyliä ja tarjoaa asiakkailleen vain parhaanlaatuisia tuotteita. Myymälä on täynnä erinomaisia ideoita lahjatavaroiksi, sisältäen luonnonmukaisia terveystuotteita sekä jotakin sielunhoitoon: useimmat myymälästä löytyvät puolijalokivet sekä korut on tarkkaan valittu ja maahantuotu Valguskodan itsensä toimesta, parhaan laadun varmistamiseksi. Jos tarvitset suosituksia tai neuvontaa, paikan henkilökunta on aina valmiina avustamaan, tehden shoppailukokemuksesi mahdollisimman miellyttäväksi.

Zoo Planet
www.zooplanet.ee

Zoo Planet on eläinkauppa, josta löydät itsellesi lemmikkieläimen tai lemmikkilinnun, kalan akvaarioon, mutta myös korkealaatuiset lemmikkieläinruoat ja oheistuotteet, parhailla valikoimilla ja edullisilla hinnoilla. Zoo Planet panostaa eläinmaailman ymmärtämiseen ja korkealaatuisten tuotteiden myymiseen.

Edustetut tuotemerkit: Pro Plan, Royal Canin, Nature’s Protection, Trixie, Animonda, Flexi, Ferplast, Tetra, Juwel, Sera.

A-teenus kingsepaäri
a-teenus.onepagefree.com

A-Teenus tarjoaa seuraavia palveluita: avainten valmistaminen, kenkäkorjaukset, etikettien valmistaminen, merkit ja tarrat, nauhanreikien asennus, soljet ja painikkeet, korujen korjaukset ja kodinlaitteet, sekä kaiverrukset. Paikka myy lisäksi pattereita, jalkineiden huoltotarvikkeita, riippulukkoja, ja ovilukkoja.

Edustetut tuotemerkit: Assa, Abloy, Salamander, Varta.

Aileen

Aileen palveluihin kuuluvat mm. postikorttien myynti, lahjapaketoinnit, sekä A3-A4 kopiopalvelut.

Atelj.ee
www.atelj.ee

Atelj ratkaisee ongelmasi liittyen rikkinäisiin vaatteisiin ja kodintekstiileihin. Myymälä tarjoaa ompelupalveluita sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Palveluvalikoima kattaa vaatteiden korjaukset, räätälöinnit, verho-ompelut, jne. tarpeidesi mukaisesti. Atelj korjaa lisäksi teknisiä tuotteita ja sähkölaitteita.

Danske Bank
www.danskebank.ee

Magistral kauppakeskuksen Danske Bank konttorista löytyvät palveluina rahansiirrot, arkiset rahanhallinnan neuvonnat, sekä laina-ja sijoituspalvelut. Konttoria ovat tervetulleet käyttämään sekä yritys-että yksityisasiakkaat. Paikka on avoinna ma-pe klo 10-19 ja lauantaisin klo 10-15.

E-Sigaretipood
www.e-sigaret.ee

E-Sigaretipood on kauppa erilaisille e-savukkeille (sähkötupakoille) ja e-nesteille, Viron laajimmalla valikoimalla. Kattavasti edustettuna löytyy mm. Euroopan johtava e-savukemerkki SKYsmoke. Vaativiin kuluttajatarpeisiin myymälästä löytyvät laadukkaiden sähkötupakoiden lisäksi e-piiput ja e-savukkeiden oheistuotteet.

Eesti Post
www.post.ee

Eesti Post on Viron ainoa yleinen postipalveluiden tarjoaja. Vaikka firmalla on yli 25 kilpailijaa pika-ja suorapostien lähetyksille, yritys pyrkii olemaan toiminnallaan paikallisten suosima palvelumerkki. Firma minimoi kustannuksiaan asiakkaidensa hyväksi maksimoimalla tarjolla olevien postinjakelun teknologioiden hyödyntämisen ja keskittämällä toimintaansa. Eesti Postin päätoimintana on kuitenkin edelleen postin ja lähetysten toimittaminen. Moderneihin oheispalveluihin lukeutuvat mm. pikalähetykset, varastoinnit, sekä rahdit. Paikka on avoinna ma-pe klo 10-19 ja la klo 10-18.

Elisa
www.elisa.ee

Täältä löydät kaiken tarpeellisen kommunikaatiopalveluiden suhteen: ääni-ja internetliittymät kännyköihin ja PC-laitteisiin, kuin myös kattavasti oheispalveluita. Myymälä tarjoaa lisäksi laajaa valikoimaa matkapuhelimia ja oheislaitteita, tablettitietokoneita, sekä internet-laitteita.

Edustetut tuotemerkit: Apple iPad, ASUS, Nokia, Sony, Samsung, LG, HTC, Huawei, MyPhone, GoClever, Insmat.

IT Service

IT Service korjaa ja huoltaa matkapuhelimia, IT-laitteita, GPS-laitteita, sekä tabletti-PC:tä (iPad, Samsung Tab, jne.). Paikka myy lisäksi uusia ja käytettyjä kännyköitä ja tietokoneita edullisiin hintoihin. IT Service tarjoaa myös laajaa valikoimaa puhelinten ja PC-tietokoneiden oheistuotteita (laukkuja, akkuja, latureita, jne.).

Edustetut tuotemerkit: Apple, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG, HTC, ACER, ASUS, BenQ, Clevo, Compaq, Dell, Fujitsu, Haier, HP, IBM, Lenovo, MSI, Nec, Sony, Toshiba.

Itella SmartPOST
www.smartpost.ee

Itella SmartPOST on Viron vanhin ja suosituin pakettien itsepalveluterminaalien tarjoaja. Itella SmartPOST terminaaleilla voit lähettää ja vastaanottaa paketteja kaikkialta – mukaanlukien Viro, Suomi, ja muu Eurooppa.

Juuksur Express
www.juuksurexpress.ee

Juuksur Express on hiussalonki, jonka henkilökunta koostuu ammattimaisen koulutuksen omaavista ja pätevistä kampaajista. Vaikka henkilökunta on monimuotoinen, kukin kampaajista pitäytyy tiukasti opetetuissa, viimeisimmissä hiustenhoidon tekniikoissa. Salongin kampaajat ovat läpäisseet vaativia ja kattavia alan teoreettisen ja käytännön koulutuksen ohjelmia, kuin myös ottaneet lisäkursseja hygienisen, terveellisen, ja turvallisen kampaamotoiminnan suhteen.

Krediidipank
www.krediidipank.ee

Tämä Krediidipankin konttori tarjoaa asiakkailleen kattavaa valikoimaa palveluita raha-asioiden hoidon suhteen. Voit nostaa käteistä, siirtää rahaa, hakea luottoa, tai vain kysyä taloudellista neuvoa. Konttorin ystävälliset pankkivirkailijat auttavat mielellään kysymystesi suhteen. Krediidipank on avoinna ma-pe klo 10-19 ja la klo 10-15.

Magistral Foto
www.grynfoto.ee

Magistral Foton palveluihin sisältyvät dokumenttivalokuvat, valokuvien digitalisoiminen, filmikehitykset (myös APS), valokuvien tekeminen negatiiveistä, diat ja muut datan esitysmuodot, suurikokoisten valokuvien valmistus, sekä vanhojen valokuvien restauroinnit. Voit ostaa myymälästä lisäksi erilaisia valokuva-albumeita ja valokuvakehyksiä.

Edustetut tuotemerkit: Innova, Walther.

Miltonia lillekauplus
www.miltonia.ee

Kukkakauppa Miltonia on paikka, jossa valmistetaan kukka-asetelmia ja kukkakimppuja kaikkiin tarkoituksiin. Paikasta löytyy myös muita kukkiin liittyviä palveluita: seppeleet, hautajaiskimput, ruukkukukat, kukkakoristelut erilaisiin tapahtumiin, jne. Tarjolla ovat myös kukkatuotteiden kuriirilähetykset.

Olympic Casino
www.olympic-casino.com

Tyylikkäästi sisustettu Olympic Casino Magistral sijaitsee osana Magistral kauppakeskuksen tiloja, osana Mustamäen kaupunginosaa. Tämä tilavan kasinon peliautomaatit ovat yhteydessä kätevään käteisestä rahasta vapaaseen EZ Pay järjestelmään, joka mahdollistaa näiden laitteiden käytön erikoislipuilla kolikkojen ja seteleiden sijasta. Lisävoittomahdollisuuksia tuovat kaksi monitasoista jackpot-systeemiä: 4-tasoinen Fort Knox (jossa voitot alkavat 10 000 eurosta) sekä King Kong Cash (jossa voitot alkavat 2000 eurosta). Tiloista löytyy lisäksi viihtyisä ja tilava 24h avoinna oleva OlyBet urheilubaari, jossa voit asettaa vetoja ja kannustaa suosikkijoukkueitasi live-urheilulähetyksien aikana sekä vaihtaa valuuttaa.

Puhastuskeskus
www.puhastuskeskus.ee

PuhastusKeskus toimipaikka tarjoaa pesulapalveluita, high-tech kuivapesuja, nahka-ja turkistuotteiden ammattilaiskäsittelyjä (puhdistukset, rasvaukset, väritykset, sävyttämiset, kyllästämiset), nahkajalkineiden puhdistuksia, laukkuja, vöitä, hansikkaita ja täytettyjä leluja, mattopuhdistuksia sekä vaatteiden korjauksia. Myymälä käyttää moderneinta välineistöä sekä korkealaatuisia & ympäristöystävällisiä puhdistus-ja pesuaineita. Lisäpalveluihin lukeutuu DPD Pakipood palvelut – pakettien lähetykset Viroon ja muualle Eurooppaan. Paikka on avoinna ma-pe klo 8-20, la-su klo 10-20.

R-kiosk
www.kiosk.ee

R-Kiosk tarjoaa tuoreimpia sanomalehtia ja aikakauslehtiä, makeisia ja virvoitusjuomia, hyödykkeitä ja julkisen liikenteen lippuja sekä ID-lippuja. Kioskin tavoitteena on tarjota asiakkailleen nopeaa, ammattimaista, sekä huippulaatuista palvelua.

Edustetut tuotemerkit: A. Le Coq, Bossa, Coca-Cola, Evian, Fazer, Kalev, Paletti, Saku, Taffel.

RUF
www.fireworks.ee

Ruf on Viron vanhin ilotulituksia organisoiva yritys. Firma on pioneeri sekä ilotulitustekniikan että ilotulitusten järjestämisen alalla. Myymälästä löydät ilotulitteet kaikkiin tapahtumiin ja tyyleihin.

Edustetut tuotemerkit: Ruf.

SEB pank
www.seb.ee

SEB on yleispankki, joka palvelee asiakkaitaan – yksityisasiakkaita, yrityksiä, ja julkista sektoria – kaikkien pankkitoiminnan tarpeiden suhteen. SEB:n toiminta pohjautuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, pätevyyteen, sekä e-teknologian hyödyntämiseen. Konttori on avoinna ma-pe klo 10-20 ja la klo 10-18.

Salva kindlustus
www.salva.ee

Salva Kindlustus on vakuutusalan konttori, joka tarjoaa yli 15 erilaista vakuutustyyppiä yksityisille ja yrityasiakkaille. Konttorin suosituimpiin tuotteisiin lukeutuvat auto-, koti-, vahinko-, matka-, kasko-, tapaturma-, sekä vastuuvakuutukset.

Südameapteek
www.sydameapteek.ee

Südameapteekin toimintaan kuuluvat asiantuntevat farmaseutit ja kemistit, joilta voit kysyä ammattimaista neuvontaa ja ohjausta oikeanlaisiin apteekki-tuotteisiin. Apteekki myy laajaa valikoimaa käsikauppatuotteita ja reseptilääkkeitä. Voit ostaa paikasta myös erilaisia kosmetiikkatuotteita.

Edustetut tuotemerkit: Südameapteek, Vischy, Favora, Eucerin, Bioderma, Physiogel, Sebamed.

Cafe Teele

Café Teele on viihtyisä kahvila, joka tarjoaa sekä maukkaita kahveja että erilaisia maustettuja teejuomia. Paikan tiloissa valmistetut leivonnaiset, leipomotuotteet, sekä täyteleivät ovat herkullisia. Kahvit ja piirakat myydään myös mukaan, take-awaynä.

Chopsticks
www.chopsticks.ee

Chopsticks on aasialaisia ja kiinalaisia ruokia tarjoava pikaruokaravintola, jossa voit nauttia eksoottisista ruoista paikan päällä tai tilata ruoat kotiin, toimituksina.

Hesburger
www.hesburger.ee

Hesburger on Suomen ja Baltian maiden johtava pikaruokaravintolaketju. Ravintola myy herkullisia hampurilaisia ja salaatteja puhtaassa ja ystävällisessä ympräistössä. Hesburger on paikka tavata ystäviä tai vain nauttia kupista kahvia. Ranskalaisten perunoiden ja katkarapusalaatin ystävät löytävät omat herkkunsa ravintolasta. Hesburgerin pakkaukset on tehty ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Magistrali bistroo

Tilavasta Magistral Bistrosta löytyvät nopeat aamiaiset sekä herkulliset kotitekoiset lounaat ja wok-ateriat. Ravintolan terveelliset wokit valmistetaan silmiesi edessä. Voit käyttää hyväksesi lisäksi lounastarjouksia, mukaanlukien päivän erikoistarjouksia, keittoja, salaatteja, sekä jälkiruokia. Lapsia on ravintolassa muistettu leikkinurkkauksella ja heitä varten löytyvillä pienillä pöydillä.

Peetri Pizza
www.peetripizza.ee

Peetri Pizza on toiminut pizza-alan markkinoilla vuodesta 1990 saakka, ja nykyisin ketju tunnetaan etenkin ruokansa laadusta. Magistrali kauppakeskuksen pizzeria on avoinna 24h.

City Alko

Cityalko myy erilaisia väkijuomia, tupakkatuotteita, sekä piipputupakointiin liittyviä tuotteita.

Rimi hüpermarket
www.rimi.ee

Magistrali Rimi Hypermarket tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tehdä kaikki ostoksensa yhden katon alta, edullisiin hintoihin. Rimistä löytyy houkutteleva ja kattava valikoima tuotteita, mukaanlukien tuoreet ja laadukkaat ruokatuotteet. Ruokien lisäksi myymälästä löytyvät taloustavarat, lastentuotteet, ja paljon muuta. Magistrali Rimi Hypermarket omaa erittäin asiakasystävälliset, pitkät aukioloajat.