Tallinnan Megazone seikkailukeskus

Megazone laserpelihalli ja seikkailukeskus sijaitsee lähellä Tallinnan lentokenttää, Juhkentalin asuinalueen puitteissa.

Laserpelihallissa on mahdollista pelata nopeatempoista kaupunkisotaa laseraseilla kahden joukkueen välillä, puitteissa, jotka muistuttavat hylättyä urbaanimiljöötä.

Megazone seikkailukeskus TallinnaPelissä kullekin pelaajalle puetaan päälle erityinen liivi ja käteen annetaan laserase.

Tunnelmaa pelaamiseen luovat pelin ajaksi pimeään saliin laskeutuva savuverho, välkkyvät valot, ultraviolettivalaistukset, sekä taustamusiikki.

Pelin lopussa (yksi peli kestää 20 minuuttia) pelaajille ilmoitetaan tuloksesta sekä joukkueittain kuin myös yksittäisinä pelaajina.

Toisin kuin esimerkiksi paintball-pelit, sisällä pelattavat laserpelit eivät ole riippuvaisia säästä ja lasersota ei tahraa vaatteita.

Megazone laserpeli TallinnaPelaamiseen kannattaa varata mukavat ja väljät vaatteet, tummien vaatteiden antaen parhaiten suojaa muilta pelaajilta salista löytyvien neonvalaistusten suhteen.

Tallinnan Megazonessa on laserpelihallin ohella Viron ensimmäinen sisätiloihin rakennettu, 1000 m2 kokoinen ja 16 m korkuinen seikkailukeskus.

Vierailijoita seikkailumaassa odottaa 22:sta elementistä koostuva rata, jossa voit laittaa itsesi testiin eri vaativusasteetta edustavilla reiteillä.

Seikkailukeskus Tallinna MegazoneAdrenaliinia nostattava seikkailukeskuksen kohohta on 60 m pitkä ilmareitti Flying Fox, joka menee muiden seikkailijoiden päiden ylitse.

Seikkailupuiston vierailijoiden tulee olla vähintään 120 cm pituisia, ja alle 12-vuotiaat voivat käyttää rataa vain täyskasvuisen saattajan seurassa. Maksimipaino radan käyttäjälle on 100 kg.

Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi Segway esterata, jossa pitää ohjailla Segway laitetta läpi erilaisten elementtien – rautatie, slalom, tarkkuusajo, nousut-laskut, jne.

Segway rataa voivat käyttää kaikki vähintään 10-vuotiaat vierailijat. Tätä nuoremmat pääsevät radalle vain vanhempiensa seurassa.

Kohokohtiin lukeutuu lisäksi rallisimulaattori, käytännössä Playstation-laitteet Logitech rateilla ja polkimilla, jotka on asennettu alkuperäisenkokoisen Ford Focus WRC ralliauton tiloihin.

Huomaa että seikkailupuisto ei ole lämmitetty tila, vaan sen puitteissa vallitsevat ulkotilalämpötilat.

Megazone keskus on tarjolla vuokrattavaksi erilaisia yritystapahtumia ja syntymäpäivien viettoja varten, tarjoten tilaa jopa 120 ihmisen kokoisille seurueille.

Megazone Seikluskeskuse
Tartu mnt 80d
10112 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 16-21, pe klo 16-22, la klo 10-22, su klo 10-21
www.megazone.ee

Tallinnan Megazone keskuksella on omat Facebook-sivunsa, joilla kerrotaan mm. ajankohtaisista tapahtumista www.facebook.com/MegazoneSystem.

Varaukset Megazonen tiloihin on mahdollista tehdä paikan nettisivujen kautta (www.megazone.ee, “Broneeri” linkki).