Mööblimaja Tallinna huonekalukauppa – osoite & aukioloajat

Mööblimaja Tallinna huonekalukauppa, yksi Viron suurimmista 6 100 neliömetrin suuruudellaan, sijaitsee Põhja-Tallinnan kaupunginosassa, osoitteessa Mulla 1.

Vuodesta 1980 toiminnassa ollut yhtiö, jonka nimi suomeksi on “huonekalutalo“, toimii Viron ohella myös muualla Baltian maissa, sekä Latviassa että Liettuassa. Tallinnan myymälä on tosin ketjun ainoa toimipaikka Virossa.

Liikkeen kahden kerroksen alueella on erinomainen valikoima sisustukseen ja kalustukseen tarvittavia tuotteita, jotka ovat sekä esteettisesti kauniita, helppoja huoltaa, sekä – mikä on avaintekijä myymälän suosion taustalla – erittäin edullisia.

Mööblimaja Tallinna huonekalukauppa.

Valikoimat, mukana moderneja & perinteisiä tyylejä, kattavat tarvittavat huonekalut ja sisustustuotteet sekä kotiin (mukaanlukien kylpyhuoneet), toimistolle, että puutarhaan, niin vähittäismyyntinä yksityisasiakkaille kuin tukkumyyntinä yrityksille.

Mööblimaja Tallinna huonekalukauppa.

Ketjun halvat hinnat ovat mahdollisia etenkin sen ansiosta, että yhtiö hankkii tuotteensa suoraan yli 100 eri virolaiselta toimittajalta ja yli 50 eurooppalaiselta valmistajalta.

Päätuotekategorioina myymälän valikoimissa ovat nojatuolit, kylpyhuoneen sisustustuotteet, sängyt, kerrossängyt, tuolit, lipastot, lasten sängyt, sohvapöydät, pyörälliset tarjoilupöydät, sohvat, ruokailupöydät…

Huonekalukauppa Tallinna - Mööblimaja.

…eteisen huonekalut, kotitoimiston kalusteet, kirjoituspöydät, keittiön kalusteet, keittiön nurkkatuolit, patjat, toimistotuolit, toimistojen huonekalut, toimistohyllyt, sohvasarjat, jakkarat, TV-penkit, seinäelementit, sekä vaatekaapit.

Myymälä vastaa tuotevalikoimiensa ohella etenkin paikallisten asiakkaidensa tarpeisiin erilaisilla oheispalveluilla, kuten kuljetuspalvelut Tallinnan seudulla (pidemmät kuljetukset Viron sisällä on sovittava erikseen) sekä (vironkielinen) verkkokauppa, josta löytyvät myös tuotteiden hinnat ja tarkemmat kuvaukset.

Mööblimaja Tallinna huonekalukauppa
Mulla 1
10611 Tallinna
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-18, sunnuntai 10-17
mooblimaja.ee

Saat lisätietoja Mööblimaja Tallinna huonekalukauppa myymälän toiminnoista, tarjouksista, ja tapahtumista paikan virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/mooblimaja/.

Seuraamalla Facebook-sivua, pysyt ajantasalla myös liikkeen oheispalveluista, virolaisten asiakkaiden suosimista sisustustyyleistä, ja paljosta muusta.