Tallinnan NaguUus lastentarvikeliike (SULJETTU)

Tallinnalainen käytettyjä ja uusia lastentarvikkeita myyvä NaguUus sijaitsee osoitteessa Kohila 2A (Kitsekülan asuinalueella). (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Myymälä on erikoistunut hyväkuntoisten käytettyjen ja uusien lastentarvikkeiden myyntiin ja ostamiseen.

NaguUus lastentarvikeliike TallinnaTarjolla on uudenveroisia tuotteita, mutta huomattavasti halvempiin hintoihin.

Voit myös myydä NaguUusille omat vanhat, kunnossa olevat lastentuotteet – lastenvaunut, syöttötuolit, turvalaitteet, huonekalut, polkupyörät, lelut, jne – mutta ei lastenvaatteita tai jalkineita.

Myynti tapahtuu joko niin, että NaguUus ostaa vanhat tuotteesi suoraan, tai niin, että kauppa myy komissiopohjaisesti tuotteesi myymälässään (määräämääsi hintaan).

Ohjeet tähän löytyvät NaguUus-verkkokaupasta (www.NaguUus.ee). Lisäksi mahdollista on vaihtaa tuotteet johonkin muuhun myymälässä olevaan tuotteeseen (erotuksen suorituksen ollessa käteisenä molempiin suuntiin).

Myynnissä (myymälässä & verkkokaupassa) on tuotteita kategorioissa lastenrattaat, lastenvaunut, lisätarvikkeet vaunuille / rattaille, turvaistuimet ja kantolaukut…

…lisävarusteet turvaistuimille ja autoihin, vauvansängyt ja matkasängyt, makaustuolit ja keinut, kantolaukut ja syöttötuolit, lämpölaukut, lastentarvikkeiden laukut, kylvetys ja vaipanvaihto…

…imettäminen ja vauvamonitorit, kävelytuolit ja kävelytuet, tossut, uiminen, sekä lelut.

Lisäksi myymälässä on oma kategoriansa tuotteille, joita voi vuokrata kerrallaan periodeille 3 vrk, 1 vk, 2 vk, tai 1 kk.

NaguUus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Kohila 2A
11314 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17
www.naguuus.ee

NaguUus myymälällä on olemassa Facebook-sivut osoitteessa www.facebook.com/NaguUus, johon tulee uutisia uusista myymälään tulleista tuotteista.

Alennusmyyntituotteet löytyvät puolestaan verkkokaupan sivuilta linkin “Sooduspakkumised” takaa.