Tallinnan Maisons de Champagne samppanjakauppa (SULJETTU)

Samppanjakauppa Maisons de Champagne löytyy Tallinnan SPOT Restoranin tiloista vanhastakaupungissa, osoitteessa Vene tn 4. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Maisons de Champagne on samppanjaputiikki, joka on keskittynyt etenkin artesaanisamppanjoihin.

Maisons de Champagne samppanjakauppa TallinnaLiikkeen tavoitteena on esitellä asiakkailleen harvinaisia, aitoja, ja laadukkaita samppanjoita, kohtuullisiin hintoihin.

Samppanjan ystäville paikannimet kuten Aÿ, Avize, Bouzy, Chouilly, Cramant, Le Mesnil-sur-Oger, Verzy, ja Verzenay ovat kuin kaunista musiikkia.

Nämä paikkakunnat ovat kuuluisia Grand Cru statuksen samppanjoistaan, joka on korkein mahdollinen luokitustaso “Echelle de Cru” järjestelmässä, edustaen parhaimpia viinitilamaita Champagnen seudulla Ranskaa.

Putiikin kokoelmiin kuuluu kaikkiaan 54 uniikkia samppanjaa, edustaen erilaisia tyylejä kolmelta Champagnen alueelta – kaikki Grand Cru statuksella varustettuja.

Myynnissä (myös paikan verkkokaupan kautta, www.maisonsdechampagne.com) ovat muun muassa:

Lallier Cuvée Grande Resérve Grand Cru
Lallier Cuvée Blanc De Blancs Grand Cru
Lallier Cuvée Zero Dosage Grand Cru
Herbert Beaufort Brut Grand Cru
Herbert Beaufort Blanc De Blancs Grand Cru
Franck Bonville Grand Cru De Blanc De Blancs Brut
Franck Bonville Demi Sec
Franck Bonville Extra Brut
Michel Arnould Cuvee Extra Brut
Michel Arnould Brut Reserve
Michel Arnould Tradition Demi Sec
Michel Arnould Cuvee Fleur De Rose
Michel Arnould La Grande Cuvée
Michel Arnould Brut Tradition
Michel Arnould Brut Resérve
George Lacombe Grand Cuée
Moët & Chandon
Veuve Cliquot

Artesaanisamppanjoiden houkutus – niiden poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteen ohella – on se, ne käyttävät vain omia rypäleitään omilta viinitiloiltaan, suurien samppanjantuottajien yhdistäessä jopa 80 erilaisen viinitilan rypäleitä koko seudulta.

Maisons de Champagne samppanjat Tallinna

Tämä tarkoittaa, että jokainen artesaanisamppanja on täsmällisesti käsintehty yhdellä paikkakunnalla ja yhdestä tuotantoalueesta.

Voit oppia tuntemaan näitä samppanjoita Maisons de Champagnen kuukausittaisilla, ohjatuilla maistajaisilla, joissa alan asiantuntijat esittelevät valikoiman tuotteita maistettavaksi vieri vieressä.

Kukin maistajainen (johon osallistumiseen ei tarvita aikaisempaa viininmaistelukokemusta) sisältää tietoja siitä, kuinka samppanja on tehty ja mahdollistaa erilaisten valmistajien erojen vertailun.

Maisons de Champagne (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Vene tn 4 (SPOT Restoranin tiloissa)
10123 Tallinna
Aukioloajat: ke-la klo 12-18
www.maisonsdechampagne.com

Maisons de Champagnen virallinen Facebook sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/maisonsdechampagne.

Facebookiin tulee mm. tietoja liikkeen ajankohtaisista tapahtumista, tietoja samppanjan maailmasta, sekä samppanja cocktail-reseptejä.