Tallinnan Minu Väike Maailm myymälä

Minu Väike Maailm on kolmen erillisen virolaisen firman – Eerin, Nurme Seeb, ja Villapai – yhteinen myymälä Tallinnassa, Telliskivi Loomelinnakissa.

Kukin kolmesta yrityksestä omaa erillisen verkkokauppansa, jakaen vain Kalamajan asuinalueelta löytyvän fyysisen myymälänsä.

Käynti liikkeessä onkin mielenkiintoinen löytöretki kolmen erilaisen yhtiön valmistamiin laadukkaisiin tuotteisiin.

Minu Väike Maailm myymälä Tallinna

Yhteistä kaikille myymälästä löytyville tuotteille on niiden ympäristöystävällisyys ja paikallisuus.

Yhtiöistä Eerin valmistaa mukavia ja tyylikkäitä luomupuuvillasta tehtyjä lastenvaatteita.

Nurme Seep puolestaan valmistaa tuotteita vartalonhoitoon, tarjoten luonnonmukaista kosmetiikkaa, ilman synteettisiä hajusteita tai väriaineita.

Villapain valikoima sisältää omalta osaltaan villaisia lastenvaatteita, tuotteita lampaannahasta, rintareppuja, keinuja, ja paljon muuta.

Kukin tuote edustaa yhtiöidensä edustamaa, luonnonmukaista elämänfilosofiaa, edistäen ympäristöystävällistä elämäntyyliä.

Tuotteet valmistetaan mahdollisimman pitkälle luonnollisilla materiaaleilla, käyttäen valmistukseen paikallista työvoimaa ja suunnittelijoita.

Ympäristöystävällinen filosofia näkyy myös myymälän nimessä, Minu Väike Maailm (suomeksi “minun pieni maailmani”), joka on kehoitus jokaiselle tekemään luontoystävällisiä valintoja omassa maailmassaan, saaden yhdessä aikaan suuria positiivisia vaikutuksia.

Minu Väike Maailm
Telliskivi 60a, A2 rakennus, 1. kerros
10412 Tallinna
Aukioloajat: ma klo 11-17, ti-pe klo 11-19, la-su klo 11-17
www.eerin.ee
www.nurmeseep.ee
www.villapai.ee

Minu Väike Maailm myymälällä on omat Facebook-sivunsa, www.facebook.com/MinuVaikeMaailm, johon tulee uutisia Eerinin, Nurme Seepin, ja Villapain toiminnasta ja uusista tuotteista.

Yhtiöiden omat Facebook-sivut ovat: www.facebook.com/villapaileht (Villapai), www.facebook.com/nurmeseep (Nurme Seep), ja www.facebook.com/pages/EERIN/323520770507 (Eerin).