Tallinnan MostOriona ovikauppa

Ovikauppa MostOriona operoi Tallinnan Lasnamäen kaupunginosassa, Punane-kadun varrella.

MostOriona OÜ perustettiin vuonna 1993, ja vuodesta 1999 sen päätoimialaa ovat olleet ovien maahantuonti ja myynti.

Porta Doors TallinnaYhtiö hankki vuonna 2005 oikeuden puolalaisten Porta KMI Poland ovituotteiden jälleenmyyntiin ja asiakaspalveluihin.

Palveluvalikoimiin kuuluvat ovien suhteen mm. konsultaatiot, mittaukset, myynti, paikalletoimitukset, kuin myös asennukset.

Tärkein osa MostOrionan toimintaa on kuitenkin Porta KMI Polandin valmistamien ovien jälleenmyynti.

Porta KMI Poland (www.portadoors.com) perustettiin puolalais-amerikkalaiselta pohjalta vuonna 1992, ja nykyään se on Puolan suurin ovienvalmistaja (yli 1,2 miljoonaa ovea per vuosi).

Portan kuudella tehtaalla valmistetaan moderneja tuotteita parhaisiin hintoihin, täyttäen laatusertifikaatti ISO 9001:n vaatimukset.

Näitä tuotteita on saatavilla ainoastaan valtuutettujen jälleenmyyjien, kuten MostOrionan, kautta 30:ssä maassa.

Porta Doors ovet TallinnaPortan valikoimat uudistuvat muutamaan kertaan vuodessa uusilla ovikokoelmilla.

Voit ostaa mm. sisäovia synteettisillä ja luonnonmukaisilla laminaateilla, taitto-ovia, liukuovia, liukuovijärjestelmiä, ulko-ovia, teknisiä ovia, oven raameja, sekä lisätarvikkeita.

MostOrionan myymälä on luonteeltaan showroom- ja myyntitoimisto, jossa näet ovia, mainosmateriaaleja, katalogeja / kuvastoja, kahvoja, laminaatteja, ja koristepinnoiteita.

Portan tuotekuvasto on luettavissa myös MostOrionan verkkosivuston (www.doors.ee) kautta.

Julkisista kulkuneuvoista paikan päälle pääsee keskustasta (“Estonia” pysäkki Solaris keskuksen vieressä) bussilinjalla nro 31.

MostOriona
Punane tn. 18, 3. kerros
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 11-16
www.doors.ee

Porta KMI Poland

Porta KMI Poland ovien valmistajan ensimmäinen tehdas valmistui vuonna 1992
Puolan Bolszewoon, lähelle Wejherowoa.

Seuraavina vuosina yhtiön nopea kasvu toi mukaan toimintaan uusia tuotantotehtaita Puolaan (Elk ja Suwalki) sekä ulkomaille (Arad / Romania).

1992 – Porta KMI Poland perustetaan.
2000 – moderni puuraameja valmistava Porta KMI System tehdas valmistuu Elkin kaupunkiin Puolaa.
2001 – Suwalki Porta KMI Fornir tehdas, joka valmistaa puusepäntöinä tuotettuja ovia, sekä Elk Porta KMI Metal tehdas (metalliraamiset ovet) aloittavat toimintansa.
2005 – Porta KMI Romania aloittaa tuotannon.
2009 – Yhtiö jälleensijoittaa luonnonlaminaattisten raamien ja poikkipuiden valmistamisen Suwalkin Porta KMI Fornir tehtaalle.

Nykyään PORTA Group konsernilla on kaikkiaan kuusi tehdasta.

Portan menestys on perustunut etenkin sen osaavien työntekijöiden varaan, yhdistettynä jatkuviin investointeihin kehitystyöhön.

Toisaalta Portan käyttämät viimeisimmän sukupolven laitteet mahdollistavat modernin teknologian ja automation mukanaolon, varmistaen tasaisen korkean laadun, houkuttelevan alhaiset hinnat, sekä ympäristön suojelullisten yksityiskohtien huomioonoton.

Tuotannossa käytetään vain ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka tulevat tehtaille maailman tunnetuimmilta valmistajilta. Lisäksi moderni tuotantojätteiden polttolaitos kattaa täysin tuotannon aiheuttavat vaateet energialle.

Porta KMI Poland on pyrkinyt aina saavuttamaan kaikki tarpeelliset sertifikaatit ja tekniset hyväksynnät valtuutetuilta tutkimusinstituuteilta, jotka osoittavat tuotteiden funktionaaliset ominaisuudet rakennusteollisuudelle.

Asiakkaille toimitettuihin tuotteisiin lukeutuvat sisäovet, sisäänkäyntien sisäovet, ulko-ovet ja teolliset ovet, sekä ovet asuintaloihin, hotelleihin, toimistoihin, julkisiin rakennuksiin, ja teollisiin laitoksiin.

Firman palveluvalikoima kattaa myös arkkitehtien ja muotoilijoiden vaatimat yksilölliset, mittatilauksena valmistetut sopimustenvaraiset ovet.

Portan myynti tapahtuu valtuutetun jälleenmyyntiverkoston kautta, koostuen showroom-tiloista, varastomyymälöistä, kuin myös vähittäiskaupoista.