Mango liikkeet Viro – Tallinna & Tartto

Mango liikkeet Viro valikoima koostuu kaikkiaan kolmesta myymälästä maan alueella, joista kaksi toimipaikkaa on pääkaupunki Tallinnan puitteissa ja yksi Tartossa.

Ketju on alkuperältään espanjalainen, yksi maailman parhaiten tunnetuista vaatemuotia ja asusteita miehille ja naisille kauppaavista nimistä.

Myymälöiden kokoelmat on kohdistettu etenkin sekä trendikkäille että klassikkoja rakastaville naisille, pyrkimyksenä tarjota jokaiselle asiakkaalle jotakin.

Mango liikkeet Viro - Tallinna - Viru Keskus.

Tallinna – Viru Keskus.

Yhtiön käyttämä konsepti on yksi tärkeimmistä sen kilpailijoista erottavista tekijöistä.

Konsepti juontaa laadukkaista, uniikin designin omaavista tuotteista ja kautta kokoelmien näkyvästä yhtenäisestä brändi-imagosta.

Urbaanin ja modernin naisen pukeminen sekä hänen päivittäisiin tarpeisiinsa vastaaminen on asia, jota brändi on tutkinut, muokannut, ja ottanut käyttöön kussakin maassa, jossa se operoi.

Tuotemerkin takaa löytyvän Punto Fa, S.L. yhtiön perustivat Espanjan Barcelonaan vuonna 1984 veljekset Isak Andic ja Nahman Andic.

Mango Tallinna - Ülemiste Keskus.

Tallinna – Ülemiste Keskus.

Vaatimattomasta alusta toiminta on laajentunut vuosien mittaan nykyiseen yli 2 000 myymälän valikoimaan kaikkiaan ja 107 maan alueelle, mukaanlukien Viro ja Suomi.

Huolimatta siitä, että tällä espanjalaisella yhtiöllä on eniten liikkeitä juuri Espanjassa, yksittäisistä maailman kaupungeista eniten toimipaikkoja löytyy Turkin Istanbulista.

Ketju on laajentanut myymälöidensä lukumäärän ohella toimintaa myös uudentyyppisiin mallistoihin sekä uusiin myyntikanaviin.

Ensimmäinen brändin mainontaan keskittynyt verkkosivusto avattiin jo vuonna 1995. Viisi vuotta myöhemmin, vuonna 2000, toimintansa aloitti yhtiön ensimmäinen verkkokauppa.

Mango liikkeet Viro - Tartto - Tasku Keskus.

Tartto – Tasku Keskus.

Vaikka painopisteenä ovat naisten vaatteet, Mango on luonut tyylikkäitä miesten muodin kokoelmia jo vuodesta 2008.

Kaikki tarjolla olevat vaatteet ja asusteet suunnitellaan Barcelonasta löytyvässä Hangar Design Centre -keskuksessa.

Hangar Design Centre on 10 000 m2 koollaan Euroopan suurin disainkeskus, joka pitää palkkalistoillaan yli 550 muodin luontiin erikoistunutta ammattilaista.

Tallinnan kaupungin alueella yhtiön myymälöitä operoi liettualainen Apranga-konserni. Liikkeet sijaitsevat Viru Keskus ja Ülemiste Keskus kauppakeskuksissa.

Mango liikkeet Viro – Tallinna & Tartto

Tallinna – Viru Keskus
Viru väljak 4, 2. kerros, Viru Keskus
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21
shop.mango.com/ee/

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tartto – Tasku Keskus
Turu 2, Tasku Keskus
51014 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-18

Voit saada lisätietoja Mango liikkeet Viro toimipaikoista seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/mango.com/.

Brändin edustama muotikonsepti

Mango pyrkii erottumaan lukuisista kilpailijoistaan tarkkaan määritellyn toimintakonseptin avulla.

Tämä konsepti perustuu laatutuotteisiin, alkuperäisiin designeihin, sekä kautta tuotelinjojen toteutettuun, yhtenäiseen brändin yleisimagoon.

Tuotteiden laatua ja alkuperäisiä designeja puolestaan pyritään kohdistamaan mahdollisimman tarkkaan modernin, urbaanin naisen tarpeiden analysoimisen kautta, joka muokataan kutakin markkina-aluetta varten yksilöllisesti.

Tuotemerkki on panostanut myös firman suurimpaan myyntivalttiin, ihmisiinsä.

Myymälöihin valittu henkilökunta edustaa motivoitunutta ja joustavasti työskentelevää tiimiä, joka kykenee muuntautumaan muutoksien mukana.

Kokonaisuutena kyseessä on joukko ammattilaisia, joiden ideoiden avulla Mango tulee lähemmäksi mahdollisimman suurta määrää naisia.

Yhtiön tarjoamat edulliset hinnat perustuvat pitkälle yrityksen käyttämään logistiikkajärjestään.

Tämä järjestelmä on kehitetty vuosien varrella täysin talon sisäisesti, ensimmäisen, vuonna 1984 avatun myymälän toiminnan aloituksen jälkeen.

Logistiikkajärjestelmä on kulmakivi, joka on mahdollistanut ketjun nykyisen aseman Espanjan toiseksi suurimpana tekstiilien maastaviejänä.

Yhtiön laajentuminen nopeutui etenkin vuodesta 2000, kun ketju otti käyttöön uusimman teknologian omaavat toimitilat, tehden mahdolliseksi luokitella ja jaella jopa 30 000 vaatekappaletta per tunti.

Tätä järjestelmää on parannettu entisestään viime vuosina Dynamic Distribution Centre (CDD) järjestelmällä, joka tuli käyttöön Parets del Vallèsin (Barcelona) alueella olevissa tiloissa.

Tämä 24 000 m² kokoinen varastorakennus on erikoistunut taiteltujen vaatekappaleiden jakeluun, jättäen ripustettujen vaatekappaleiden jakelun Mangon keskusvarastolle.

Varastorakennuksen edistyneisyydestä kertoo mm. se, että kaikki CDD:n prosessit ovat automatisoituja: lastaus, varastointi, laskutus, ja lähetys.

Tämä lähestymistapa on nostanut varaston työntekijöiden tuottavuutta huomattavasti, tehden CDD:stä sektorin tehokkaimman varaston, joka on 5-7 kertaa kilpailijoiden vastaavia varastoita nopeampi.

SLM (Mangon logistiikkajärjestelmä) perustuu nopeuteen, informaatioon, ja teknologiaan, tavoitteena varmistaa että kukin myymälä saa aina tuotteet, joita se tarvitsee kullakin hetkellä, perustuen varaston kiertonopeuteen ja myyntiennusteisiin.

Kaikkiaan yhtiö tuottaa ja jakelee 90 yli miljoonaa vaatekappaletta per vuosi, joka varmistaa jatkuvan markkinoiden kysyntään vastaamisen niin volyymin kuin valikoiman monipuolisuudenkin suhteen.