Tallinnan McNeal vaatekaupat (SULJETTU)

Miesten vaatteita myyvä McNeal ketju on mukana myös Tallinnan muotimaailmassa, kahdella myymälällä, mukaanlukien keskustan Kaubamajan tiloissa oleva myyntipiste. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Saksalaista muotia edustava McNeal tarjoaa moderneja, hyvin toisiinsa yhdisteltävissä olevia, sekä tyylikkäitä vaatteita.

McNeal

Vaatekappaleet ovat mukavia käyttää, nykyaikaisia muotoiluiltaan, ja vaihtoehdoista löytyy aina muodikkaita värejä.

“McNeal mies” on lujatekoinen uros, joka nauttii urheilusta sekä matkustamisesta.

Tyyliin kuuluu urheilullinen vapaus ja yksilöllinen tyyli, ottaen vaivattomasti vaikutteita niin trendeistä kuin perinteistäkin, tehden McNeal tuotteista “jokapäiväisiä mestariteoksia” modernin maailman maskuliinisille tutkimusmatkailijoille.

Seikkailullisen matkan maata lähellä oleva luonne ei ole McNeal miehelle ongelma, vaan jotain mitä hän odottaa kokemuksena.

Tuotevalikoimista löytyy ratkaisuja niin liikemaailmaan, vapaa-ajalle, kuin juhliinkin: miesten vaatteita, jalkineita, laukkuja, ja asusteita.

Rentous, sporttisuus, ja vapaus. Vahvat peruslinjat ja huolellisesti valitut yksityiskohdat tekevät kustakin kokoelmasta jännittäviä.

Vuonna 1976 perustettu McNeal on mutkaton elämäntyylibrändi, joka yhdistetään varsinkin täydelliseen ajattomien perinteiden ja ajankohtaisten trendien tasapainotteluun.

Asiakaskunta koostuukin miehistä, jotka haluavat alleviivata omaa persoonallista tyyliään sen sijaan että mukautuisivat jonkun muun ideaan tyylistä.

McNeal ei taivu yleisiin käytäntöihin vaan toimii joie de vivren ja vapauden ilmentymänä – painotuksena luonnonmukaiset materiaalit, laatu, sekä täydellinen istuvuus, erehtymättömään makuun toteutettuna.

Tallinnan McNeal myymälät (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

McNeal Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.mc-neal.de

McNeal Tallinna Kaubamaja
Gonsiori 2
10143 Tallinna
www.mc-neal.de

McNeal myymälät muualla Virossa (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

McNeal Tartu Kaubamaja
Riia 1
51004 Tartto
www.mc-neal.de

Voit tutustua McNealin ajankohteisiin kokoelmiin ketjun verkkosivustolla, osoitteessa www.Mc-Neal.de.