Tallinnan Mahemarket eko-ja luomukauppa

Mahemarket eko-ja luomukauppa toimii Tallinnan Kesklinn kaupunginosan puitteissa, aivan matkustajasataman vieressä, osoitteessa Lootsi 8A.

Erinomaisella paikalla Tallinnaa sijaitseva myymälä tarjoaa yhden Baltian maiden suurimmista valikoimista virolaisia ja kansainvälisiä luomutuotteita.

Mahemarket eko- ja luomukauppa Tallinna.

Löydät myymälästä muun muassa ruokatuotteita (mukana vegaaneille suunnattuja ja gluteenittomia tuotteita), tuoreita luomuhedelmiä ja -vihanneksia, ekovaatteita, luonnonmukaista kosmetiikkaa ja kauneustuotteita…

…lastentavaroita, leluja, eläinten ruokia, ravintolisiä, käsityötuotteita, virolaisia keramiikkatuotteita, Fair Trade -tuotteita, sekä ekologisia keittiön, kylpyhuoneen, ja kodin tarvikkeita & tarvikkeita (ml. kodin ekologisia puhdistusaineita), sekä paljon muuta.

Paikalla käydessäsi voit myös ruokailla erinomaisen vegaani- ja luomuruoan parissa Mahemarket kahvila-ravintolassa, jossa voi aterioida paikan päällä tai ottaa ruoat mukaan takeawaynä.

Kesäisin Mahemarket kahvila-ravintolan kohokohtiin kuuluu sen (säävarauksella auki oleva) kesäterassi, jossa luomuruokailu on elämyksenä parhaimmillaan.

Mahemarket
Lootsi 8A, Lootsi keskus
Tallinna 10151
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-18
www.facebook.com/Mahemarket

Mahemarket eko-ja luomukaupan virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/Mahemarket.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla Mahemarkettiin tulevista uusista tuotteista, promootioista ja alennusmyynneistä, tapahtumista, ja muista kauppaan liittyvistä uutisista.