Tallinnan Monton vaatekaupat (SULJETTU)

Virolainen muotibrändi Monton toimii Tallinnassa kahdella myymälällä, Kristiine Keskus ja Rocca al Mare ostoskeskusten yhteydessä. (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Monton on jännittävä, laadukas muodin tuotemerkki, jonka vaatteet heijastavat globaaleja trendejä ainutlaatuisella tavalla.

Monton TallinnaTuotemerkki on luotu muotitietoisia ja itsenäisiä naisia & miehiä varten, jotka tekevät muotipäätöksensä omin päin, ja joille vaatetus on osa heidän itse-ilmaisuaan.

Montonin kokoelmien vahvuus on fiksussa, muodollisessa ja kosmopoliittisessa kaupunkilaistyylissä, rohkeissa ja muodikkaissa väriyhdistelmissä, kuin myös hyvässä istuvuudessa ja laadussa.

Ketjun myymälöiden tuotevalikoima uudistuu kuukausittain.

Monton brändiä alettiin myydä vuodesta 2002, ja sen on nykyisin Baltika Group konsernin (joka omistaa myös ketjut Mosaic, Ivo Nikkolo, Bastion, ja Baltman) suosituin tuotemerkki.

Tuotemerkin kokoelmia myydään yhteensä yli 50:ssä myymälässä alueilla Viro, Latvia, Liettua, Ukraina, Valko-Venäjä, Espanja, sekä Venäjä.

Eurooppalaiset, venäläiset, ja ukrainalaiset muodin ystävät voivat ostaa Monton vaatteita lisäksi ketjun verkkokaupan kautta.

Useat Montonin kauppaamista tuotteista suunnitellaan & valmistetaan Virossa, tehtaissa, jotka Baltika Group itse omistaa ja joiden toimintaa se pyörittää.

Tämän toiminnan ohella Montonin ostajat ja suunnittelijat toimivat tarkkaan valitun eurooppalaisen ja maailmanlaajuisen yhteistyöverkoston kanssa, voidakseen tuoda asiakkaille täydellisen kokoelman upeita vaatekappaleita.

Kaikki Montonille toimittavat yhteistyökumppanit noudattavat firman asettamia eettisiä ja yhteiskuntavastuullisia periaatteita, jotka perustuvat International Labour Organizationin (ILO) luomiin raameihin.

Tallinnan Monton myymälät (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Monton Kristiine Keskus TallinnaMonton Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
monton.andmorefashion.com

Montonin vaatekauppa Kristiine Keskus ostoskeskuksessa sijaitsee rakennuskompleksin toisessa kerroksessa, Triumph alusvaatemyymälän ja Kohvik Brezza kahvilan välisessä tilassa.

Kristiine Keskus on tunnettu etenkin muodinystävien keskuudessa, sillä paikka tarjoaa yhteensä noin sadan erilaisen muotimyymälän valikoiman.

Yhteensä myymälöitä ja palveluita keskuksessa on noin 170 kappaletta, 43 700 m2 pinta-alalla.

Monton Rocca al Mare TallinnaMonton Rocca al Mare Keskus
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
monton.andmorefashion.com

Rocca al Mare kauppakeskus sisältää Montonin vaateputiikin, ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Sangar ja Mango vaatemyymälöiden välissä.

Kauppakeskus, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1998, sisältää yli 170 myymälän ja palvelun valikoiman, yli 57 000 m2 kokoisella alueella.

Keskus on ollut vuodesta 2005 alkaen suomalaisen kiinteistökehitysyhtiö Cityconin omistama. Citycon omistaa myös Tallinnan kauppakeskukset Kristiine Keskus ja Magistral.

Monton myymälät muualla Virossa (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Monton Tartu Lõunakeskus
Ringtee 75
51014 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
monton.andmorefashion.com

Monton Tartu Kaubamaja
Riia 1
51004 Tartto
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-21, su klo 10-20
monton.andmorefashion.com

Monton Pärnu Keskus
Aida 7
80011 Pärnu
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 10-16
monton.andmorefashion.com

Monton Pärnu Kaubamajakas
Papiniidu 8/10
80042 Pärnu
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
monton.andmorefashion.com

Monton Astri Keskus
Tallinna mnt. 41
20605 Narva
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
monton.andmorefashion.com

Monton Fama Keskus
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 10-21, su klo 10-19
Tallinna mnt. 19c
20303 Narva
monton.andmorefashion.com

Monton Jõhvi Tsentraal
Keskväljak 4
41501 Jõhvi
Aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la klo 9-16, su klo 9-16
monton.andmorefashion.com

Montonin myymälöiden design-konsepti

Montonin myymälätilat on suunniteltu ullakkotiloiksi, joissa hyvät ystävät kohtaavat – avoimiksi, moderneiksi, ja inspiroiviksi tiloiksi.

Tilojen tarkoituksena on herättää tutkimisen ja hauskanpitämisen henki, yksityiskohtineen, jotka avaavat kosmopoliittisen ajattelutavan, kutsuen sinut tulemaan osaksi tuotemerkkiin pukemisen kokemusta.

Montonin myymäläkonseptia ovat inspiroineet ullakkoelämisen sisustukset ja ilmapiiri, sekä kaupunkilais-elämäntyyli maailmankansalaiselle vaeltajalle.

Lopputuloksena on miellyttävä ja inspiroiva shoppailu-ympäristö ja -kokemus, jonka puitteissa Montonin kokoelmat ja trendikkäimmät sarjat on aseteltu helposti tutustuttaviksi.

Avainelementtejä myymälöissä ovat tuotemerkin logon inspiroimat huonekalut,
logolla varustetut tapetit, matkalaukun inspiroimat seinien sisustukset, fokuspisteet tiiliseinässä, korokkeilla olevat mannekiininukkien ryhmät, tuotemerkille ominainen kassapiste, ja valokuvat, jotka on kehystetty kuin kosmopoliittisen kaupungin ikkunat.

Baltika Group kehitteli Monton myymälöiden arkkitehtuurin yhteistyössä kansainvälisen design-studio Dan Pearlmanin kanssa.