Tallinnan Megatel matkapuhelinkaupat

Megatel matkapuhelinkaupalla on kaksi myymälää Tallinnan kaupungin puitteissa, mukaanlukien palvelupiste lentokentän viereisessä Ülemiste ostoskeskuksessa.

Myymälät ovat erikoistuneet matkapuhelinten ja niiden lisälaitteiden kauppaamiseen.

Megatel matkapuhelinkauppa TallinnaMegatel, joka on perustettu vuonna 2000, on nykyisin yksi merkittävistä matkapuhelinalan vähittäismyyjistä Tallinnassa.

Yhtiön menestyksen takaa löytyy muun muassa pyrkimys mahdollisimman laajan tuotevalikoiman edustamiseen sekä erinomaiseen asiakaspalveluun.

Kaupoissa on tarjolla monenlaisia matkapuhelimille tarkoitettuja akkuja, kuulokkeita, laukkuja, latureita, sekä kantotaskuja.

Voit ostaa myös suojakuoria, bluetooth tuotteita, ja paljon muuta. Mikäli et löydä haluamaasi tuotetta myymälästä, se saattaa olla kuitenkin mahdollista saada myymälään tilauksen kautta.

Megatelin oheispalveluihin lukeutuvat matkapuhelinten, tablet-tietokoneiden, läppäreiden, GPS laitteiden, after-sales palvelu ja korjaukset.

Myymälän ammattitaitoinen henkilökunta voi opastaa sinua kaikenlaisissa laitteiden huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa.

Tallinnan Megatel myymälät

Megatel Lasnamäe Centrum
Mustakivi tee 13
13619 Tallinna

Megatel Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna

Ülemiste kauppakeskuksen tiloissa operoiva Megatel myymälä on sijoitettu paikan 1. kerrokseen.

Tarkkaan määriteltynä löydät kauppapaikan Klick elektroniikkakaupan ja Tele2 palvelupisteen välisestä liiketilasta.