Tallinnan Mimesis Looduskosmeetika kosmetiikkaliikkeet (SULJETTU)

Luonnonkosmetiikkaa myyviä Mimesis Looduskosmeetika kauppoja on Tallinnassa kaksi, mukaanlukien Telliskivi Loomelinnakin toimipaikka (Telliskivi 60a). (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Mimesis Looduskosmeetikan valikoimista löytyy tunnettujen virolaisten ja ulkomaisten orgaanisten ja luomukosmetiikan tuottajien valmisteita.

Mimesis Looduskosmeetika kosmetiikkakauppa Telliskivi Loomelinnak TallinnaVoit ostaa muun muassa kosmetiikkaa kasvojen, hiusten, ja vartalonhoitoon, mineraalikosmetiikkaa, soijavahasta tehtyjä tuoksukynttilöitä, ja paljon muuta.

Painotuksena tuotevalikoimassa ovat Virossa valmistetut luonnonkosmetiikat, tuotemerkeiltä kuten Signe Seebid, Ingli Pai, Looduse Pärl, Lumi, Kokos, Nurme Seep, Moshi, JOIK, ja Sõsar.

Lisäksi edustettuna on joukko huolellisesti valittuja, mielenkiintoisia ulkomaisia luomukosmetiikan valmistajia.

Näihin ulkomaisiin valmistajiin lukeutuvat esimerkiksi Green Nature, Naturaalia, Nonique, Dr. Hauschka, Ecotools, BareFaced Beauty, Bjobj…

…Jovely Naturals, Olivia Garden, Naked, Cattier Paris, Organic Surge, Töpfer, Weleda, Zao, Out of Africa, Natracare, ja SugarMe.

Mimesiksen asiakaskunta koostuu puhtaasta elinympäristöstä ja terveellisistä elintavoista välittävistä ihmisistä, ikään katsomatta.

Tallinnan Mimesis Looduskosmeetika (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Mimesis Looduskosmeetika Telliskivi Loomelinnak
Telliskivi 60a, A3 huone 1. kerros
10412 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 11-19, la-su klo 11-17
www.facebook.com/MIMESIS.looduskosmeetika

Mimesis Looduskosmeetika Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.facebook.com/MIMESIS.looduskosmeetika

Ülemiste kauppakeskuksen Mimesis luonnonkosmetiikkamyymälä on sijoitettu rakennuskompleksin 1. kerrokseen.

Tarkkaan ottaen kauppapaikka on kerroksen puitteissa orgaanista kosmetiikkaa myyvän Birgitin vieressä olevassa liiketilassa.

Ülemiste Keskus on Viron suurimpia ostoskeskuksia yli 210:llä myymälällä sekä palvelulla ja noin 60 000 m2 kokoisella pinta-alalla.