Tallinnan Marc Cain vaatekauppa (SULJETTU)

Saksalaisen naisten vaatteiden kauppaketju Marc Cainin myymälä löytyy Tallinnassa vanhastakaupungista, osoitteesta Väike-Karja 10. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Tuotemerkkinä Marc Cain yhdistää estetiikan ja taiteen tunteen rentoon asenteeseen, luonnollisen näköisiin tyyleihin, innovatiiviseen ajatteluun, sekä eksklusiivisuuteen.

Marc Cain vaatteet TallinnaMarc Cain Collections, yhtiön päämallisto, sisältää aistillisia siluetteja mahtavilla, lumoavilla yksityiskohdilla – heijastaen ajan henkeä ja omaa tyyliään.

Toinen keskeinen mallisto on Marc Cain Sports, joka edustaa vapaa-ajan ja arjen vaatetusta: trendikkäitä, urheilullisia, täynnä elämän nautintoja olevia vaatekappaleita.

Marc Cain Sports merkissä yhdistyvät muodikas, nuorekas ilmaisumuoto ja funktionaalisuus sekä tietoisuus kehosta.

Kokonaisuutena myymälästä löytyviin vaatekategorioihin lukeutuvat bleiserit, takit, jakut, liivit, mekot, hameet, housut, farkut, puserot, villapaidat, neuletakit, paidat, ja topit.

Voit shoppailla myös asusteita, joita löytyy luokissa laukut ja lompakot, huivit, rannerenkaat ja kaulakorut, lahjatavarat, vyöt, trikoot, kengät, sekä hatut.

Marc Cain tuotemerkin kantavana filosofiana on rakkaudenjulistus naiselle.

Marc Cain vaatteetMillainen nainen hän on? Hän elää hetkessä, on itsevarma, avomielinen, ja utelias. Hän rakastaa naisena olemista ja ilmaisee itseään pukeutumisellaan – luonnollisesti ja vaivattomasti.

Marc Cain edustaa innovatiivista ajattelua, korkeita odotuksia designin, laadun, ja materiaalien suhteen, kuin myös viimeisimpiä valmistusteknologioita ja täydellistä istuvuutta.

Kaikki Marc Cain Collections ja Marc Cain Sports vaatteet ovat muotia, joka erottuu edukseen, eikä petä periaatteitaan.

Yksi tuotemerkin vaatteita kuvaava piirre on myös koordinointi, toisin sanoen mahdollisuus vaivattomasti sekoittaa ja yhdistellä tyylejä toisiinsa.

Marc Cain perustettiin Saksassa vuonna 1973 Helmut Schlottererin toimesta, ja nykyään ketjuun kuuluu kaikkiaan 179 omaa myymälää sekä 336 shop-in-shop toimipaikkaa.

Marc Cain Väike-Karja (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Väike-Karja 10
10140 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 11-19, la klo 11-18, su klo 12-16
www.marccain.ee, www.marc-cain.com

Marc Cain vaatteiden valmistusprosessi

Vaatteiden valmistus Marc Cain tuotteiden suhteen on eurooppalainen prosessi: kankaat ja neulelankaat tulevat suoraan Italiasta.

Lankoja kudotaan ultra-moderneilla kudontakoneilla Saksassa, jossa kankaat myös jalostetaan tekstiilien viimeistelyprosesseissa.

Lopullinen sovittaminen, toisin sanoen vaatekappaleiden osien yhteenompel, toteutetaan Marc Cainin yhteistyökumppaneiden toimesta Romaniassa ja Unkarissa.

Yksi yhtiön innovatiivisuuden voimatekijöistä on firman tuotanto Saksassa, joka toteutetaan Bodelshausenissa olevilla tehtailla kolmessa vuorossa kudontaa, viimeistelyä, ja painantaa.

Koska tuotemerkin tutkimus-ja kehitystyö tapahtuu talon sisäisesti, uudenlaiset designit voidaan ottaa tuotantoon välittömästi.

Tiukat talon sisäiset laatumääritykset, joita tarkkaillaan Marc Cainin omassa tekstiililaboratoriossa, takaavat tuotteiden korkean ja tasaisen laatutason.

Jo niinkin varhain kuin 1970-luvun aikana, Marc Cain oli pioneeri ensimmäisten elektronisesti kontrolloitujen kudontalaitteiden käytön suhteen.

Nykyisissä ultra-moderneissa Saksan tuotantolaitoksissa on toiminnassa kaikkiaan 88 kudontakonetta, joista 80 on tasoneulekoneita ja 8 pyöröneulekoneita, päällysvaatekankaiden valmistamiseen.