Mustang Jeans farkkukauppa Viro – 7 myymälää & aukioloajat

Voit valita seitsemästä Mustang Jeans farkkukauppa Viro ketjun toimipaikasta maan alueella, mukaanlukien kaksi myymälää pääkaupunki Tallinnan puitteissa.

Farkkumuodistaan kuuluisan ketjun myymälöissä tarjolla olevat vaatteet on tarkoitettu ihmisille, jotka pitävät klassisemman tyylisestä muodista, arvostavat mukavuutta, sekä ymmärtävät laadun päälle.

Vaatteiden ohella myynnissä olevaan tuotevalikoimaan kuuluvat jalkineet, aurinkolasit, ja alusvaatteet.

Mustang Jeans farkkukauppa Tallinna - Ülemiste Keskus.

Tallinna – Ülemiste Keskus.

Mustang Jeans on vuodesta 1932 toiminnassa ollut saksalainen farkku-ja elämäntyylibrändi, jonka filosofia perustuu siihen ajatukseen, että paras asia, joka voit olla, on oma itsesi.

Sen takia yhtiön farkkutuotteet pohjautuvat yksinkertaiselle, rehelliselle ajattelutavalle, joka keskittyy luonnonmukaisuuteen ja alkuperäisyyteen.

Voit aina huomata Mustang Jeans farkut tien päällä siitä, että ne sopivat käyttäjänsä päälle täydellisesti, ei pelkästään koon ja leikkauksen puolesta, vaan kaikilla tavoilla.

Mustang Jeans.

Yhtiön menestystarina farkkumuodin eurooppalaisena tiennäyttäjänä alkoi vuonna 1948, kun Albert Sefranek vaihtoi kuusi snapsi-pulloa kuuteen alkuperäiseen amerikkalaiseen farkkuhousuun, luoden idean samanlaisten tuotteiden valmistamisesta Saksasta käsin.

Maanläheisen ja terveellisen lähestymistavansa ohella yhtiö on saanut huomiota toimintansa innovatiivisuuden ja luovuuden ansiosta.

Mustang Jeans farkkukauppa Viro - Pärnu - Port Artur 2.

Pärnu – Port Artur 2.

Tämän takia ei olekaan yllätys tietää, että se oli juuri Mustang, joka toi markkinoille ensimmäisenä naisten farkkuhousut, Euroopan ensimmäiset vakosamettifarkut, kuin myös maailman ensimmäiset stretchfarkut.

Kyseessä on toisin sanoen ajan kultaama tuotemerkki, jolla on jo takanaan merkittäviä tarinoita – mutta joka on edelleen yhtä ajankohtainen kuin aina ennenkin aitojen farkkujen tuottajana.

Brändin liikkeet ovat Virossa Denim Dream yhtiön operoimia, joka on tuonut myymälöihin myös joukon muita suosittuja farkkumuodin merkkejä, kuten Tom Tailor, Pierre Cardin, Molly Bracken, Rino&Pelle, Camel Active, Lee Cooper, Lee, Wrangler, Levi’s, sekä Glamorous.

Tallinnassa voit löytää ketjun myymälöitä kahdesta suositusta kauppakeskuksesta: Lasnamäe Centrum sekä Ülemiste Keskus.

Mustang Jeans farkkukauppa Viro – osoitteet & aukioloajat

Narva – Astri Keskus
Tallinna mnt 41, 2. kerros, Astri Keskus
20605 Narva
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20
mustang-jeans.com

Pärnu – Kaubamajakas
Papiniidu 8/10, 1. kerros, Kaubamajakas
80042 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20

Pärnu – Port Artur 2
Lai 11, 2. kerros, Port Artur 2
80011 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18

Rakvere – Põhjakeskus
Haljala tee 4, 2. kerros, Põhjakeskus
44415 Rakvere
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20

Tallinna – Lasnamäe Centrum
Mustakivi tee 13, Lasnamäe Centrum
13912 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tartto – Lõunakeskus
Ringtee 75, 1. kerros, Lõunakeskus
50501 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Voit saada lisätietoja Mustang Jeans farkkukauppa Viro ketjusta seuraamalla brändin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/mustangjeans/.

Samaan tapaan yhtiöllä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/mustangjeans_official/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen uutuustuotteisiin, mainoskampanjoihin, sekä paljon muuta.