Tallinnan Mustikas kauppakeskus

Tallinnan 60 myymälän kokoinen Mustikas kauppakeskus löytyy Mustamäen kaupunginosasta, Mustamäe tee ja A.H. Tammsaare tee katujen kulmasta, noin 6 km päässä keskustasta.

Ostoskeskuksesta, joka kattaa myymäläpinta-alana 27 000 m2, löytyy monipuolisesti erilaisia palveluita, aina erinomaisesta rautakaupasta yhteen kaupungin parhaista lemmikkieläinkaupoista saakka.

Mustikas kauppakeskus Tallinna

Vuonna 2004 avautuneen Mustikas Keskus (suomeksi “Mustikkakeskus”) ns. ankkurimyymälöitä ovat Prisman hypermarketti, OnOFF, Zoo Planet, Abakhan, Olympic Casino, Eesti Post, Humana, BENU Apteek, Uno Pizza, Klick, sekä TimeSquare, joiden vuoksi useat tekevät matkan paikalle pidempääkin.

Huomattavasti isokokoisimmat näistä myymälöistä ovat Prisma sekä Bauhof.

Näistä jälkimmäinen, Bauhof rautakauppa, aloitti keskuksen tiloissa vuoden 2013 lopussa, ja sisältää mm. hienon, 3200 m2 kokoisen “Aiaparadiis” puutarha-osaston.

Jos tunnet suomalaisen Cityconin operoimat kauppakeskukset Tallinnassa (Kristiine Keskus, Rocca al Mare, Magistral), tämä EfTEN Capitalin heinäkuusta 2012 omistama (ja vuonna 2013 remontoima) paikka on näkemisen arvoinen sen erilaisen myymälävalikoimansa ansiosta.

Ostoskeskus sijaitsee paikalla, josta historiallisesti löytyi maineikas (myös osittain pahamaineinen) Kadaka turg -toripaikka.

Mikäli tulet kauppakeskukselle omalla autollasi, tarjolla on yhteensä 650 asiakasparkkipaikkaa.

Mustikas Keskus on helposti löydettävissä eri puolilta kaupunkia julkisilla kulkuneuvoilla, mukaanlukien busseilla (linjat nro. 12, 13, 26, 37, ja 61) sekä johdinaudoilla/trollibusseilla (linjat nro. 5 ja 1). Lähin bussipysäkki ostoskeskusta on “Sääse” (Mustamäe tee -kadulla).

Mustikas kauppakeskus
A.H.Tammsaare tee 116
12918 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18, Prisma ma-su klo 8-23, Bauhof ma-la klo 8-20, su klo 9-18
www.mustikas.ee

Kaikki Mustikas kauppakeskuksen myymälät ja palvelut

Sokisahtel
www.sokisahtel.net

Sokisahtel perustettiin vuonna 2009 Tallinnassa. Ideana oli luoda sukkapuoti Viron suurimmalla ja monipuolisimmalla naisten, miesten, ja lasten sukka-ja sukkahousuvalikoimalla. Nykyään firmalla on yhteensä 18 myymälää – 16 Virossa ja 2 Suomessa (nimellä “Sockdrawer”). Myymälästä löytyy laaja valikoima sukkatuotteita, jotka on valittu huolellisesti viimeisempien muotitrendien mukaan ja jotka myydään hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Nobel

Nobel sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisen kerroksen aukiolla olevassa myyntitilassa, Norman Optikan vieressä ja vastapäätä Koduextran sisäänkäyntiä.

Norman Optika
www.normanoptika.ee

Perheyrityksenä toimiva Norman Optika -optikkoliike on ollut toiminnassa vuodesta 1992, ja nykyisin sillä on kaikkiaan kahdeksan toimipaikkaa Tallinnassa, Tartossa, Pärnussa, Kuressaaressa, ja Haapsalussa. Myymälästä löytyy laaja valikoima maailmankuuluja tuotemerkkejä, sekä asiantunteva asiakaspalvelu. Tarjolla ovat silmälasien ja piilolinssien lisäksi mm. paikan päällä toteutettavat näöntarkastukset.

Edustetut tuotemerkit: Nina Ricci, Kenzo, Levi’s, Cerruti 1881, Rochas, Sonia Rykiel, Columbia.

Silver City
www.silvercity.ee

Silver City korusalongista löytyy alkuperäisiä designeja, luonnollisia materiaaleja, viljeltyjä makeanveden helmiä, puolijalokiviä, “Swarovski” kristalleja, hopeatuotteita sekä käsinvalmistettuja teräskoruja. Paikan valikoimat kattavat erityyliset korut naisille, miehille, ja nuorille ihmisille – aina muodissa olevista klassisista malleista moderneihin, uniikkeihin koruihin saakka.

Triibu Mängumaa
www.triibu.ee

Triibu Mängumaa (“Triibu Leikkimaa”) tarjoaa hauskoja seikkailuja lapsille aina 12-ikävuoteen saakka. Paikassa voi leikkiä legopöydällä, uida pallomeressä, pelata Wii-konsolilla, tai hyppiä ilmatäytteisillä trampoliineilla. Laitteiden ohella paikka tarjoaa kaksi syntymäpäiväaluetta, jotka voi varata yksityisten syntymäpäiväjuhlien viettoa varten. Muita palveluita ovat esimerkiksi kuljetuspalvelut (päiväsaikaan), teemajuhlat, catering, valokuvauspalvelut, sekä naamamaalaukset.

Coffee IN
www.coffeein.eu

Coffee IN kahvi on kahvinystävälle kuin seikkailu – maku, aromi, ja tuhansien nyanssien nautinto. Ketjun kahvilat tarjoavat kiireisille ihmisille unohtamattomia makutuntemuksia ja energiaa päivän läpi. Tarjolla oleva kahvi on korkealaatuista, jonka takaavat paikan pitkän kokemus alalta, Coffee IN:n osaavat baristat, sekä vain tuoreesti paahdettujen kahvipapujen käyttö valmistuksessa. Aito kahvinautiskelija vai valita laajasta valikoimasta kuumia ja kylmiä kahvijuomia. Lisäksi paikasta löytyy herkullisia kaakao- ja chaijuomia, virkistäviä cocktaileja sekä smoothie-juomia, kuin myös erilaista pientä naposteltavaa.

Grossberg

Grossberg myy farkkumuotia ja muita vaatteita sekä somisteita. Myymälä sijaitsee toisessa kerroksessa kauppakeskusta.

Brands Only Outlet
www.facebook.com/BrandsOnlyOutlet1

Myymälä tarjoaa naisten ja miesten muotia, mukaanlukien jalkineita ja somisteita. Löydät putiikin toisesta kerroksesta Mustikas Keskus rakennusta.

Enteks Autopesula
www.entekspesulad.ee

Enteks Autopesula, jolla on kolme toimipaikkaa Tallinnassa, tarjoaa erilaisia vaihteohtoisia autonhuollon palveluita: huoltopuhdistukset, vahaukset, kiillotukset, ohjaamon kemiallinen puhdistus, nanopolymeerinen auton maalipinnan hoito, ja paljon muuta. Myymälä palvelee sekä yksityisasiakkaita että suuremman autokannan omaavia yrityksiä. Firman koulutettu tiimi käyttää hoidoissa vain laatutuotteita.

Mööblisalong Ventex Grupp
www.ventex.ee

Mööblisalong Ventex Grupp myy valmistamiaan huonekaluja, mukaanlukien keittiökalusteet, vaatekaapit, ja vaatteiden säilytysjärjestelmä. Voit hankkia myymälästä myös liukuovet sekä astiakaapit.

Apotheka
www.apotheka.ee

Apotheka apteekki tarjoaa laajaa valikoimaa terveyden-ja kauneudenhoidon tuotteita sekä lääkityksiä. Paikka tarjoaa lisäksi useita oheispalveluita, kuten verenpaineen, verensokerin, kolesterolin, triglyseridien, sekä hemoglobiinin tasojen mittaukset, kuin myös ruumiinrakenteen testit.

Edustetut tuotemerkit: Avene, Babe, Eucerin, Klorane, Neutrogena, Sebamed, Vichy.

KIKA
www.kika.ee

Koko Viron kattava eläinkauppaketju KIKA toimii Mustikas ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Elav Õlu
www.elavolu.ee

Elav Õlu myy nimensä mukaisesti oluttuotteita, Viron, Latvian, ja Liettuan oluttuotannon valikoimista. Tarjolla on pastöroimattomia ja suodattamattomia oluita, inkiväärioluita, sekä nuorien italialaisten viinien jälleenmyyntiä. Paikan erikoisuuksiin lukeutuu muun muassa mausteinen ja tuoksuva venäläinen perinnejuoma “sbiten”. Voit ostaa lisäksi klassisia italialaisia kuivia viinejä sekä kuohuviinejä, jotka on maahantuotu suoraan valmistajilta.

Mustika Fotoäri
www.grynfoto.ee

Myymälä tarjoaa dokumenttivalokuvat, filmien kehitykset, sekä valokuvaustarvikkeiden myynnin.

Pere Optika
www.optiline.ee

Pere Optika optikkoliikkeestä löydät silmälasien myynnin ja silmälääkärin palvelut.

Loodusmaailm

Loodusmaailm myy luontaistuotteita.

K-Cordisk

Kukkakauppa K-Cordisk myy kukkia, valmistaa kukkakimput ja lahjapaketoinnit, kuin myös tarjoaa kukkien kuriirilähetykset sekä huoneiden koristelut.

Raatela Keemiline Puhastus

Raatela kemiallinen pesula tarjoaa pesut, mattojen siivoukset, nahkatuotteiden puhdistukset, jne.

Tele2
www.tele2.ee

Televiestintäpalveluita Virossa tarjoava Tele2 on tunnettu etenkin halvoista hinnoistaan ja kattavasta palveluvalikoimastaan. Firman myymälässä voit tilata näitä palveluita (mukaanlukien mobiililiittymät ja internet-liittymät) sekä alan tuotteita, kuten kännyköitä ja internet-laitteita.

ME&YOU

ME&YOU myymälä tarjoaa lasten vaatteet (aina vauvoista teineihin saakka), kuin myös klassisia ja rentoja vaatteita miehille ja naisille, kokoluokissa S-6XL. Myymälästä löytyy lisäksi laaja valikoima oheisvarusteita, kuten matkalaukkuja ja matka-arkkuja.

D Päike
www.paike.ee

D Päike on solariumkeskusketju, jonka palveluihin sisältyvät solarium-hoidot sekä oheistuotteet, kuten itseruskettavat voiteet.

Edustetut tuotemerkit: Australian Gold, Swedish Beauty, Cheers!, California Tan.

Telm@rx
www.telmarx.ee

Telm@rx on vähittäis- ja tukkukaupan yritys, joka operoi Viron, Norjan, sekä Saksan markkinoilla. Firman tuotevalikoimaan kuuluvat älypuhelimet, kännykät, GPS-laitteet, tabletti-tietokoneet, läppärit, kamerat, digikamerat, sekä kännyköiden oheistuotteet – näytönsuojat, kännykkäkotelot ja -laukut, tablet-tietokoneiden kannet, tuulilasiin asennussarjat, laturit, jne.

Uno Pizza
www.unopizza.ee

Pizzeria Uno Pizzan ruokalistalta löytyvät peruspizzojen lisäksi pannupizzat, kebabit, salaatit, sekä juomat. Myös pizzatoimitukset ovat mahdollisia, Pizzakojun (www.pizzakoju.ee) kautta.

ZeroSportOutlet

ZeroSportOutletin myymälä löytyy kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta, BabyCityn kaupan vierestä.

Rodak E-lillepood

Kukkakauppa Rodak E-lillepood tarjoaa laajaa valikoimaa ruukkukukkia sekä leikkokukkia. Myymälän palveluihin kuuluvat lisäksi kukkatoimitukset häihin, vuosijuhliin, ja hautajaisiin, tilojen kukkakoristelut, lahjakorien valmistamiset onnittelukortteineen, lahjapaketoinnit, sekä kukkatuotteiden kuriiripalvelut. Kukkakauppa on avoinna jo klo 8 alkaen.

Plazamobiil
www.plazamobiil.ee

Plazamobiil on matkapuhelintuotteiden erikoisliike, tarjoten sekä uusia että käytettyjä matkapuhelimia, Applen tuotteita, sekä matkapuhelinten korjauksia ja huoltoja, kuin myös tuotteiden ostoleasing-palvelut.

Rosalind
www.rosalind.ee

Rosalind on Viron vanhin, vuodesta 1995 toiminnassa ollut kosmetiikkatuotteiden ketju. Myymälästä löytyy laaja valikoima kosmetiikkaa, parfyymejä, sekä luonnonmukaisia tuotteita. Valikoimiin lukeutuu useita tuotteita, joita ei löydy muiden kosmetiikkaliikkeiden valikoimista.

Edustetut tuotemerkit: Artdeco, Aldo Vandini, Alkmene, Bielenda, Chantal, Cliven, Dax Perfecta, Creightons, Dermo Pharma,Diplona, Dresdner Essenz, Dulgon, Green Pharmacy, Fruttini, Kinetics, Lakme, Laura Vandini, Mariella Rossi, Misslyn, Miyo, Mythos, Natuderm, Numis Med, Oversa, Parsa Beauty, Phenome, Pierre Rene.

Shark Fashion
www.shark-fashion.ru

Shark Fashin on miesten, naisten, ja lasten vaatekauppa. Myymälän tuotteet on suunnattu ihmisille, jotka arvostavat trendikkäitä vaatteita, laatua, sekä valmiutta kokeilla uusia tyylejä.

BabyCity
www.babycity.ee

BabyCity on yksi suurimmista ja parhaimman valikoiman omaavista lastentuotteiden ketjuista Baltian maissa, ja sillä on toimipisteitä Tallinnan ohella myös Rakveressä (Põhjakeskus). Tuotelajitelma sisältää hyödyllisiä tuotteita sekä vanhemmille että lapsille. Voit löytää tiloista myös laajan valikoiman leluja, jopa vanhemmillekin lapsille.

Accenta
www.accenta.ee

Keittiöstä on muuttunut ruoanlaittamisen paikasta koko perheen viihtyisäksi ja mukavaksi ytimeksi. Accentan pätevät ammattilaiset auttavat jokaisessa askeleessasi kohti unelmakeittiötäsi, aina suunnittelusta asentamiseen saakka.

Bauhof
www.bauhof.ee

Bauhof on Viron suurin rakennus-ja puutarhamateriaalien jälleenmyyntiketju, tarjoten 13:sta myymälän verkoston maan alueella. Mustikas kauppakeskuksen tuotevalikoima on sovellettu urbaaniin ympäristöönsä, sisältäen sisustustavaraa, tuotteita saniteettitiloihin, sekä laajat rauta-ja taloustavaroiden osastot. Kohokohtana löytyy Bauhof Aiaparadiis, laajalla valikoimalla kasveja ja muuta tarpeellista puutarhaan sekä parvekkeelle.

Dreamland
www.dreamland.ee

Dreamlandin myymälän logo on tyynyn päällä nukkava kuu. Hän vahtii uniesi onnistumista, avaten silmänsä vain kun sinä suljet omasi. Dreamland Home OÜ on Viron kuuluisimman tekstiilialan yrityksen, Toom Tekstiil AS:n, tytäryhtiö, tarjoten makuuhuoneen tuotteiden jälleenmyyntiä Viron alueella. Dreamlandista löydät myös joukon hyvintunnettuja ulkomaisia tuotemerkkejä, esimerkkeinä TEMPUR (vartalon mukaan muotoutuvia patjoja ja tyynyjä) ja Country Corner (romanttiset ranskalaiset makuuhuoneen kalusteet ja oheistuotteet). Paikan tuotevalikoimista löytyy kaikkea mitä tarvitset makuuhuoneeseen: tyynyjä, peittoja, vuodevaatteita, päiväpeittoja, sohvia, patjoja, patjan päällisiä, makuuhuoneen kalusteita, sänkyjärjestelmiä (moottorisoituja ja manuaalisia), sekä oheistuotteita.

Prisma
www.prismamarket.ee

Prisma hypermarketit ovat ketjuna erilaisia kaikkiin muihin Viron jälleenmyynnin markkinoilla toimiviin marketteihin verrattuna. Firman tavoitteena on tehdä asiakkaidensa elämästä mahdollisimman helppoa, laajalla valikoimalla tuotteita ja niiden selkeillä esillepanoilla, lyhyillä jonoilla, sekä erinomaisella palvelulla.

Olympic Casino
www.olympic-casino.com

Mustikas kauppakeskuksen 24h avoinna oleva peliautomaattikasino omaa trooppisen ilmapiirin. Kasino pitää sisällään kaksikerroksisen jackpot-systeemin: Fort Knox ja King Kong Cash. Lisäksi paikassa järjestetään viikoittain pokeriturnajaisia. Kasinon OlyBet urheilubaarissa voit seurata ajankohtaisia urheilutapahtumia livenä ja lyödä samalla vetoa suosikkijoukkueesi puolesta. Oheispalveluihin lukeutuvat ilmainen WiFi sekä valuutanvaihdot.

Kingsepp

Kingsepp on Mustikas ostoskeskuksen suutaripalvelu, jossa voit mm. teettää avaimia sekä korjauttaa jalkineita.

Zoo Planet
www.zooplanet.ee

Zoo Planet lemmikkieläinkaupassa voit valita mukaanviemiseksi vaikkapa lemmikkilinnun tai akvaariokalan. Paikka tarjoaa edullisiin hintoihin laajan valikoiman lemmikkieläinten ruokia sekä oheistuotteita, jotka on valmistettu lemmikkisi tarpeet huomioonottaen.

Rahva Raamat
www.rahvaraamat.ee

Rahva Raamat on vuodesta 1912 toiminnassa ollut kirjakauppaketju, jolla on tätänykyä kaikkiaan seitsemän toimipaikkaa viidessä Viron kaupungissa. Rahva Raamat on kooltaan maan suurin kirjojen tukku-ja jälleenmyyntiketju, jonka tukkuasiakkaita ovat mm. Kaubamaja sekä supermarket-ketjut Selver, Prisma, Rimi, Maxima, ja Säästumarket, mutta myös useimmat maan kirjastoista ja muista kirjakaupoista. Paikan tavoitteena on tarjota parhain mahdollinen valikoima kirjoja, erinomaista asiakaspalvelua, sekä poikkeuksellisen viihtyisän ilmapiirin kirjojen ostamiselle.

Moe.

Moe.-putiikista löydät kauniita vaatteita, somisteita, sekä jalkineita edullisiin hintoihin.

Koduekstra
www.koduekstra.ee

Koduekstra OÜ on ollut toiminnassa vuodesta 1998, ja se on nykyään Viron suurin kodintuotteiden jälleenmyyntiketju. Ketjuun kuuluu 28 myymälää, Viron keskeisimmistä kaupungeista ja kauppakeskuksista. Koduekstran valikoimat kattavat yli 25 000 tuotetta, aina arkitavaroista kausiluonteisiin tuotteisiin. Koduekstra hankkii tuotteensa mahdollisimman pitkälle suoraan valmistajilta, mahdollistaen uniikin tuotelajitelman sekä edullisen hinnoittelun.

V&G Anton
www.vganton.ee

Korustudio V&G Anton valmistaa asiakastilauksista luonnonkivillä sekä jalokivillä koristeltuja kulta-ja hopeakoruja. Paikka on tunnettu yksilöllisestä valikoimastaa jalokiviä sekä ammattimaisesta korujen tuotannostaan vaativillekin asiakkaille. Tilauspohjaiset korut ovat erinomainen tapa ilmaista persoonallista tyyliäsi ja yksilöllisyyttäsi. V&G Antonin tuotekokoelmat edustavat kattavasti eri tyylejä – alkaen klassisista lähestymistavoista moderneihin muotoihin saakka.

EheteParadiis
www.kangadzungel.ee/eheteparadiis

EheteParadiis on osa Kangadzungel käsityökauppaketjun toimintaa Virossa. Myymälä on erikoistunut etenkin käsityöläiskorujen tekemisen harrastajien palvelemiseen.

Chilli
www.chilli.ee

Chillin lippulaivamyymälä Tallinnassa tarjoaa värikkäitä ja päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja kauneudenhoidon tuotteita & parfyymejä, runsaasti vaatteita, jalkineita, kodintavaroita, sekä suuren valikoiman lahjatavaroiksi soveltuvia tuotteita.

Armonti
www.armonti.ee

Armonti vaatekauppaketju on myynyt muotia naisille ja miehille Viron markkinoilla vuodesta 1996. Myymälän tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkeaa laatua ja kohtuuhintoja, kuin myös jatkuvasti uudistuvan, mielenkiintoisen tuotemalliston. Kaudesta riippuen myynnissä on laaja valikoima vapaa-ajanvaatetusta naisille ja miehille, kuten housuja, farkkuja, toppeja, takkeja, paitoja, jne. Voit ostaa myös somisteita kuten vöitä, hattuja, käsilaukkuja, ja paljon muuta.

Mustikas Kohvik
www.facebook.com/mustikaskohvik

Mustikas Kohvik kahvila sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, tarjoten kaksi vaihtoehtoja ruokailulle – kahvilan sekä bistron. Bistrosta löydät päivittäin vähintään viisi erilaista eteläistä ruokalajia, keittoja, jälkiruokia, täytettyjä leipiä, sekä tuoreita salaatteja. Bistro on tilava ja modernin sisustuksen omaava paikka, kattavalla ruokalistalla. Kahvilapuolen ruokailu tapahtuu a la carte menusta, joka on suosittu vaihtoehto paikalliseen ruokakulttuuriin tutustuvalle tai liikelounaalla olijalle. Mustikas Kohvik on muistanut lapsivierailijoita omalla leikkinurkkauksellaan.

Uneäri
www.une.ee

Uneäri myymälästä löydät erinomaisen valikoiman vuodevaatteita, useissa kokoluokissa ja jännittävissä kuvioinneissa, nautinnollisia lampaanvillaisia huopia, pehmeäsulkaisia tyynyjä, ja paljon muuta.

Trendy Bags
www.trendybags.ee

Trendy Bags & Accessories myymälä tarjoaa ennennäkemättömän suuren valikoiman trendikkäitä ja klassisia käsilaukkuja, lompakoita, sekä kukkaroita. Paikan tuotevalikoima uudistuu kuukausittain Italiasta tulevan tuotelähetyksen myötä, jonka myötä putiikista ostamaasi tuotetta ei todennäköisesti näy muiden käytössä asuinpaikkakunnallasi. Hyllyillä löytyvät myös ajattomat ja tyylikkäät nahkakäsilaukut. Miehiä varten Trendy Bags -putiikissa on tarjolla nahkalompakoita, ranne-ja urheilulaukkuja, salkkuja, sekä portfolioita. Lapsille tarjolla on olkalaukkuja, kukkaroita, sekä koululaukkuja. Voit ostaa myös huiveja, vöitä, sateenvarjoja, ja muita somisteita.

TimeSquare

TimeSquare putiikissa, joka sijaitsee ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, on myynnissä kelloalan tuotteita.

Pro Kosmeetika
www.prokosmeetika.ee

Pro Kosmeetika myy ammattimaisia kauneudenhoidon tuotteita sekä tukku-että jälleenmyyntipohjaisesti. Tarjolla olevaan valikoimaan sisältyvät hiustenhoidon tuotteet, kasvonhoidon tuotteet, parafiinit, hieronta-ja vahaustuotteet, silmäripsien hoidon tuotteet, värit ja hiuspidennykset, meikit, kasvo-ja vartalovärit, tekokynnet ja kynsihoidon tuotteet, sekä spa-tuotteet. Lisäksi myynnissä on mm. koruja, oheistuotteita, ja meikkilaatikkoja.

OnOff
www.onoff.ee

OnOff avasi ensimmäisen myymälänsä Virossa vuonna 2001, ja siitä tuli nopeasti maan johtava kodinelektroniikan jälleenmyyntiketju. Tarjolla OnOff myymälässä ovat TV:t, Audio-ja videotekniikka, tietokoneet oheislaitteineen ja komponentteineen, valokuvaustuotteet, puhelimet sekä navigaatiolaitteet, keittiökoneet, pesu-, silitys-, ja puhdistuslaitteet, kuin myös terveydenhoidon ja kauneudenhoidon tuotteet.

LinkaStore

LinkaStore myy kenkiä, vaatteita, ja somisteita koko perheelle.

Klick
www.klick.ee

Klick-myymälästä löydät parhaan valikoiman kannettavia tietokoneita, tabletti-tietokoneita, kameroita, älypuhelimia, tietokoneiden oheislaitteita, sekä monia muita digitaalituotteita.

Italyna King

Italyna King putiikki löytyy Mustikas kauppakeskuksen toisesta kerroksesta.

Iryna Giblett
www.irynagiblett.com

Iryna Giblett on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista ammattimaisten kynsihoidon tuotteiden valmistajista. Tuotemerkin loi Ruotsissa alunperin ukrainalainen kynsitaiteilija Iryna Giblett vuonna 2009, ja firma on edustettuna nykyään kaikkiaan kahdeksassa maassa.

Humana
www.humanae.ee

Humana myymämä myy korkealaatuisia vaatteita koko perheelle, mukaanlukien jalkineita, somisteita, ja kodin tekstiilejä. Paikka järjestää alennusmyynnin kerran kuukaudessa, jolloin varasto tyhjennetään uutta tuotevalikoimaa varten. Humana on sosiaalinen yritys, joka pyrkii toimintansa tuotoilla avustamaan Afrikan maiden terveydenhoidon ja luonnonsuojelun projekteja. Humanassa ostosten tekeminen on myös ympäristö-myönteistä, koska vaatteiden kierrätys on ympäristöystävällisempää kuin uusien vaatteiden valmistaminen.

Eesti Post
www.post.ee

Eesti Postin ydinliiketoiminta muodostuu yleisestä postinjakelusta. Perinteisten postipalveluiden – kuten kirjeiden, pakettien ja aikakauslehtien toimitusten – ohella tarjolla on lisäksi pikatoimituksia, varastointia, ja paljon muuta.

Benu Apteek
www.benu.ee

Benu Apteek on eurooppalainen apteekkiketju, jolta löytyy toimipaikkoja (yhteensä yli 700 kpl) Hollannista, Unkarista, Tsekeistä, Sveitsistä, Latviasta, ja Liettuasta sekä Virosta.

A.G.A.N
www.facebook.com/agandesign

A.G.A.N. on erittäin omaperäinen muotimyymälä, tarjoten yli 15 erilaisen virolaisen muotisuunnittelijan yksilöllisiä ja eksklusiivisia luomuksia. Löydät myymälästä myös joukon käsintehtyjä somisteita: koruja, pieniä leluja, nukkeja, keräilylaatikkoja, rintaneuloja, pehmusteita, hansikkaita, mansetteja, jne. Paikka kannustaa myös uusiokäyttöön, jonka takia osa myymälästä on omistettu asiakkaiden tuomille, hyvässä kunnossa olevien vaatekappaleiden myynnille.

Abakhan
www.abakhan.ee

Abakhan kangasliike pyrkii tarjoamaan kaikkea tarpeellista – käsityöharrastuksiin sekä ompeluun – yhden katon alta, pysyvästi alennetuin hinnoin ja jatkuvin kampanjoin.

101 Lapsevankrit
www.101lapsevankrit.ee

101 Lapsevankrit myy lastentarvikkeita vastasyntyneitä ja nuoria lapsia varten. Myymälästä löytyy laaja valikoima tuotteita vastasyntyneille: lastenvaunuja, sänkyjä, turvaistuimia, syöttötuoleja, jne.

Pesupesa
www.facebook.com/pesupesa

Pesupesa myy laajinta valikoimaa alusvaatteita. Putiikki tarjoaa mahdollisuuden ostaa kauniita, käyttömukavia, sekä korkealaatuisia alusvaatteita, kaikissa kokoluokissa ja kaikkiin budjetteihin soveltuen. Paikasta löytyy lisäksi yöasuja, sukkia ja sukkahousuja, yöpaitoja ja aamutakkeja, sekä rantamuotia. Tarjolla olevat tuotteet uudistuvat viikoittain.

Edustetut tuotemerkit: Triumph, Wonderbra, Rosme, BonBon, DIM, Levante, Babell, ControlBody, Shock Absorber, Marc & André, Jovely.