Tallinnan NJU: In Jeans vaateliikkeet (SULJETTU)

NJU: In Jeans vaatekauppoja on Tallinnassa kaksi, joista toinen toimii Foorum kauppakeskuksessa, kaupungin ydinkeskustassa. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Myymälät antavat naisille mahdollisuuden tuntea itsensä ainutlaatuiseksi ja alkuperäiseksi työpaikalla, iltajuhlissa, tai vapaa-ajan vietossa.

NJU: In Jeans TallinnaNJU pitää tuoteportfolionsa laajana sekä myynnissä olevat mallistosarjat kapeana, jonka myötä jokaista vaatekappaletta on tarjolla vain yksi kussakin kokoluokassa.

Tämä varmistaa että voit olla aina varma, että tyylisi pysyy uniikkina minne tahansa menetkään.

Myymälöissä on tarjolla maailmanluokan tuotemerkkejä etenkin Italiasta ja Yhdysvaltain New Yorkista, kuten BCBG, Max Studio, Betsey Johnson, Juicy Couture, Kenneth Cole…

…Bebe, Ralph Lauren, Calvin Klein, Michael Kors, DKNY, ja MET.

Näistä NJU on erikoistunut varsinkin italialaiseen MET tuotemerkkiin, joka on yksi markkinoiden yksilöllisimmista ja joukosta erottuvimmista valmistajista.

NJU myymälöiden suosio perustuu edustettuina olevien nimimerkkien ohella lisäksi nopeasti vaihtuviin tuotevalikoimiin, jonka avulla voit joka kuukausi löytää jotain uutta ja jännittävää ostettavaksi.

Yhtiön toimintafilosofiana onkin auttaa asiakkaitaan tuntemaan itsensä erikoiseksi ja ainutlaatuiseksi, vaatteilla joiden avainsanat ovat naisellisuus, ylellisyys, suosituimmuus, ja itsevarmuus.

Kategorioina NJU:n hyllyiltä löytyy asuja erilaisiin tapahtumiin – mukaanlukien katseita kääntävät juhla-asut, mutta myös arkipäiväiset cocktail-vaatetukset.

Voit shoppailla lisäksi mekkoja, toppeja, housuja, puseroita, farkkuja, verryttelypukuja, ja muita vapaa-ajan asusteita, mutta myös asusteita: käsilaukkuja, vöitä, koruja, ja kelloja.

Kustakin myymälästä löytyy asiantuntevia asiakaspalvelijoita, jotka voivat auttaa sinua löytämään oman tyylisi jokaiseen tilanteeseen.

Tallinnan Nju: In Jeans myymälät (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Nju: In Jeans Foorum Keskus
Narva mnt. 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-19
www.facebook.com/BoutiqueNju

NJU: In Jeans Kristiine Keskus TallinnaNju: In Jeans Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.facebook.com/BoutiqueNju

Kristiine kauppakeskuksen Nju: In Jeans myymälä toimii rakennuksen toisessa kerroksessa.

Tarkalleen löydät toimipaikan toisen kerroksen alueelta Gerry Weber ja Colin’s vaatemyymälöiden välistä.

Samassa kerroksessa on paljon muitakin huippumuotia myyviä vaateliikkeitä, kuten Denim Dream ja Petroff.

Kaikkiaan Kristiine Keskus sisältää noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 neliömetrin alueella.

Kristiinen on ollut toiminnassa vuodesta 1999, ja sen on omistanut vuodesta 2011 saakka suomalainen kiinteistökehitysyhtiö Citycon Oyj. Citycon omistaa Tallinnassa myös Rocca al Mare ja Magistral ostoskeskukset.