Tallinnan Natura Siberica kosmetiikkakauppa

Venäläisen kosmetiikkamerkki Natura Siberican myymälä sijaitsee Tallinnassa osoitteessa Viru väljak 4/6.

Vuonna 2007 Andrey Trubnikovin Venäjällä perustama Natura Siberica on innovatiivinen kosmetiikkabrändi, joka valmistaa ekologisia hiusten ja ihonhoidon tuotteita siperialaisen luonnon puhtaista kasveista ja yrteistä.

Natura Siberica kosmetiikkakauppa Viru Keskus Tallinna.

Yhtiön tuotteet, jotka kaikki on valmistettu luonnonmukaisesti, ovat saaneet laajan suosion maailmalla, keskeisiin asiakasmaihin lukeutuessa muun muassa Yhdysvallat, Saksa, Ranska, Italia, Espanja, sekä Englanti.

Kaikki yhtiön kosmetiikan raaka-aineet johdetaan Siperian luonnossa kasvaneista, ekologisista, ja erityisesti valituista kasveista ja yrteistä, mistä myös yhtiön nimi, Natura Siberica, on johdettu.

Näihin Natura Siberican käyttämiin erityisiin siperialaisiin ainesosiin lukeutuvat mm. Siperian mäntyöljy, havu- ja mäntyöljyhartsi, männynsiemenöljy, sekä tyrni.

Tallinnan myymälästä voit ostaa esimerkiksi vartalonhoitotuotteita, kasvojenhoidon kosmetiikkaa, kasvovoiteita, hiustenhoidon tuotteita, hiustenmuotoilutuotteita, lastenhoidon kosmetiikkaa, sekä Natura Siberica Man miesten kosmetiikkaa.

Natura Siberica kosmetiikkakauppa Tallinna.

Virossa voit ostaa Natura Siberican kosmetiikkaa yhtiön oman myymälän ohella myös Rimi kaupoista, Prisma hypermarketeista, Selver kaupoista, Maxima kaupoista, L’Cosmetics myymälöistä, Kaubamaja tavarataloista, Stockmann tavaratalosta, I.L.U. myymälöistä, Ideaal Kosmeetika kaupoista, sekä COOP myymälöistä.

Natura Siberica Viru Keskus
Viru väljak 4/6, 1. kerros
10111 Tallinna
www.naturasiberica.ee

Natura Siberican virallinen Viron Facebook sivu on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/naturasibericaee.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla yhtiön uusimmista tuotteista, alennusmyynneistä ja promootioista myymälässä, ja paljosta muusta.