Tallinnan Mamo kahvila-ravintolat

Mamo kahvila-ravintoloita on Tallinnassa kolme kappaletta, mukaanlukien toimipaikka Tornimäe liikekeskuksessa, Swissôtel hotellin vieressä.

Profiililtaan Mamo on kasvis- ja vegaaniruokiin panostava (mutta myös liharuokia tarjoava) ravintola sekä kahvila, josta saa annoksia myös mukaan take away pohjaisesti.

Mamo kahvila-ravintola Šveitsi Ärimaja TallinnaMamo on Viron ensimmäinen tasapainoisen ruokavalion terveyskahvilaketjuksi itseään markkinoiva yritys.

Yhtiön periaatteisiin kuuluu panostus siihen, että ruoan tulisi olla nautinto mielelle kuin myös panostus hyvän terveyden eteen.

Mamon päivittäinen menu on sekoitus aamuisin ruokaloihin tulevista kauden raaka-aineista (mahdollisimman pitkälle paikallisilta valmistajilta) ja tarkkaan suunnitelluista valmistusmetodeista.

Kaikki ruoat – salaatit, keitot, pääruoat – valmistetaan aamuisin ravintolan omassa keittiössä, tuoreeltaan & ilman lisäaineita päivän asiakkaita varten.

Mamon leipomo käyttää leivonnaisiin täysjyväviljoja, ainoastaan “hyviä” rasvoja, sekä sokerin sijasta luonnonmukaisia makeutusaineita, kuten banaania, porkkanoita, punajuurta, kuivattuja hedelmiä, ja hunajaa.

Ravintolaketju panostaa myös ympäristöystävällisyyteen, muun muassa valaistuksissaan, sisustuksen materiaalivalinnoissaan, sekä kaukomailta tulevien raaka-aineiden toimitustavoissaan.

Tallinnan Mamo kahvilat

Mamo Roosikrantsi Šveitsi Ärimaja
Roosikrantsi 11
10119 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-18
www.mamo.ee

Mamo Liivalaia
Liivalaia 14
10134 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 8-18
www.mamo.ee

Mamo Tornimäe Ärikeskus
Tornimäe 5
10145 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 8-18
www.mamo.ee

Lähin (240 metriä) kahvila-ravintola suhteessa keskustaan (Vabaduse väljak aukio) on Šveitsi Ärimajan Mamo (Roosikrantsi 11).

Ketjulla on olemassa Facebook-sivusto, www.facebook.com/MamoKohvik, jonka kautta voit tarkastaa muun muassa ajankohtaisen ruokalistan ja muuta Mamon toimintaan liittyvää.