Tallinnan Massimo Dutti vaateliike

Vaatemerkki Massimo Dutti operoi Tallinnassa yhtä myymälää, joka sijaitsee Virukeskuksen (Viru väljak 4) 2. kerroksessa.

Kauppapaikassa ostettavissa olevien vaatteiden, jalkineiden, & asusteiden suunnittelua ovat inspiroineet tuotemerkin itsenäiset, kosmopoliittiset, sekä urbaanit asiakkaat, miehet ja naiset.

Massimo Dutti kukkamekkoVuonna 1985 perustettu Massimo Dutti keskittyi alunperin miesten muotiin, mutta yhtiö on toteuttanut naisten muodin kokoelmia vuodesta 1992 saakka.

Itsenäisesti ajatteleville, maailmankansalaisille, ja avomielisille ihmisille tarkoitettu brändi on ollut osa Inditex muotikonsernia vuodesta 1991.

Tuotemerkkiin liitetään yleisesti moitteeton laatu, vaikutelma, ja käyttömukavuus, jotka Massimo Dutti saavuttaa käyttämällä ensiluokkaisia materiaaleja – ensisijaisuus on luonnonmukaisilla kankailla sekä mielenkiintoisilla ja innovatiivisilla yhdistelmillä luonnonkuituja.

Kaiken kaikkiaan Massimo Dutti suunnittelee ja valmistaa kokoelmia kolmessa eri osiossa: naisten muoti (vaatteet, asusteet, hajuvedet, silmälasit), miesten muoti (vaatteet, asusteet, räätälöidyt vaatteet, hajuvedet, silmälasit), sekä lasten vaatteet tytöille ja pojille.

Näistä lasten vaatteita tosin myydään vain toimipaikoissa, jossa myymälätila on tarpeeksi suuri sisällyttämään lastenvaatteiden osion.

Kaiken kaikkiaan Massimo Dutti myymälöitä on maailmalla (yli 71:ssä eri maassa) yhteensä yli 758 kappaletta.

Tallinnan 400 neliömetrin kokoinen kauppa avasi ovensa asiakkaille osana Viru Keskus ostoskeskusta toukokuussa 2014.

Ketju takaa löytyvä muotikonserni, espanjalainen Inditex, omistaa myös joukon muitakin merkittäviä muotimerkkejä: Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home, ja Uterqüe.

Massimo Dutti Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.massimodutti.com

Massimo Duttin Tallinnan kauppa sijaitsee Virukeskuksen rakennuksen 2. kerroksen puitteissa.

Täsmälleen määriteltynä löydät kaupan Accessorize koru-ja asustekaupan viereisestä liiketilasta.