Milavitsa alusvaatekauppa Jõhvi

Milavitsa alusvaatekauppa Jõhvi toimii Ida-Virumaan seudun puitteissa olevan kaupungin alueella osoitteessa Keskväljak 6.

Myymälä tarjoaa laajaa valikoimaa edullisia naisten alusvaatteita, jotka heijastavat viimeisimpiä muotimaailman trendejä.

Tuotemerkki tunnetaan kaikkialla maailmalla, ja se on ansainnut miljoonien naisten arvostuksen, kiitos luovien designiensa ja horjumattoman panostuksensa laatuun.

Milavitsa.

Kokonaisuutena brändin tuoteportfolio sisältää rintaliivejä, alushousuja, muotoilevia alusasuja, neuleita, ja uimapukuja.

Milavitsan kokoelmat on jaettu kolmeen kategoriaan: klassinen pukeutuminen, nykymuoti, ja uimapuvut.

Milavitsa alusvaatteet - Milavitsa alusvaatekauppa Jõhvi.

Klassisen osion perusteet on muodostettu jokapäiväisten tyylien pohjalta, yhdistäen klassisen muotoilun, viihtyisän designin, ja funktionaaliset materiaalit.

Erikoisosaamisena yhtiöllä, jolla aikaisemmin oli myymälä myös Tallinnassa (nykyään vain Jõhvissa), on suurien kokoluokkien luominen (aina 120F kokoon saakka), kuin myös uimapukukokoelmat kaikkia kausia varten, seuraten disainin, materiaalien, ja asusteiden muotitrendejä.

Milavitsa alusvaatekauppa Jõhvi
Keskväljak 6, 2. kerros, Jõhvi Kaubakeskus
41536 Jõhvi, Ida-Virumaa
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-16, sunnuntai 10-15
milavitsa.com

Voit saada lisätietoja Milavitsa alusvaatekauppa Jõhvi myymälästä seuraamalla brändin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Milavitsaofficial/.

Milavitsa – taustat ja historia

SP ZAO Milavitsa perustettiin Valkovenäjällä vuonna 1908. Yhtiön pääkonttori on Minskin kaupungissa, josta löytyy myös sen alusvaatteita valmistava tehdas, Euroopan suurin alallaan.

Milavitsa tuottaa kaikkiaan yli 20 miljoonaa alusvaatekappaletta per vuosi, joista suurin osa myydään Venäjällä ja Valkovenäjällä.

Tuotteita myydään sekä jakelijoiden että tukkumyyjien kautta, painotuksena ollessa kuitenkin firman omat jälleenmyyntipisteet ja yhtiön franchise-myymälät.

Viron ohella yhtiön alusvaatemyymälöiden verkosto kattaa etenkin alueet Venäjä, Moldova, Kazakstan, Uzbekistan, Kirgisia, Azerbaidžan, Armenia, Tsekin tasavalta, sekä Georgia.

Näistä alueista brändi on Venäjän markkinoiden tunnetuin alusvaatebrändi, jossa se myy klassisia & muodikkaita alusvaatteita, kuin myös uimavaatteita. Tuotteet on kohdistettu etenkin 25-45 vuotiaille naisille.