Motodepoo Tallinna – mönkijä-, moottorikelkka- ja moottoripyöräliike

Motodepoo Tallinna mönkijä-, moottorikelkka-, ja moottoripyöräliike toimii Mustamäen kaupunginosan puitteissa Viron pääkaupunkia, osoitteessa Kadaka tee 86A.

Myymälässä on kaupan uusia ja käytettyjä moottoripyöriä, mönkijöitä sekä moottorikelkkoja, kuin myös kattavasti erilaisia oheis- ja lisätarvikkeita kaksi- ja nelipyöräisille ajoneuvoille.

Valikoimista löytyvät muun muassa ajovarusteet (ml. ajovaatteet) & varaosat, ja toisaalta oheispalveluihin lukeutuvat korjaukset ja huollot.

Motodepoo Tallinna - mönkijä-, moottorikelkka- ja moottoripyöräliike.

Yhtiö on ollut Kawasakin virallinen edustaja Virossa vuodesta 2008, mutta firma tuo maahan myös yhteensä 33:n eri tuotemerkin tuotteita (95% suoraan tehtailta).

Motodepoo moottoripyöräliike Tallinna.

Tärkeä osa tuotevalikoimaa ovat mm. laadukkaat & kestävät Polaris mönkijät ja moottorikelkat, sekä Indian Motorcycle ja Triumph moottoripyörät.

Mönkijäkauppa Tallinna - Motodepoo.

Muita yhtiön edustamia tuotemerkkejä ovat mm. Scorpion EXO, Furygan, Forma, Dane, Frey Daytona, Ferodo, D.I.D, Esquad, Givi, Goes, Akito, Heidenau, Dry Inside, Abus, GoPro, Highway Hawk, HJC, RST, LSL, HifloFiltro, Shoei, Ixon, All Balls, Sidi, Oxford Products, Evolution, Cold Killers, Icon, Difi, JT Sprockets, Scottoiler, Boblbee, ARI, sekä Knox.

Korjausten ja huoltojen suhteen palvelut kattavat moottoripyörä, mönkijät, moottorikelkat, ja vesiskootterit.

Jos olet suorittamassa käytetyn moottoripyörän ostoa, myymälä voi suorittaa myös ostoa edeltävän kuntotarkastuksen, tarjoten rehellisen arvion pyörän kunnosta ja tarpeesta tuleviin osien vaihtoihin.

Kawasaki Z900.

Varaosamyynnin osalta Tallinnan myymälässä kaupan ovat alkuperäiset varaosat sekä B-kategorian varaosat ja tarvikkeet japanilaisille ja eurooppalaisille pyörille, mönkijöille, sekä moottorikelkoille. Kaikkien oheispalveluiden hinnat löytyvät eriteltyinä yhtiön nettisivuilta (“Teenused” linkin takaa).

Motodepoo Tallinna – mönkijä-, moottorikelkka-, ja moottoripyöräliike
Kadaka tee 86A
12618 Tallinna
Aukioloajat: maanantai-perjantai klo 10-19, lauantai 10-16
motodepoo.ee

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Motodepoo Tallinna mönkijä-, moottorikelkka-, ja moottoripyöräliike palvelupisteestä on seurata myymälän virallista Facebook-sivua osoitteessa facebook.com/Motodepoo/.

Facebook-sivulla kerrotaan etenkin uusista myymälään tulleista tuotteista, alennusmyynneistä, ja muista kampanjoista.