Tallinnan Milshed armeijakauppa

Milshed armeijakauppa toimii Tallinnan Mustamäen kaupunginosaan kuuluvalla Kadakan alueella, osoitteessa Ehitajate tee 110.

Löydät Milshedin myymälästä monipuolisen valikoiman armeijatuotteita, matka-ja retkeilytavaroita, sekä vapaa-ajantuotteita.

Milshed armeijakauppa Tallinna.

Milshed myy tuotteitaan pääasiassa verkkokauppansa kautta (www.milshed.com), jossa päätuotekategoriat ovat vaatteet, ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteet, armeijavarusteet ja taktiset varusteet, käytetyt ja alkuperäiset armeijatuotteet, sekä lahjatavarat.

Vaatetuksen suhteen Milshedistä löytyy mm. päähineitä, paitoja, takkeja, huppareita, villapaitoja, liivejä, käsineitä, housuja, vöitä, jalkineita, sadevaatteita, alusvaatteita ja sukkia, huiveja ja bandanoita, sekä lasten vaatteita.

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteiden suhteen voit ostaa mm. kompasseja ja kiikareita, telttoja, makuupusseja ja makuu-alustoja, selkäreppuja ja rinkkoja, urheiluvarusteita, retkeilypöytäkalustoja, ulkoilma-suihkuja, hyttyskarkotteita, veitsiä ja monitoimityökaluja, työkaluja, kelloja, lamppuja ja valoja, kuin myös selviytymistarvikkeita.

Armeijavarusteiden kategoriassa on tarjolla puolestaan esimerkiksi valjaita ja liivejä, selkäreppuja, kypäriä, naamiointi-ja maisemaan sulautumisen tuotteita, suojatarvikkeita, Airsoft-tuotteita, käsirautoja, paintball-tarvikkeita, veitsiä ja monitoimityökaluja, laatikoita ja kuljetustavaroita, kylttejä ja merkkejä, vöitä ja varustevöitä, taktisia silmälaseja ja aurinkolaseja, asekoteloita, laukkuja, sekä kasseja.

Käytettyjen ja alkuperäisten armeijatuotteiden suhteen myynnissä on mm. paitoja ja takkeja, päällystakkeja, suojahaalareita, kaasunaamareita, nimimerkkejä ja poletteja, housuja, vöitä ja henkseleitä, päähineitä, kypäröitä ja kypärän suojuksia, valjaita ja liivejä, selkäreppuja, laukkuja, ja pusseja, sekä villapaitoja & villatakkeja.

Voit tutustua tarjolla olevaan tuotevalikoimaan yksityiskohtaisesti hintoineen Milshedin virallisen verkkokaupan sivuilla. Yhtiö myy tuotteita myös fyysisen armeijatavaraliikkeensä kautta (Ehitajate tee 110), mutta sinun kannattaa soittaa toimipaikalle varmistaaksesi, että henkilökuntaa on paikalla.

Milshed
Ehitajate tee 110
12618 Tallinna
Aukioloajat: ma, ke, pe klo 10-18 (lounastauko klo 12-13): Milshed kehottaa soittamaan ennen paikalle tuloa, varmistaaksesi, että henkilökuntaa on paikalla
www.milshed.com

Virallinen Milshed Facebook-sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/milshed.

Milshedin Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa ajankohtaisista tarjouksista, uusista tuotteista, ja muista uutisista liittyen myymälän toimintaan.