Tallinnan Mötivi vaateliikkeet (SULJETTU)

Italialaisen vaatekauppaketju Mötivin myymälät Tallinnassa sijaitsevat kahdessa suuressa ostoskeskuksessa: Kristiine Keskus ja Rocca al Mare. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Mötivi tarjoaa kussakin toimipaikassaan laajan valikoiman naisten vaatteita kaikkiin tilanteisiin.

Myymälät kauppaavat sekä eksklusiivisia juhlavaatteita kuin myös vapaa-ajanvaatetusta, mutta myös somisteita ja kenkiä, joita voidaan helposti yhdistellä Mötivin vaatekokoelmiin.

Tätä nykyä Mötivillä on 600 omaa jälleenmyyntipistettä, jotka sijaitsevat kaupunkien pääkatujen varsilla tai – ensisijaisesti – johtavissa kauppakeskuksissa ympäri maailman.

Ketjun myymälöitä löytyy 40:stä maasta, 37:stä pääkaupungista, ja yli 350:stä erilaisesta kylästä & kaupungista.

Mötivi on jatkanut viime vuosina merkittävää kasvua varsinkin Itä-Euroopan ja Aasian markkina-alueilla.

Tallinnan Mötivi myymälät (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Mötivi Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.motivi.com

Mötivin putiikki Kristiine Keskus ostoskeskuksen yhteydessä sijaitsee paikan toisessa kerroksessa, CroppTown vaateliikkeen vieressä ja Camel Active myymälää vastapäätä.

Kristiine Keskus on yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista, sisältäen yhteensä noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 m2 kokoisella alueella.

Keskus tunnetaan parhaiten muotitarjonnastaan, sillä paikka tarjoaa noin 100 erilaista muotiputiikkia.

Mötivi Rocca al Mare
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
www.motivi.com

Rocca al Mare kauppakeskus sisältää Mötivi vaateliikkeen, joka löytyy keskuksen ensimmäisestä kerroksesta, Denim Dream ja Cortefiel myymälöiden välissä.

Rocca al Mare, joka on ollut avoinna vuodesta 1998, sisältää kaikkiaan yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 neliömetrin alueella.

Mikäli tulet keskukselle omalla autollasi, tarjolla on runsaasti asiakas-parkkitilaa, kaikkiaan yli 1300:n parkkipaikan verran.

Mötivi myymälöiden design

Mötivin myymälät sisältävät omaperäisiä, yhteisiä ominaisuuksia jotka – sen lisäksi että ne tekevät putiikeista ajankohtaisia – sekoittuvat täydellisesti niihin shoppailuympäristöihin, joissa ne sijaitsevat.

Ketju on ottanut käyttöön konseptin, joka tekee toimipaikoista entistäkin hohdokkaampia: suurikokoisia sijainteja, tummilla varjostimilla, joita valaistaan värikkäillä grafiikoilla ja värikonstrasteilla, kiiltävillä mustilla & teräsyksityiskohdilla, ja peilimäisillä pinnoilla.

Ikkunat ovat myös suurikokoisia ja tyylikkäitä, samaan myymälöiden designiin sopien.

Kukin kauppapaikka uudistetaan kahden viikon välein, perustuen viimeisimpiin trendeihin ja uusimpiin Mötivi vaatekokoelmiin.