Mööblifurnituur huonekaluliike Viro – 4 myymälää

Mööblifurnituur huonekaluliike Viro myymälöitä on tarjolla maan puitteissa 4 kappaletta, alueilla Narva, Pärnu, Tallinna, sekä Tartto.

Yhtiön päätoimintaan kuuluvat huonekalujen helojen ja irto-osien maahantuonti sekä tukku-ja vähittäismyynti Virossa, Latviassa & Liettuassa.

Huonekaluhelojen suhteen valikoima on Viron suurimpia.

Huonekaluliike Viro - Mööblifurnituur.

Tukkumyynnin osalta esimerkiksi merkittävä osa suurista virolaisista huonekalujen valmistajista ovat Mööblifurnituurin asiakkaita (Skano Group AS, AS Standard, AS Fortem Grupp, AS Inest Market, AS Sunorek, AS Arens Mööbel jne).

Tuoteryhmistä olennainen on lisäksi saranat, sillä yhtiö on Viron edustaja italialaiselle Salicelle, yhdelle maailman suurimmista huonekalusaranoiden valmistajista.

Mööblifurnituur - huonekaluliike Viro.

Muita keskeisiä tuoteryhmiä ovat Camar-huonekalujalat, SIRO-kahvat ja nupit, kuin myös Häfelen huonekaluhelat sekä arkkitehtuurilliset metallitavarat.

Voit ostaa myymälöistä lisäksi muun muassa tuotemerkkien Citterio, Comferut, Gamet, Italiana Ferramenta, Kesseböhmer, Laguna, Pelly, Rejs, Schock, Sibu, Siso, Elletipi, Ekotech, Permo, Lemi, ja Metal Arredo valmisteita.

Huonekaluliike Tallinna.

Voit tutustua koko Tallinnan ja muiden Viron myymälöiden tuotevalikoimaan ja hintoihin yhtiön virallisilta (englannin-, viron- ja venäjänkielisiltä) verkkosivuilta, josta on mahdollista tilata tuotteita haluamastasi myymälästä haettavaksi.

Mööblifurnituur huonekaluliike Viro – Narva, Pärnu, Tallinna, Tartto

Narva
Puškini 22
20307 Narva
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-17
mooblifurnituur.ee

Pärnu
Papiniidu 19
80042 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8:30-17:30, lauantai 10-15

Tallinna
Türi 10d
11313 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8:30-18, lauantai 10-16

Tartto
Sõbra 58 (Jõe keskus)
50106 Tartu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-16

Hyvä tapa saada lisätietoja Mööblifurnituur huonekaluliike Viro myymälöiden tuotteista on seurata firman virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/Mooblifurnituur/.

Tuotemerkit ja myynnissä olevat tuotekategoriat

AS Mööblifurnituur yhtiön maahantuoma valikoima tuotteita on pitkä ja kattava.

Saranoiden puolesta yhtiö on italialaisen Salicen Viron edustaja. Salice on yksi maailman suurimmista huonekalusaranoiden valmistajista.

Yhtiö tarjoaa myös saksalaisia SCHOCK graniittilavuaareja ja -hanoja, italialaisia CAMAR pöytä- ja kaappijalkoja, sekä joukon tuotteita muilta kuuluisilta italialaisilta keittiön, vaatekaappien, sekä kylpyhuoneiden helojen valmistajilta.

Myymälöissä on kaupan lisäksi Euroopan suurimman huonekaluhelojen valmistajan, saksalaisen Häfelen, laatikkojen liukusäätimiä, huonekalulukkoja ja -rullia, ruuveja, ja paljon muuta.

Firma on Viron edustaja itävaltalaiselle kahvojen ja nuppien tuottaja SIRO GmbH:lle.

Muita edustettuina olevia maineikkaita valmistajia ovat mm. Kesseböhmer (ulosvedettävät laatikkojärjestelmät), Hailo (roskakorit), sekä Pelly (vaatekaapin korit).