Massimo Dutti vaateliike Tallinna – 2 myymälää & aukioloajat

Massimo Dutti vaateliike Tallinna toimipaikkoja on kahden myymälän verran, joista toinen sijaitsee ydinkeskustan Viru Keskus kauppakeskuksessa (Viru väljak 4).

Ketjun liikkeissä ostettavissa olevien vaatteiden, jalkineiden, & asusteiden suunnittelua ovat inspiroineet tuotemerkin itsenäiset, kosmopoliittiset, sekä urbaanit asiakkaat, miehet ja naiset.

Vuonna 1985 perustettu yhtiö keskittyi alunperin miesten muotiin, mutta brändi on toteuttanut naisten muodin kokoelmia vuodesta 1992 saakka.

Massimo Dutti vaateliike Tallinna - Viru Keskus.

Viru Keskus.

Itsenäisesti ajatteleville, maailmankansalaisille, ja avomielisille ihmisille tarkoitettu tuotemerkki on ollut osa Inditex-muotikonsernia vuodesta 1991.

Brändiin liitetään yleisesti moitteeton laatu, vaikutelma, ja käyttömukavuus, jotka se3 saavuttaa käyttämällä ensiluokkaisia materiaaleja – ensisijaisuus on luonnonmukaisilla kankailla sekä mielenkiintoisilla ja innovatiivisilla yhdistelmillä luonnonkuituja.

Kaiken kaikkiaan Dutti suunnittelee ja valmistaa kokoelmia kolmessa eri osiossa: naisten muoti (vaatteet, asusteet, hajuvedet, silmälasit), miesten muoti (vaatteet, asusteet, räätälöidyt vaatteet, hajuvedet, silmälasit), sekä lasten vaatteet tytöille ja pojille.

Massimo Dutti vaateliike Tallinna.

Näistä lasten vaatteita tosin myydään vain toimipaikoissa, jossa myymälätila on tarpeeksi suuri sisällyttämään lastenvaatteiden osion.

Kaiken kaikkiaan ketjun myymälöitä on maailmalla – yli 70 eri maassa – yhteensä 782 kappaletta.

Ensimmäinen brändin Viron liike, 400 neliömetrin kokoinen myymälä Tallinnassa, avasi ovensa asiakkaille osana Viru Keskus kauppakeskusta toukokuussa 2014.

Ketju takaa löytyvä muotikonserni, espanjalainen Inditex, omistaa myös joukon muitakin merkittäviä muotimerkkejä, kuten Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home, ja Uterqüe.

Massimo Dutti vaateliike Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Kauppakeskus Ülemiste
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Kauppakeskus Ülemiste
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
massimodutti.com

Viru Keskus
Viru väljak 4, 2. kerros, Viru Keskus
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Massimo Dutti vaateliike Tallinna myymälöistä ja niistä löytyvistä tuotevalikoimista on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/MassimoDuttiOfficial/.

Duttilla on olemassa lisäksi virallinen Instagram-tili, joka puolestaan sijaitsee osoitteessa instagram.com/massimodutti/.

Yhtiön taustoja – Massimo Dutti Tallinna

Massimo Dutti on espanjalainen kashmir- ja villatuotteisiin erikoistunut premium-vaatteiden jälleenmyyjä, joka perustettiin vuonna 1985 ja jonka omistaa espanjalainen monikansallinen yritys Inditex.

Italialaisesta nimestään huolimatta brändin taustalta ei löydy muotisuunnittelijaa.

Duttin toimistot sijaitsevat Espanjan Torderassa (Barcelona), toisin kuin brändin omistavan Inditexin, jonka päämaja sijaitsee Arteixossa (A Coruña).

Yhtiö, joka työllistää yli 10 000 henkilöä kansainvälisesti, perustettiin vuonna 1985, jolloin sen tuotevalikoima rajoittui miesten vaatteisiin.

Naisten valikoima lisättiin kokoelmiin vuonna 1995 ja vuonna 2003 yritys lanseerasi lastenmallistonsa kauppanimellä Massimo Dutti Boys and Girls.

Vuonna 1991 Inditex osti 65 % yhtiön osakkeista ennen kuin se osti brändin kokonaan vuonna 1995. Yritys on vuosien varrella monipuolistanut monella tapaa tarjontaansa, jonka myötä naisten ja lasten vaatteet sekä hajuvedet ovat nostaneet profiiliaan brändin menestystarinassa.

Duttin hajuvesiä markkinoi Puig Company. Tämän yhteistyön tuotantona firma lanseerasi kuusi uutta tuoksua lokakuun 2018 lopussa – kolme miehille ja kolme naisille.

Vaikka useita vanhempaa mallia olevia hajuvesisarjoja myydään useiden jälleenmyyjien verkostossa, kuten Douglasissa, El Corte Inglesissa ja Amazon.comissa, vuoden 2018 uutuuksia kaupataan yksinomaan Duttin liikkeissä ja verkkokaupassa.