Tallinnan Melior Clinics yksityisklinikka

Yksityisklinikka Melior Clinics toimii Tallinnan Stockmann tavaratalon viidennessä kerroksessa, osoitteessa Liivalaia 53.

Melior Clinicsin toimintaan kuuluu laaja valikoima palveluita, mukaanlukien yleislääketiede, esteettinen lääketiede, sekä laser- ja laitekosmetologia.

Melior Clinics yksityisklinikka Tallinna.

Klinikan käyttämä “Tervetuloa kauneuden ja terveyden maailmaan” ei ole ainoastaan mukava iskulause, vaan myös paikan toiminnan perusperiaate, sillä yhtiö uskoo kauneuden ja terveyden olevan erottamattomasti toisiinsa liittyneitä käsitteitä. Siten, ollakseen kaunis millä tahansa iällä, ihmisen tulisi priorisoida terveytensä hoitaminen.

Klinikan päätoiminta-ala on innovatiivisen diagnostiikan ja terapeuttisten metodien hyödyntäminen moderneihin kosmetologia-alan ratkaisuihin, jotka on todettu sekä tehokkaiksi että täysin turvallisiksi.

Melior Clinics hyödyntää toiminnassaan ainoastaan huipputaitoisia spesialisteja, ja klinikan tekninen varustelutaso vastaa kaikkein korkeimpia kansainvälisiä standardeja.

Melior Clinics yksityisklinikka hoitohuone Tallinna.

Käytössä olevaan teknologiaan kuuluvat viimeisimmät laser- ja kauneuslaitteet, joita voidaan käyttää laajasti erilaisiin hoitoihin: vartalonhoito, nuorennushoidot, muotoilu – aina tehokkailla lopputuloksilla, turvallisesti, ja täysin ilman epämukavuutta.

Tilavissa, viihtyisissä, ja valoisissa tiloissa tarjolla olevat palvelut sijaitsevat erinomaisella sijainnilla Tallinnassa, osana Stockmannin tavaratalon palveluita, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella ja suhteellisen lähellä sekä kaupungin lentokenttää että satamaa.

Yleislääketieteen suhteen palveluihin kuuluvat gynekologia, urologia, hieronnat, yleislääkärin palvelut, tutkimukset, sekä yleiskirurgia.

Tutkimusten ja analyysien suhteen palveluihin lukeutuvat mm. DNA isyystutkimukset, sekä erilaiset analyysit ja tutkimukset aina röntgenkuvauksista CT-kuvauksiin.

Esteettisten lääkähoitojen valikoima sisältää omalta osaltaan esimerkiksi kasvojen mesoterapia, biorevitalisaatio, botox-pistokset, anti-selluliittikääreet, kosmeettiset hoidot, hiusten mesoterapia, huulten suurennukset, mesolangat, ja liikahikoilun hoidot.

Laser- ja laitekosmetologian palveluihin sisältyvät muun muassa Hair Boom -hiushoidot, RF LIFTING ihontiukennukset, TRINITI – totaaliset ihon uudistukset, elos laserepilaatiot, elos fotonuorennushoidot, sekä eMatrix Sublative -laserhoidot.

Voit tutustua klinikan asiakkaiden “ennen ja jälkeen” hoitotuloksiin ja palveluiden hintoihin Melior Clinics yksityisklinikan virallisilla nettisivuilla, osoitteessa www.melior.ee.

Melior Clinics
Liivalaia 53, Stockmann tavaratalon 5. kerros
10145 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la-su klo 11-19
www.melior.ee

Virallinen Melior Clinics Facebook-sivu on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/MeliorClinicsTallinn.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla esimerkiksi klinikan tarjouksista ja promootioista, tapahtumista, poikkeuksellisista aukioloajoista, ja paljosta muusta.