Tallinnan Marella vaatekauppa

Italialaisella naisten vaate- ja asustebrändi Marellalla on Tallinnassa yksi myymälä, joka sijaitsee osana Viru Keskusta, osoitteessa Viru väljak 4/6.

Vuonna 1976 Max Mara Groupin luomana tuotemerkkinä Marella tarjoaa lumoavaa ja nykyaikaista naistenmuotia kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Marella vaatekauppa Viru Keskus Tallinna.

Marella yhdistää kokoelmissaan viimeisimmät muodin trendit olennaisesti italialaiseen tyyliin, suunnitellen tuotteita (vaatteita, käsilaukkuja, asusteita, jalkineita), joiden kehitystyössä pidetään mielessä dynaamiset ja muotitietoiset nainet.

Putiikissa vieraillessasi voit ostaa muun muassa Marellan mekkoja, haalareita, neuleita, paitoja, toppeja ja t-paitoja, päällystakkeja ja trenssejä, viittoja ja ponchoja, pehmustettuja takkeja, jakkuja ja bleisereitä…

…housuja, farkkuhousuja, hameita, käsilaukkuja, huiveja ja foulardeja, asusteita, nauhakenkiä, mokkasiineja, lenkkareita, bootseja, sandaaleja, sekä korkokenkiä.

Pitkän toimintahistorian omaavan Marellan kulttuuri huomioi modernien shoppaajien muuttuvat tarpeet, aina huolellisesti ylläpitäen erinomaisen tuotteidensa hinta-laatusuhteen.

Marella Viru Keskus
Viru väljak 4/6, 2. kerros, Viru Keskus
10111 Tallinna
www.marella.com

Marella brändin virallinen, globaali Facebook-sivu on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/marellaofficial.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla tuotemerkin kehittämistä uutuusvaatteista ja kokoelmista, heidän tapahtumistaan ja uusista myymälöistä, sekä paljosta muusta.