Tallinnan Markofka Toidutuba kahvila-ravintola

Markofka Toidutuba ravintola toimii Kristiinen kaupunginosassa Tallinnaa, osoitteessa Tulika 19 (Flora-talon sisäpiha).

Vuodesta 2014 toiminnassa olleen Markofka Toidutuban viihtyisät tilat toimivat sekä kahvilana, ruoanlaiton koulutuskeskuksena, lounas- ja illallisravintolana, että toimitilana erilaisia tilaisuuksia varten.

Markofka Toidutuba kahvila-ravintola Tallinna.

Tilat on sisustettu kauniin virolaisen luonnon ja upeiden koivumetsien inspiroimina.

Paikan nimi on johdettu pääkokin suosikkiraaka-aineesta, Inga-porkkanoista, jotka ovat vitamiinirikkaita oransseja kasviksia, tuoden lisävivahteita osana erilaisia ruokalajeja, oli kyseessä sitten suolainen tai makea ateria.

Markofka Toidutuba ravintola ateria Tallinna.

Markofkan toiminta on jaettu useampaan osaan.

Maanantaista perjantaihin klo 9-16 ravintola tarjoaa virolaisia herkkuja ruokalistaltaan. Ma-ke klo 17 alkavat puolestaan erilaiset ruoanlaiton koulutustilaisuudet.

Lisäksi valikoituina iltoina to-la tarjolla on erikois-illallisia, joissa Markofkan kokki on valmistanut jännittävän valikoiman ruokalajeja paikallisista raaka-aineista.

Markofka Toidutuba
Tulika 19, Flora-talon sisäpiha
10613 Tallinna
www.markofka.ee

Paras tapa pitää silmällä Markofkan ajankohtaista ruokalistaa on paikan virallinen Facebook-sivu, osoitteessa www.facebook.com/Markofka-Toidutuba-1528638620685792.

Facebook-sivulle tulee myös tietoja Markofkan tiloissa järjestettävistä tapahtumista, promootioista, koulutustilaisuuksista, ja muista uutisista.