Tallinnan Napapijri vaatekauppa (SULJETTU)

Vaatekauppaketju Napapijri toimii Tallinnassa yhdellä myymälällä, lentokentän vieressä olevassa Ülemiste kauppakeskuksessa. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Napapijri suunnittelee ja valmistaa vapaa-ajan vaatteita sekä urheiluvaatteita miehille, naisille, ja lapsille, mukaanlukien päällysvaatteita & jalkineita.

Napapijri vaatekauppa Ülemiste Keskus TallinnaYhtiö tuottaa myös duffeli laukkuja, selkäreppuja, lähettilaukkuja ja olkalaukkuja, kuin myös asusteita kuten vöitä, hattuja, hansikkaita, sekä sukkia.

Alunperin korkealaatuisia alppimatkalaukkuja valmistanut Napapijri tuottaa nykyisin etenkin kalliimman hintaluokan korkealaatuisia vaatteita, asusteita, jalkineita, ja laukkuja.

Yksittäisistä tuotteista Napapijri tunnetaan parhaiten sen Skidoo-takeistaan.

Matkailu, seikkailu, ja ympäristöllinen tietoisuus ovat avainsanoja Napapijri-elämäntyylissä, joka näkyy yhtiön markkinoinnissa.

Yhtiön nimi, “Napapijri”, on muunnelma suomenkielisestä “napapiiri” sanasta, ja logo, puolittain positiivinen ja puolittain negatiivinen, kuvaa graafisessa muodossa Pohjois-ja Etelänapaa.

Ketjun tuotteissaan käyttämä Norjan lippu on kunnianosoitus Euroopan pohjoisimmalle maalle, joka on ollut kotipaikka useille 1900-luvun suurista tutkimusmatkailijoista, edustaen myös maailman äärimmäisimpiä olosuhteita ja suuremmoisimpia maisemia.

Myymälästä ostettavissa olevien tuotteiden – kuten teknisten selkäreppujen, laukkujen, ja vaatteiden – avulla voitkin käynnistää myös oman tutkimusmatkasi maailmaan.

Napapijri tuotteet valmistetaan hienovaraisilla väreillä ja painotuksella käyttömukavuuteen, täyttäen vaativienkin matkailijoiden vaateet uniikilla, edukseen erottuvalla tyylillä.

Kokoelmat on kohdistettu kalliimman hintaluokan premium-tuotteita etsiville asiakkaille, jotka haluavat vaatteiltaan mukavuutta, tyyliä, ja high-tech materiaaleja.

Napapijri, joka sai alkunsa yhdestä Ranskan alpeilla olevasta myymälästä vuonna 1987, on nykyisin osa VF Corporation konsernia.

Nykyisin ketjuun kuuluu yhteensä yli 175 myymälää 30:ssä eri maassa, lähinnä Länsi-ja Itä-Euroopassa, mutta myös Venäjällä, Kazakstanissa, sekä Etelä-Koreassa.

Paras tapa tutustua ketjun ajankohtaisiin vaatemallistoihin ja tuotteiden hintoihin on Napapijri-verkkokauppa, osoitteessa www.Napapijri.com.

Napapijri Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.napapijri.com

Ülemiste ostoskeskuksen Napapijri vaateliike on sijoitettu rakennuskompleksin 2. kerrokseen.

Tarkalleen myymälä on kerroksen puitteissa Lee Wrangler ja ESPRIT vaatekauppojen välisessä liiketilassa.

Ülemiste kauppakeskus on Tallinnan merkittävimpiä shoppailukohteita, sisältäen yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2:n kokoisella alueella.