Tallinnan MOKI kenkäliike (SULJETTU)

Kenkäkauppa MOKI on tarjolla Tallinnan suurimman kauppakeskuksen, Ülemiste keskuksen, tiloissa, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

MOKI tarjoaa trendikkäitä ja kauniita kenkiä kaikille perheen jäsenille, jotka rakastavat muotia, laatua, sekä äärimmäistä käyttömukavuutta.

MOKI kenkäkauppa Ülemiste Keskus TallinnaMyymälän tuotevalikoima sisältää klassisia, rentoja, juhlavia, ja ultra-moderneja jalkineita kaikkiin makuihin, täydentäen kaikkia tyylejä.

MOKI:sta kenkien ostamien on varma valinta etenkin, jos haluat pysyä jalkinemuodin uusimpien tuulien puitteissa.

Hyllyiltä löytyy naisten jalkineiden suhteen mm. balleriinat, korkokengät, lenkkarit, kengät, kumisaappaat, mokkasiinit, saapikkaat, sandaalit, kesäkengät, kesätohvelit, tossut, vapaa-ajan kengät, sekä saappaat.

Naisten asusteita, ja laukkuja on tarjolla kategorioissa käsineet, hatut, kukkarot, vyöt, huivit, vaatteet, laukut, käsilaukut, iltalaukut, ja olkalaukut.

Miesten jalkineita ja asusteita löytyy luokissa lenkkarit, kengät, mokkasiinit, saapikkaat, kesäkengät, kesätohvelit, tossut, vapaa-ajan kengät, hansikkaat, hatut, kukkarot, vyöt, huivit, laukut, sekä vaatteet.

Voit ostaa myös lasten jalkineiden valikoimasta, johon kuuluvat kengät, balleriinat, lenkkarit, saappaat, ja vapaa-ajan kengät.

Paras tapa tutustua tuotevalikoimaan ja tuotteiden hintoihin on MOKI verkkokauppa, osoitteessa www.MoeKingad.ee.

MOKI Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.moekingad.ee

MOKI kenkäkauppa operoi Ülemiste ostoskeskuksen tiloissa paikan 2. kerroksessa.

Tarkalleen myymälä on sijoitettu liiketilaan, joka löytyy Walking sekä ECCO kenkäkauppojen välistä.

Kokonaisuutena Ülemiste kauppakeskus on Viron merkittävimpiä shoppailukohteita yli 210:n myymälän ja palvelun valikoimallaan sekä noin 60 000 neliömetrin pinta-alallaan.